Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

jajka

Zaczęty przez nowicjuszka, 2011-11-23, 16:17:23

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sandman80

Dziękuję , dzisiejsze przypadkowe odkrycie.

administ

Jak to się czasem przypadkowo może poszczęścić!  :shock: ;)

renia

Bogatemu to i byk się ocieli... 8) :lol:

Jarek

Podobne cuda dzieją się prawie codziennie, tylko ten ciemny tunel zakłóca :lol:

RafałS

Podwójne są najlepsze. Też miałem ostatnio, tylko nie przyznawałem się   8)  :wink:.

Blackend

A tu dzisiaj była promocja 6,50zł za 30 sztuk.  :shock:
Podejrzliwie obwąchałem, sprawdziłem termin ważności (do 28 sierpnia) i kupiłem, bo byłoby grzechem nie brać. ;)

renia

Blackend

Idę sprawdzić.  :roll:
No polskie, tak piszą.  :D

renia

To w porządku... 8) :lol:

Blackend

:lol:
Ale za to w zagramanicznym sklepie kupione co podatków jakie sobie Dobra Zmiana życzy nie płaci. ;)

Jarek

Jarek

Fanatyk islamski tez polskiego nie ruszy :lol:

renia

Niemcy już dawno nawoływali u nich, żeby niemieckie produkty kupować i niemiecką gospodarkę wzmacniać... :roll:
U nas są reklamy głownie produktów z zagranicznych sieci handlowych...

Zofia

My jesteśmy niezaradni albo leniwi. Małe dzieci nie chcą polskiego towaru tylko zagraniczny. Polskie - a to nie. Skąd się to bierze?

Radomiak

Cytat: Zofia w 2017-07-30, 07:22:58
My jesteśmy niezaradni albo leniwi. Małe dzieci nie chcą polskiego towaru tylko zagraniczny. Polskie - a to nie. Skąd się to bierze?
Z kompleksów. 8)

Zofia

Masz rację. Po chińskie koszulki (kolorowe) stało się w kolejkach. Kupowało w ilościach reglamowanych.

Zofia

Reglamentacja była powszechna.

renia

Cytat: Zofia w 2017-07-30, 07:31:27
Masz rację. Po chińskie koszulki (kolorowe) stało się w kolejkach. Kupowało w ilościach reglamowanych.

Teraz już napis "Made in China" nie przyciąga kupujących... :lol:

renia

Cytat: Zofia w 2017-07-30, 07:34:50
Reglamentacja była powszechna.

Ale w Pewexie nie było reglamentacji i wybór był niezły, później porobili sklepy komercyjne... :lol:

administ

Dziwne, że lud pracujący miast i wsi obalił se komunizm, aby po trzydziestu latach reanimować "dobrą zmianę"!  :shock: :lol:
Ale to się nie uda, bo "majątku narodowego" już prawie nie ma.  8)