Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Pyszny sernik optymalny

Zaczęty przez RamboRat, 2010-10-08, 23:03:44

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Prawda, ale tak jak w przypadku za słonych parówek, i tutaj śmietanka przychodzi z pomocą. :D

Octaver

Śmietanka robi cuda ze wszystkich za słodkich rzeczy  :D Proporcje naprawia też na Optymalne  8)

Gavroche

Ooooo, a na drugi dzień jaki dobrutki, no mówię wam! :lol:

Maniek

Dobrze zrobiony serniczek, to jedna z najlepszych potraw optymalnych :) też bym sobie do kawki zjadł

Gavroche

Prawda.
Jeszcze tort orzechowy i lody. 8)
Ale z kotleciochem z karkówy w grubej panierce też mi do twarzy. :D

Octaver

I na kotleta plaster żółtego sera jest wyśmienity(szczególnie jak się roztopi) :D

Blackend

Gavroche

Blackend

Sernik z kotletem, serem, śmietanką polany keczupem? ;)

Octaver

Brzmi smakowicie, tylko trzeba to podzielić na dwa posiłki :P

Blackend

Ale po co i tak się w brzuchu wymiesza? ;)

Gavroche

Kotlet z serem i keczupem, a potem sernik ze śmietanką, ale w brzuchu i tak się wymieszało. :D

Zyon

teraz jest pyszny Trinidad Scorpion zamiast keczupu, niebo w gembie
Work Buy Consume Die

Gavroche

Lubię, ale zawsze zapominam kupić i tak jem ten łagodny Heinza, co stoi w lodówce. :D
Teraz testuję różne majonezy, Kielecki mi się przejadł, Hellmans się pogorszył, a domowego mi się nie chce za często robić.
Ostatnio lubię Kętrzyński.

Octaver

Cytat: Gavroche w 2020-03-19, 15:04:05
Lubię, ale zawsze zapominam kupić i tak jem ten łagodny Heinza, co stoi w lodówce. :D
Teraz testuję różne majonezy, Kielecki mi się przejadł, Hellmans się pogorszył, a domowego mi się nie chce za często robić.
Ostatnio lubię Kętrzyński.
Gdzie kupujesz tego Kętrzyńskiego?

Gavroche

RafałS

Ja nieco omyłkowo  8) ostatnio wziąłem Roleski Premium, jak dojem słoik to wydam oświadczenie, ale ocena około pozytywna-minus.  :wink:

Zyon

Cytat: Blackend w 2020-03-19, 14:01:45
Podobne do tego https://www.hungaricum.pl/pl/p/Eros-Pista-Ostry-Stefek-200g-Przecier-paprykowy/978)
Troche inny rodzaj ostosci, Erosa uwielbiam, kolega przez lata jezdzil na wegry i zwozil mi cale zgrzewki tego smakolyku, dodawalem to do czego sie dalo oprocz chyba tylko kawy :D
Moge to jesc lyzeczka jak nutelle :D
Wiekszosc narzeka, ze mocno slone oprocz tego, ze pali w ryj :D A ja lubie ten smak.

A z majonezow ostatnio mi smakuje nowosc z Pudliszek w takim fajnym pekatym sloiku
Work Buy Consume Die