Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Arkadia w Ciechocinku

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2012-10-02, 15:05:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cytat: Radzio w 2015-04-16, 09:42:49

Ja mam jedynie pomysły, aby wiraży nie było po drodze, omyłkowo mocowane łańcuchy nie brzęczały komuś żałośnie. :D
I ... cudów się nie spodziewam! :lol:

:lol: :lol: :lol:
Czyją to Radziu tak pokrętną, żałosną drogę opisałeś?  :shock:
Znam? ;)  :lol: :lol: :lol:

Radzio

:lol:
Ależ, Szefu mój, ja nie piszę na próżno- co doskonale teraz widzisz. :wink: :D

Radzio

I dotyczy obu powyższych postów, gdyż tak je ładnie ułożyłeś. :lol: :lol: :lol:

administ

Rozumiem.  8)
Bez rebusów się nie obędzie... ;)

administ

Cytat: Radzio w 2015-04-16, 10:46:45
I dotyczy obu powyższych postów, gdyż tak je ładnie ułożyłeś. :lol: :lol: :lol:

Staram się Radziu i Tobie dogodzić!  :D

Gavroche

Znalazłeś radziową łechtaczkę?  :D

administ

A dojdziesz to za Radziem?  :shock: ;)
Ja się tylko staram, choć nie powinienem...  :lol: :lol: :lol:

Gavroche

Ba! Dojdę nawet przed Radziem. ;)

administ

Radzio

Boś porządne jest chłopisko. O! :lol: :lol: :lol:

Radzio

Otrzymałem potwierdzenie od Państwa za pośrednictwem ZUS, że moja sprawa została skierowana do Sądu, zgodnie z obowiązującymi Przepisami. To- jak dotychczas, jedyny sposób, aby na własnej Enigmie sprawdzić praworządność w Państwa kraju. Sprawa dotyczy pozbawienia mnie praw i w konsekwencji tego świadczeń rehabilitacyjnych. Ponieważ, według mnie, proces powrotu do pełnej sprawności mojej ręki nie zakończył się, nie jestem skłonny kłamać w Urzędzie Pracy, że wszystko jest olrajt i otrzymać jałmużnę od Państwa, którą osobiście przez kilkadziesiąt lat uczciwej pracy sobie wypracowałem- z resztą. Tym bardziej, że prowadzący mój przypadek specjaliści nadal zalecają rehabilitację, o czym dowiedziałem się właśnie dziś. Tyle, że ... ja nie o tym. :D

Cześć Tadeusz,
O czym poinformuję Cię w odrębnym piśmie, w aktach sprawy znajdują się wszystkie Ośrodki, w których otrzymałem pomoc.
I tu właśnie będzie o tym.
Prądy selektywne, których skuteczności nie trzeba wychwalać, są- krótko mówiąc- pozbawione jakiejkolwiek rzetelnej informacji medycznej. Tyle lat! Tyle lat stosowania, skutecznego stosowania i nie przyszło Wam do głowy, aby na własny użytek i dla Pacjentów prowadzić stosowną dokumentację?
Przecież przed Komisjami wyglądam jak oszust i oszołom, a teraz jeszcze przed Państwa Sądem nadstawię Enigmę. Co zrobiło w tym kierunku BOSO, pamiętasz?
Co zrobili optymalni posłowie, ponoć są, w tym kierunku, aby pacjent mógł samodzielnie wybrać rehabilitacyjną placówkę, z poza NFZ?

Proszę, odpisz tu, jeśli możesz, a jeżeli nie Ty, to poproś Hanię, mądrą i pokładaną Twoją Babeczkę.
                                                                                          Wasz Radzio :D

P.s.
Moja cnota krytyki w takiej sytuacji nie obawia się.
                                                Radzio :D

administ

Radziu, zastanawiam się, czy przypadkiem w Twoim otoczeniu  nie ma jakich złych ludzi, co to chcą ten ZUSik specjalnie dla Ciebie wykończyć! :roll: ;)

renia

Przy okazji rozmowy telefonicznej z Tadeuszem Suchowickim, przekazałam mu tę informację - podaną tutaj dla niego od Radzia. Taduesz prosi Radzia o kontakt telefoniczny.

renia

Dwie literówki zrobiłam - przepraszam bardzo - miało być oczywiście Tadeusz Suchowiecki.

Radzio

Cytat: renia w 2015-04-21, 09:09:34
Przy okazji rozmowy telefonicznej z Tadeuszem Suchowickim, przekazałam mu tę informację - podaną tutaj dla niego od Radzia. Taduesz prosi Radzia o kontakt telefoniczny.

Dzień dobry moi bliscy, Haniu i Tadeuszu! :)
Pozostanę przy formie pisemnej, z kilku powodów, których dwa wymienię: proces w żadnym wypadku nie dotyczy bezpośrednio Personelu Ośrodków, Właścicieli, czy udzielających porad lekarzy, w tym Optymalnego, dotyczy tylko i wyłącznie sposobu odebrania mi świadczeń rehabilitacyjnych. Drugi powód wynika pośrednio z pierwszego, a jest nim ograniczenie budżetu w taki sposób, aby nie trwonić środków na telefoniczne pogaduchy*.
Mogę przyjechać, jeżeli uznacie, że sprawa tego wymaga.
                        Wasz Radzio :D

*- w bezpośredniej rozmowie z Małgosią Jany, Ta zwierzyła mi się, że Jej również najlepiej rozmawia się bez pośrednictwa środków masowego przekazu typu tel,kom,net.
                  Radzio :D

Radzio

Cytat: admin w 2015-04-20, 19:57:44
Radziu, zastanawiam się, czy przypadkiem w Twoim otoczeniu  nie ma jakich złych ludzi, co to chcą ten ZUSik specjalnie dla Ciebie wykończyć! :roll: ;)

ZUS, to bardzo pożyteczny i intratny Zakład jest! O czym mogą zaświadczyć zarówno obecni, jak i przyszli emeryci oraz- podobnie- renciści. Ten, kto się ośmieli tego dokonać faktycznie jest złem. W moim otoczeniu, w moim bezpośrednim otoczeniu nie ma takich osób, wiesz. :wink: :D

administ

Radziu, wyleczyłeś się dzięki Doktorowi Kwaśniewskiemu z nieuleczalnego i wyszło na to, że wyłudziłeś forsę z ZUSiku!  :shock:
No, to masz kłopot!  :?
Radziu biedny mój!  :cry: :mrgreen:

Radzio

Mam! Kłopot mam, wobec tego. :D
Ale to jest drobiazg, wobec poniższego, bowiem ...

Przyjaciela mojego też mam! To żaden kłopot. :lol: :lol: :lol:

administ

Nie przejmuj się Radziu mój, Państwo do lodówki nie zagląda, zgodnie z prawem.
Skarpetek i gaci też nie zabiera.  8)

Radzio

Nie wiem, nie wiem co głodnemu przyjdzie na myśl. :lol: :lol: :lol: