Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Badania nad Dietą Optymalną dr Kwaśniewskiego

Zaczęty przez MariuszM, 2011-12-03, 11:58:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: Gavroche w 2014-06-28, 10:46:08
Cytat: Maniek w 2014-06-28, 10:40:22
Cytat: Gavroche w 2014-06-28, 10:25:52
Cytat: MariuszM w 2014-06-28, 07:46:04
Cytat: Gavroche w 2014-06-22, 21:47:46
Męcz Admina, on jest biegaczem, tylko teraz ma off'a :wink:
tu maja gotowca http://profgrant.com/2013/07/05/how-ketogenic-low-carb-high-fat-diets-work/ z ktorego zdaje sie wielu na bieganie.pl korzysta i cierpi wielkie katusze. :)
Jak się nazywa ten optymalny ultras?
Zdaje się, że on bierze na dłuższe biegi miód, ze dwie sety? :D
Blade też na żelu biegł i sobie chwalił.

no właśnie, o to biega, jak, ile i dlaczego?
Doustnie, do syta i nie mam pojęcia (strzelam, że o odebranie jakiegoś aktywnego octanu chodzi) :lol:
Admin ma raka, to tylko Mariusz zostaje, ale ten zwykle bardziej zaciemni, niż rozjaśni :lol:
ozesz  :shock: Dzien za forum i takie hity? Kiedy zachorowal?  :shock:
Work Buy Consume Die

administ

Spoko, to tylko ofiara własnej nieumiejętności.  :?

Sandman80

Cytat: Zyon w 2014-06-29, 12:23:19
Cytat: Gavroche w 2014-06-28, 10:46:08
Cytat: Maniek w 2014-06-28, 10:40:22
Cytat: Gavroche w 2014-06-28, 10:25:52
Cytat: MariuszM w 2014-06-28, 07:46:04
Cytat: Gavroche w 2014-06-22, 21:47:46
Męcz Admina, on jest biegaczem, tylko teraz ma off'a :wink:
tu maja gotowca http://profgrant.com/2013/07/05/how-ketogenic-low-carb-high-fat-diets-work/ z ktorego zdaje sie wielu na bieganie.pl korzysta i cierpi wielkie katusze. :)
Jak się nazywa ten optymalny ultras?
Zdaje się, że on bierze na dłuższe biegi miód, ze dwie sety? :D
Blade też na żelu biegł i sobie chwalił.

no właśnie, o to biega, jak, ile i dlaczego?
Doustnie, do syta i nie mam pojęcia (strzelam, że o odebranie jakiegoś aktywnego octanu chodzi) :lol:
Admin ma raka, to tylko Mariusz zostaje, ale ten zwykle bardziej zaciemni, niż rozjaśni :lol:
ozesz  :shock: Dzien za forum i takie hity? Kiedy zachorowal?  :shock:

Kiedy w zoologicznym zobaczył jakie są śliczne te raki. :)

Zyon

uff, juz myslalem, ze dobredzieci jakies tasmy dostaly od jakiegos kelnera  :D
Work Buy Consume Die

Blackend

Ale Admin jak na zły owoc przystało od razu zafundował sobie dwa raki. ;)  :lol:

administ

Jednego niebieskiego, a drugiego białego!  :D

anakin

Cytat: admin w 2014-06-29, 12:21:11
Phi, jak człeczyna zdrowa, to se może w cuklireczkach dojść, serniku, a nawet w wódeczce, czy piwku, tylko po co aż 120g węglowodanów? No chyba, że ze 3m wzrostu, a to zgoda.  :roll: :wink:

Dobra, to teraz już całkowicie na poważnie (powaga :shock:).

Jak wcinam dziennie około 71 g tłuszczu z samej tylko słoniny (około 80 g) wytopionej do smażenia, to serio 120 g "cukru" z wyżej wymienionych nie narobiłoby mi szkody? No i oczywiście nie wysilam się fizycznie, jedynie umysłowo. 8)

anakin

Naturalnie przysługuje adminowi prawo do odmowy złożenia wyjaśnień, bowiem wszystko co admin powie, może być wykorzystane przeciw adminowi. =P

anakin

A admin na końcu dopisał, że jak 3 m wzrostu. Przeoczyłem to. :|

anakin

Ha!, ale jak fajnie to wyszło adminowi. No bo, jak przy 300 cm - 120 gW, to przy 180 cm wychodzi lutzowskie 72 gW. ;->

Maniek

Cytat: Deoxys w 2014-06-28, 23:18:39
Maniek licho musiało być strasznie jak przy 100 kg wagi 50gWw szamałeś...
tętno ma być niziutkie serce prawde Ci powie...  :D keto teto
białka dobrego ale mało 0,7-0,8 schatzungsweise jak będzie trzeba wiecej -> am am
jak powyższe spełnione to B:W 1-1.5  i perszing fruń, aa z tłuszczem to sam wiesz hehe
Ale ale najpierw - > 100kg długie bieganie. Nie. Zbij samar jak jest. A jak nie ma to pewnie cyborg jestes :D i cofam sie.

dzięki, dzięki to potwierdza moje własne przemyślenia i doświadczenia  :lol: Samar "80-ka"(skóra i kości), mięśni trochę jest to i ciężar też. Przy obecnym "dobrostanie" nie bardzo widzę rezerwy do zrzucania kg, widocznie głową muru nie przebijesz.  :D

MariuszM

bo admin tu grubo przesadzil z tymi 3 m i 120g glukozy. :) tyle to 80kg interwalowo- sprintowe byczki wciagaja, biegajace 8-10km per day. bez zadyszki ;) nie wszyscy leza odlogiemm z pilotem komputerem w dloni, a buty do biegania w szafie leza ;)

anakin

Z drugiej strony, wielu eks kanapawoców lub grubasów ma też tendencję do przeceniania swej aktywności fizycznej (och, ach, jak ja się wysilam, podczas gdy wcale aż tak się nie forsują, a jedynie wywołują sami u siebie takie "wrażenie) No i potem po dwóch latach, dajmy na to, taka kolejna "ofiara" diety Kwaśniewskiego ma pretensje o to, że 120 g sacharozy (czy jeszcze gorzej fruktozy) w proporcji B:T:W jak 1:>3,5:1,5 zepsuło jej zdrowie. 8)

administ

Cytat: anakin w 2014-06-29, 13:21:02
Cytat: admin w 2014-06-29, 12:21:11
Phi, jak człeczyna zdrowa, to se może w cuklireczkach dojść, serniku, a nawet w wódeczce, czy piwku, tylko po co aż 120g węglowodanów? No chyba, że ze 3m wzrostu, a to zgoda.  :roll: :wink:

Dobra, to teraz już całkowicie na poważnie (powaga :shock:).

Jak wcinam dziennie około 71 g tłuszczu z samej tylko słoniny (około 80 g) wytopionej do smażenia, to serio 120 g "cukru" z wyżej wymienionych nie narobiłoby mi szkody? No i oczywiście nie wysilam się fizycznie, jedynie umysłowo. 8)

Całkowicie i na poważnie, to guzik z pętelką mnie to obchodzi, ile i komu... 8)
Taki ze mnie owoc, co dwa raki ma!  8)
Bo waźniejsza jest dla mnie teraz regulacja przewodniości wody w moim akwarium!  :D

Maniek

Cytat: anakin w 2014-06-29, 13:48:43
Z drugiej strony, wielu eks kanapawoców lub grubasów ma też tendencję do przeceniania swej aktywności fizycznej (och, ach, jak ja się wysilam, podczas gdy wcale aż tak się nie forsują, a jedynie wywołują sami u siebie takie "wrażenie) No i potem po dwóch latach, dajmy na to, taka kolejna "ofiara" diety Kwaśniewskiego ma pretensje o to, że 120 g sacharozy (czy jeszcze gorzej fruktozy) w proporcji B:T:W jak 1:>3,5:1,5 zepsuło jej zdrowie. 8)

Jeżeli pijesz do mnie to jesteś idiotą. Nie czytałeś "biochemii" więc może jak przebiegniesz parę maratonów, parę połówek i 1800km w rok, będziesz partnerem do rozmów. Na razie nie jesteś. Jeżeli wydaje Ci się, że godzinny bieg przy intensywności 98% tętna maksymalnego to tylko wrażenie forsowania, gratuluję. Bo u Ciebie ani teorii, ani praktyki, ani wiedzy, ani nawet zwykłego chłopskiego rozumu. Tylko buta i zgadywanki. Nie masz pojęcia o czym piszesz. Współczuję. Gdyby nie było to tak elitarne w moim odczuciu forum, rozmawiałbym z Tobą w sposób, na który zasługujesz, a tak masz ode mnie ignora.

anakin

Cytat: Maniek w 2014-06-29, 14:00:36
Cytat: anakin w 2014-06-29, 13:48:43

Jeżeli pijesz do mnie to jesteś idiotą.

Nie, wcale nie piłem do Ciebie, a ogólnie pisałem. Z własnej obserwacji. Życiowej. Ale wiesz... "uderz w stół..." ;)

administ

Bo jak już się bierze odpowiedzialność za żywe, to trzeba się starać aby żyło w dobrostanie.  :D

administ

Konduktywność wody - bardzo ciekawe zjawisko i ważne dla żywego, co w wodzie żyje!