Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Odchudzanie

Zaczęty przez selawi, 2011-03-07, 10:13:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Dorobi. On ma fantazję. :roll: Doktor "kazał" jeść wszystkim 30 g białka dziennie i już. Wszelkie odstępstwa są surowo karane przez pełnomocników... :evil: :twisted: :lol:

administ

Jak można "dyskutować" na jakiś temat, skoro nie ma się o nim pojęcia?  :roll:
Wystarczy poczytać dobredzieci!  :D

Blackend

Cytat: Marek Konopka w 2013-12-18, 10:20:29
...widać fajnie w zbliżeniu twarzy, co się stało...

Przede wszystkim zmężniała, niesamowita zmiana rysów twarzy - reszcie aż tak bardzo się nie przyglądałem. ;)  :D

Radzio

Marku. :D
"Ekshibicjonizm" u Optymalnych to zjawisko bardzo naturalne i prawdziwe, zwłaszcza gdy możliwe do zobrazowania.
Cieszysz się sobą i to wielu też cieszy. Zakładam, że będziesz innych i Siebie tym sposobem zachwycał co ranek, jak najdłużej, zawsze. :D
Obiecałem Ci ocenę, a w związku z nią proszę Cię o pewne przemyślenie tego, co już napisałeś- kiedy tylko zechcesz. Ja mam na to czas.

http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4630.msg260778#msg260778

Radzio

Cytat: Zyon w 2013-12-18, 11:12:42
Az za pieknie, cooler nic nie wykroi dla siebie, nawet jednego zdania nie wyrwie z kontekstu  :?

Ciągle tęsknisz. :?

Radzio

Marku. :D
Nie jest moją intencją w jakikolwiek sposób ograniczanie Ciebie i Twojej Radości z zaistniałego faktu w Twoim życiu, właśnie dlatego przedstawię Ci taki obrazek.
http://www.pomponik.pl/plotki/news-metamorfozy-gwiazd-2013,nId,1075800,nPack,4

Na tym etapie, bez zbędnego filozofowania, Twojej drogi poczyniłeś pozornie podobne postępy lub nieco większe postępy.
Tu też dopatrzeć się można cech "ekshibicjonisty". ;) :D
Też podjął trud, ale czy bodźcem było troska o zdrowie, a raczej obawa przed jego całkowitą utratą, czy raczej inna forma lęku. :)

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

renia

Tylko, że on nie wie, że białka powinno się jeść tyle, ile organizm rzeczywiście potrzebuje (czyli optymalną ilość, u każdego inną). Nadmiar niszczy nerki i wątrobę... :? W ogóle to on stwarza pozory wiedzy, a wszystko plącze. Ale taki laik będzie to łykał...

Gavroche

Bo na YT wszystko jest prawdziwe. ;)

zofijeczka

i te ketony to podstawa!

administ

Ketony, wiadomo!  :wink:

renia

Bez nich mózg staje... :( :lol:

Gavroche

MariuszM

MariuszM

A rozwiazanie jest banalnie proste dla kumatych