Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

offtop tłuszczowy

Zaczęty przez administ, 2012-10-05, 15:30:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

zeto555

Doszlas do tego po kilku godzinach- wlasnie o tym mowilem.
Nie masz pewnosci lub boisz sie to nie udzielaj porad. Zamiast kpin i ironii podaj linki i to wszystko. Czy to takie trudne? Czy czlowiek, ktory łyknął troche wiedzy ma prawo drwic z potrzebujacych, czesto znajdujacych sie w trudnej sytuacji?? nie ma prawa.
Wiec apeluje raz jeszcze - nie chcesz to nie pomagaj , ale nie nasmiewaj sie z niewiedzy. jesli ktos szuka i pyta to znaczy , ze trafil na wlasciwa droge. Zkazdego mozna zrobic glupka. Nie ma ludzi wiedzacych wszystko. Troche zyczliwosci i zrozumienia dla nowych.

administ

zeto555
przestań już mącić, a wszyscy zaraz będą szczęśliwi...  :wink:
I zważ jak cię tu z kulturą potraktowano, nie tak jak na innych forach, gdzie sam wiesz, jak było!  :lol:

renia

Zeto ja z nikogo nie drwię...

zeto555

Cytat: admin w 2012-10-06, 08:47:11
W książkach i na www.dr-kwasniewski.pl jest wszystko i najlepiej wyjaśnione.
Jeśli ktoś nie potrafi z tego korzystać, to ...  :(
Naprawdę Dieta Optymalna nie jest OBOWIĄZKOWA:D

A jeśli kto sobie z jednego zdania Dr-a Kwaśniewskiego, wyrwanego z kontekstu "ikonkę" Diety Optymalnej robi typu "30g", albo "300g" , to lepiej dla niego, aby nigdy o Kwaśniewskim nie słyszał!  :twisted:
Cala wiedza ludzkosci zawarta jest w jakis tam ksiazkach. To , ze przeczytasz nie znaczy, ze zawsze zrozumiesz.
Wez przyklad arkadii - ludzie po przeczytaniu ksiazek nie potrafia przeliczyc proporcjii. Powiesz, ze to smieszne bo to prosta matematyka i pewnie masz racje, ale nie kazdy to zrozumie na poczatku i stąd pytania.
Dlatego pomozcie bo nawet najlepsi stąd kiedys pytali o rzeczy latwe.

administ

Renia!
Proszę odpuść, bo chłop się nie wyspał i zaś będzie tu jad lał!  :evil:

zeto555

Cytat: renia w 2012-10-06, 08:53:26
Caly czas pisze, ze nie mowie o Tobie.
Nie drwisz, ale z uporem maniakalnym bronisz takich. Mysle, ze wiesz, ze mam troche racji tylko jestes lojalna.

Alan Bullock

CytatJa chciałabym jeszcze odnieść się do padających zarzutów, związanych ze "złym" funkcjonowaniem Forum

A do czego się tu odnosić? ;) Jest tyle fajnych miejsc w Internecie, np. dobradieta.pl i każdy wybiera coś dla siebie ;) Tamto forum kwitnie ku uciesze licznych użytkowników ;) A jeśli ktoś radzi, że Admin nie powinien stosować ironii, albo ja stosował, doradzać, zamiast nie doradzać i narzeka, że nowi użytkownicy nie dostaja odpowiedniej liczby rad, to proponuję, żeby sam zaczał tych rad udzielać: przyroda nie znosi próżni. Zawsze mnie dziwi, ilu na świecie jest ludzi, którzy wiedza najlepiej, co inni powinni robić...

zeto555

Cytat: admin w 2012-10-06, 08:55:39
Renia!
Dla mnie juz nie jestes autorytetem. Szkoda bo masz mozliwosci.

renia

Cytat: zeto555 w 2012-10-06, 08:55:56
Cytat: renia w 2012-10-06, 08:53:26
Caly czas pisze, ze nie mowie o Tobie.
Nie drwisz, ale z uporem maniakalnym bronisz takich. Mysle, ze wiesz, ze mam troche racji tylko jestes lojalna.

Jestem szczera i naprawdę popieram sposób prowadzenia Forum przez Admina...

administ

Cytat: zeto555 w 2012-10-06, 08:56:52
Dla mnie juz nie jestes autorytetem. Szkoda bo masz mozliwosci.

I dobrze, teraz idź i błąź, i obyś trafił, gdzie będziesz szczęśliwy!  :D

administ

Zaraz przeniosę ten offtop z tego wątku do nowego, tylko nie wiem jak go zatytułować?
Może "młody kwaśniewski to kawał ..." (takie niedomówienie), albo no nie wiem.  :?
Jakieś propozycje?  :D

MariuszM

tytuł jakie uczucia zywisz do 'admina' :lol:
dodac aniekte
lizus
przydupas
beton
innowierca
;) za mocne? :D

administ

:lol:
"Siekierkowy ostrzy narzędź"...  :wink: :lol:

renia

Jedno jest pewne - że obojętnie jakby się to forum prowadziło i tak wszystkich się nie zadowoli. Każdy ma swoją wizję ideału...dla niektórych to są kłótnie...tylko wtedy wychodzą z marazmu... :?

adampio

CytatJa naprawdę w tej wypowiedzi Adampia nie odebrałam jako złośliwą...

Bo ona nie byla zlosliwa. Zadalem pytanie aby naprowadzic osobe pytajaca do okreslonej odpowiedzi ewentualnie dodatkowego pytania.
Ale jak to w internecie, emocji, mimiki nie mozna przekazac a nawet kedy by mozna bylo to i tak byly by one odebrane roznorodnie.

Prawde mowic zaczynalek kilka razy odpowiadac na to pytanie i za kazdym razem mazalem wlasna wypowiedz. Poniewaz jest tu na forum ten temat poruszany kilkakrotnie. Niemnie jednak pomyslalem, ze osoba pytajaca moze nie jest obyta z internetem i nalezy jej pomoc dlatego zamiast odpowiadajac jednoznacznie postanowilem naprowadzic.

NIe mialem zlej woli :lol:

renia

Adampio, Ty i tak jesteś chyba najwytrwalszy w odpowiadaniu na tym Forum...

A Admina cierpliwość w "użeraniu" się z użytkownikami tego Forum przez tyle lat i po spotkaniu się z tyloma nieprzyjemnościami - bardzo podziwiam...wątpię, żeby mi się to udało...

Mogę należeć do "lizusów"... :lol:

administ

Ale i tak Ci "nerwy" puszczają Renia, bo nigdy nie myślałem, że napiszesz: "...niech spada..."
Nie przejmuj się, bo wszystko, na co mamy wpływ, ułoży się dobrze.  :D

Radzio

Cytat: admin w 2012-10-06, 08:55:39
Renia!

Wygrzebywanie z kogoś "jadu" to zajęcie dla myśliwych, a nie jak się wielu wydaje, że dla nawiedzonych znachorów.  8) ;)  :lol:

administ

A ten nowy z dobrychdzieci tyle zrozumiał, że "nie jeść potraw wychładzających" - znaczy - "z zamrażarki" ...  :shock:  :( :lol:
Marna jego karma będzie!  :?

renia

Cytat: admin w 2012-10-06, 09:45:33
Ale i tak Ci "nerwy" puszczają Renia, bo nigdy nie myślałem, że napiszesz: "...niech spada..."

:oops: czasami siebie nie poznaję... :roll: