Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Jubileusz Miesięcznika Optymalni

Zaczęty przez temida135, 2011-09-25, 17:03:38

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

No to dawaj namiar bo w moim sklepiku i w dużych sklepach kości szpikowych nie ma  :?

WojciechS

Jeśli masz blisko do Rybnika, to św. Maksymiliana 1,
Można zamówić co się chce i jak się chce - tel. 32 739 65 63

WojciechS

Chwalą też wyroby z firmy Jano. Mają sklep firmowy w Rybniku na Zebrzydowickiej 74, tel. 32 424 03 52, ale ja tam osobiście nie byłem i nie wiem, czy da się z nimi dogadać.

Blackend

Do Rybnika odpada, za daleko pomimo "prawie" ukończonej A1 ;)
No nic dalej będę polował u siebie  :)

WojciechS

:( szkoda, ale np. to Jano ma sklepy firmowe w kilku miastach, bo mi się w oczy rzuciło.  W Mikołowie, w Gliwicach, w Tychach, w Katowicach, w Bytomiu, w Mysłowicach, to widziałem na 100% :D

slawek

Cytat: Blackend w 2011-09-28, 19:54:39
Do Rybnika odpada, za daleko pomimo "prawie" ukończonej A1 ;)
No nic dalej będę polował u siebie  :)
Sklepy Intermarche zwykle same rozbieraja mieso z półtusz, te najtańsze (czytaj najlepsze) "ochłapy' jak kosci, skórki, czesto nerki tudziez np. możdżki itepe ;) są tam ładnie pakowane i wystawione w ladzie chłodniczej, czasami chodzę koło tej lady żeby sobie np. popatrzeć ;) szukając inspiracji ;)

WojciechS

Nigdy nie byłem w tej sieci, bo tu nie ma ich sklepu!
Ale chętnie popatrzę sobie przy okazji, w okolicy.  :D

maf

Cytat: slawek w 2011-09-28, 20:21:27
Sklepy Intermarche zwykle same rozbieraja mieso z półtusz, te najtańsze (czytaj najlepsze) "ochłapy' jak kosci, skórki, czesto nerki tudziez np. możdżki itepe ;) są tam ładnie pakowane i wystawione w ladzie chłodniczej, czasami chodzę koło tej lady żeby sobie np. popatrzeć ;) szukając inspiracji ;)
Selgros tez. Markety kupuja  juz nie poltusze ale cale tusze. Chyba ze nie ma calych tusz bo rzeznik robi pol. Ja tam nie jezdze po marketach kupowac. W moim sklepiku moge kupic mozdzek, swinski ryj, podgardle surowe i wedzone, stopki i caly zestaw podrobow.
Jak mowia indianie
Na choroby serca - gulasz z serc, na problemy z nerkami - cynaderki, na glupizne - mozdzek panierowany :lol:

kangur

Cytat: WojciechS w 2011-09-28, 11:40:16
Cytat: Blackend w 2011-09-28, 10:49:55
To był piekny dzień. Wspaniała atmosfera, super pogoda no i ta kiełbasa z ogórkami z Ostrowa Wielkopolskiego  :D

Wszystko było wspaniałe na tym spotkaniu!  :D
-Вкусные жариные лапки цыплят. Да?
-А ты их едал?
-Нет. Мой дядя видал, как барин едал.
Tak rozmawiali ze soba rosyjscy chlopi panszczyzniani.

-Smaczne sa smazone udka kurczaka. Nieprawdaz?
-A ty ich jadles?
-Nie. Moj wujek widzial jak pan jadal.

Tak jest z niobecnym Wojtkiem na spotkaniu. Nie mial biedak czasu. Byl zajety klikaniem.

WojciechS

kangur,
coś cię do mnie przyczepił przyssawko jedna?
I nie chwal się swoimi projekcjami psyche&ciało, bo nie chcę ci przykrości zrobić...  :D

temida135

Cytat: kangur w 2011-09-28, 21:28:27
Cytat: WojciechS w 2011-09-28, 11:40:16
Cytat: Blackend w 2011-09-28, 10:49:55
To był piekny dzień. Wspaniała atmosfera, super pogoda no i ta kiełbasa z ogórkami z Ostrowa Wielkopolskiego  :D

Wszystko było wspaniałe na tym spotkaniu!  :D
-Вкусные жариные лапки цыплят. Да?
-А ты их едал?
-Нет. Мой дядя видал, как барин едал.
Tak rozmawiali ze soba rosyjscy chlopi panszczyzniani.

-Smaczne sa smazone udka kurczaka. Nieprawdaz?
-A ty ich jadles?
-Nie. Moj wujek widzial jak pan jadal.

Tak jest z niobecnym Wojtkiem na spotkaniu. Nie mial biedak czasu. Byl zajety klikaniem.
"Byle co jysz,byle co godosz"
                                powiedzenie Śląskie

temida135

renia

WojciechS

Dostać kopa od kangura, to żadna przyjemność...  :( 8)

slawek

Nie no w Australii teraz budzi się dzień ;) a życie kangura nie jest tak proste jak włascicielki marketu ;)

kangur

Cytat: temida135 w 2011-09-30, 19:33:43
Cisza... kangur zrozumiał.
Najwazniejsze, ze Wojtek алюзию понял.

WojciechS

kangur,
lubię Cię i szanuję, ale czasem dziadyga się z ciebie robi, tak jak ze mnie wczoraj...  :wink: :mrgreen:

kangur

Cytat: WojciechS w 2011-10-01, 07:42:20
kangur,
lubię Cię i szanuję, ale czasem dziadyga się z ciebie robi, tak jak ze mnie wczoraj...  :wink: :mrgreen:
Kazdy wiek ma swoje prawa. No good to be dziadyga w mlodym wieku.

WojciechS