Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

DO po przebytej chorobie nowotworowej, obecnie cukrzyca i niedoczynność tarczycy

Zaczęty przez Zonia, 2010-09-10, 03:06:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

BACA

Jakie masz książki ? Tak przy okazji to w nowej pod poz 45 na końcu / rozdział "cuda bez cudów" / jest akurat mój przykład.

WojciechS

Zonia

Zonia

Cytat: BACA w 2010-09-20, 17:31:56
Jakie masz książki ? Tak przy okazji to w nowej pod poz 45 na końcu / rozdział "cuda bez cudów" / jest akurat mój przykład.

Na razie doszły do mnie obie diety optymalne, stara i nowa.
Miałeś na myśli Księgę Cudów?
Czy ten przykład jest Twojego autorstwa, czy to tylko przykład, pasujący do Ciebie?
Strasznie dużo tych chorób jak na jednego :shock: I takie rezultaty !!! Super  :D

BACA

To jest wyłącznie mój przypadek. Jest to wizyta w Gliwicach w tamtejszej Arkadii. Jeszcze wtedy dr Kwaśniewski przyjmował pacjentów i nie było żadnych problemów z przyjęciami. Jest to opisane w jeszcze jednej książce oraz w necie.

Zonia

Gratuluję BACA, przede wszystkim hartu i determinacji, no i osiągnięć  :D

Teresa Stachurska

Cytat: renia w 2010-09-20, 17:27:30
Ja zaczęłam od pierwszej i byłam zafascynowana. Po przeczytaniu jej przez jedną noc, zaraz na drugi dzień zaczęłam DO stosować (gotowe przepisy).

Zoni, która od jakiegoś czasu funkcjonuje już opty, nie przebijesz :)  Jak Tobie trzeba było paru godzin by podjąć decyzję, tak u Zoni (licząc od czytania książki) tych godzin wyjdzie dużo więcej ale ze znakiem ujemnym. Nikt Zoni nie dogoni :)  Kilka osób tu się pojawiających po dobre rady zostało skutecznie odesłanych do lekarzy i lektur, a Zonia dała sobie z nami radę i śpiewaliśmy jak z nut co tylko chciała. Zuch  :lol: 

Zoniu, przyjemnej lektury  :) 

WojciechS

Cytat: Zonia w 2010-09-20, 17:53:24
Na razie doszły do mnie obie diety optymalne, stara i nowa.

Zonia a jak kupiłaś starą Dietę Optymalną?

Zonia

Cytat: Teresa Stachurska w 2010-09-20, 19:22:59
Cytat: renia w 2010-09-20, 17:27:30
Ja zaczęłam od pierwszej i byłam zafascynowana. Po przeczytaniu jej przez jedną noc, zaraz na drugi dzień zaczęłam DO stosować (gotowe przepisy).

Zoni, która od jakiegoś czasu funkcjonuje już opty, nie przebijesz :)  Jak Tobie trzeba było paru godzin by podjąć decyzję, tak u Zoni (licząc od czytania książki) tych godzin wyjdzie dużo więcej ale ze znakiem ujemnym. Nikt Zoni nie dogoni :)  Kilka osób tu się pojawiających po dobre rady zostało skutecznie odesłanych do lekarzy i lektur, a Zonia dała sobie z nami radę i śpiewaliśmy jak z nut co tylko chciała. Zuch  :lol: 

Zoniu, przyjemnej lektury  :) 

Przecie mówiłam, że jesteście KOCHANI :D

Wojciechu, na allegro kupiłam :) - jak nowiutak  :lol:

Zonia

Zonia

renia

WojciechS

Cytat: renia w 2010-09-20, 19:45:48
Przy trzech by mogła być zniżka.. 8) albo czwarta gratis... :lol:

Stawiam na czwatą gratis...
Lubię flondry...  :lol:

Zonia