Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Chodzenie po górach

Zaczęty przez tomekp, 2012-07-28, 07:25:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

tomekp

Widziałem, że jest wątek "Bieganie". Niestety biegać nie lubię wiec postanowiłem założyć wątek o górach, może tez ktoś lubi góry. Lubicie, nie lubicie? Chodzicie nie chodzicie, itp..?

administ

Ostatnio w górach byłem trzy lata temu!  :shock:
Pilatus piękny jak zawsze.   :D
Ale Dachstein piękniejszy.  :D :D

RafałS

Ale góra ten Pilatus! A jaki ładny grzbiet od jeziora Czterech Kantonów. A jezioro podobno piękne, tak słyszałem.  :D

renia

Zawsze dziwiłam się ludziom, którym w upałach chce się po górach chodzić...wiosną czy jesienią, albo zimą, narty to co innego... :D

administ

Góry są piękne w każdej porze roku!  :D

Blackend

Cytat: renia w 2012-07-28, 09:16:58
Zawsze dziwiłam się ludziom, którym w upałach chce się po górach chodzić...wiosną czy jesienią, albo zimą, narty to co innego... :D

Bo to idzie się coraz wyzej, aby uciec przed tymi upałami ;)
Lubię łazić po górach, nie jakoś ekstremalnie (spinaczka) ale spacerowo, tak dla przyjemności  :D

administ

renia

Cytat: admin w 2012-07-28, 09:26:22
Góry są piękne w każdej porze roku!  :D

Zgadza się. Ale w upale obowiązkowo musi być jakiś akwen wodny... :evil:

renia

...ale chyba nie ma innych akwenów jak wodne... :lol:

administ

Ale jak akwen, to komary, a do tego woda górska lodowata!  :wink:

Blackend

Ale jaka piękna  :D Nie ma chyba piekniejszego widoku niż wysokogórskie jeziora  :D

renia

Jest. Zachód słońca nad morzem... 8)

administ

Nie zachód tylko wschód.  8)

renia

Nigdy mi się nie udało go zobaczyć... :? Godzina mi nie odpowiada... 8) :lol:

administ

Właśnie dlatego niektórym tylko zachód w głowie...  :wink: :lol:

renia

Zachód (w sensie cywilizacji zachodniej) już dawno mi przestał imponować. Kultura wschodnia jest dużo ciekawsza...

RafałS

Cytat: renia w 2012-07-28, 09:57:24
Nigdy mi się nie udało go zobaczyć... :? Godzina mi nie odpowiada... 8) :lol:
Mnie kiedyś wychodziło odwrotnie. Wschody nad Bałtykiem niezastąpione do dzisiaj. A zachody to takie "niebardzo" bo drzewa i wzgórza zabrały.  :)

RafałS

http://youtu.be/7O8tPP7k_AU "Mt. Hood" piękna góra, przynajmniej z daleka. Z bardzo daleka.  :)

administ

Ale to w tuczarni!  :shock:
A do tuczarni się nie lata, bo tam nawet "z powietrza" się tyje dzięki glukozie z kukurydzy!  :wink: :D

Blackend

Nawet lepiej tego nie oglądać, bo jeszcze po drutach przejdzie  :? ;)