Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Cukrzyca

Zaczęty przez adamgraza, 2008-10-22, 17:03:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Właśnie, szczególnie stresująco mają przed kolejnymi wyborami, ale jakoś ciągną. ;)

Blackend

Z pomocą ludu pracującego miast i wsi jakoś tam idzie od pierwszego do pierwszego, ale bez premii byłoby ciężko. ;)

Anulka177

No, chyba, że się na prowincji zamieszka  8)

administ

Ale prowincja to nie Warszawka! ;)
Bez korków niektórzy już żyć nie potrafią.  :lol:

Blackend

:lol:
Ale obecna warszawka nie urażając Warszawiaków, bo to nie o nich, to kompletna prowincja i zadupie Europy.  :lol:
I to na własne życzenie, choć będą do upadłego bredzić, że się wszyscy na nich zmówili - dyplomatołki.  :lol:

Blackend

Cytat: Anulka177 w 2018-05-07, 19:31:23
No, chyba, że się na prowincji zamieszka  8)

Do tego piję - https://www.youtube.com/watch?v=pMQOp4sxtjk pierwsze 2 minuty.  8)
Jeden z lepszych odcinków, a Pilaszewska przeszła już samą siebie - super i w punkt.  :lol:

administ

Ale to ponoć takie se, a nawet "głupie"... ;)  :lol:

Blackend

Właśnie i dlatego takie fajne jak karkówka z grilla i piwo. ;)

administ

Ale niektórzy nie lubią ani z rusztu, ani z gwinta! ;)

Blackend

I ja im w imieniu swoim i mojej rodziny bardzo dziękuję. ;)  :lol:

administ

administ

Cytat: Blackend w 2018-05-07, 20:54:19
Ale obecna warszawka nie urażając Warszawiaków, bo to nie o nich, to kompletna prowincja i zadupie Europy.  :lol:
I to na własne życzenie, choć będą do upadłego bredzić, że się wszyscy na nich zmówili - dyplomatołki.  :lol:

Tak to jest jak się kartofle pośle na salony... ;)

Blackend

Tylko kto tu podrzucił tego gorącego kartofla? ;)

Blackend

"ryzyko zamknięcia przed polskimi przedsiębiorcami unijnego rynku usług" - to byłaby prawdziwa katastrofa. Zabranie dopłat, to przy tym betka.  8)

Dobry tekścik poza niepotrzebną gloryfikacją poprzedniej ekipy.  8)

administ

Normalnie jak działacze partyjni z awansu społecznego za tow. Stalina!  :shock: ;)

Damian

Witam, mam pytanie, jeżeli mam stan przed cukrzycowy , to powinienem stosować dietę optymalną tak jak przy cukrzycy , czy wystarczy proporcja 1:1,5 - 2:0,5, Proporcje takie gdyż jestem bardzo otyły.

Jarek

Musisz poczekać na Gaworka. :lol:

vvv

Cytat: Damian w 2018-05-13, 12:34:02
mam pytanie
Może napisz co wiesz, to będzie prościej się komuś nad zagadnieniem pochylić. Nie chodzi o cytaty z książki! Twój jadłospis spisany z natury z trzech kolejnych dni poprzedzających jego publikację zwykle dobrze obrazuje co wiesz.
Bez jadłospisu to jest tylko konkurs na gdybanie o dobrych chęciach i postrzeganiu starań.
8)

Gavroche

Cytat: Damian w 2018-05-13, 12:34:02
Witam, mam pytanie, jeżeli mam stan przed cukrzycowy , to powinienem stosować dietę optymalną tak jak przy cukrzycy , czy wystarczy proporcja 1:1,5 - 2:0,5, Proporcje takie gdyż jestem bardzo otyły.
Co to znaczy "stan przedcukrzycowy" i na jakiej diecie od jakiego czasu?
Bo zgubiłem szklaną kulę wczoraj na imprezie. ;)