Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Leki nowej generacji...

Zaczęty przez RG, 2012-11-06, 10:54:43

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Zyon

No ty w niecaly rok natrzaskales tutaj wiecej niz tam w rok  :lol: Jestes juz dorosle dziecko  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-09-25, 08:45:37
No ty w niecaly rok natrzaskales tutaj wiecej niz tam w rok  :lol: Jestes juz dorosle dziecko  :lol:
Nawet nie wiem gdzie to patrzeć...
Ale tutaj jest KOCS i więcej się klepie :lol:

Zyon

No i nie ma straznika dziennego limitu napisanych postow  :lol:

choc jeden taki mial zapedy  8)
Work Buy Consume Die

renia

Oj gdyby był tutaj limit, to ja już bym dostała co najmniej 3 lata w zawieszeniu... :?

Gavroche

Cytat: renia w 2013-09-25, 09:28:01
Oj gdyby był tutaj limit, to ja już bym dostała co najmniej 3 lata w zawieszeniu... :?
Oj, chyba by Ci już odwiesili...

renia

MariuszM

recydywa :D

Zyon

oj dostalabys, dostala, edytka by byla na procesie oskarzycielem posilkowym z mila checia  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-09-25, 15:16:47
oj dostalabys, dostala, edytka by byla na procesie oskarzycielem posilkowym z mila checia  :lol:
:lol:

renia

Jeszcze ciotka Ada by ja wspomogła i wytłumaczyła ile postów dziennie jest dopuszczalne... :roll: pewnie by mi zalecili prądy... :roll: :lol:

Zyon

i lanie kablem od pralki po golych udach  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Zyon

Work Buy Consume Die

RG

Renia, chyba mi się udało ale pewny nie jestem.
Rano (6:00) żółtkowniac 1/4 na 50g smalcu, w pracy ok. 20g orzechów laskowych o 17:00 100g galarety z nóżek wieprzowych i o 20:00 jedne ziemniak ok. 200g (różnie 160-190g) i 6 sadzonych żółtek na 50g smalcu. Smalec wciągnięty z ziemniakami. A na noc dwie małe kostki czekolady 80%.
Zastanawiam się czy jedząc o 17:00 i 20:00 można to zaliczyć do dwóch oddzielnych posiłków?

PS. Cynamon nie wypalił, nie będę pisał co się stało, chociaż chyba coś poprawnego w nodze odczułem to jednak zrezygnuję z niego.

Teresa Stachurska

W cynamonie chyba najlepszy jest zapach...

RG

Cytat: Teresa Stachurska w 2013-09-27, 13:40:03

Ma właściwości rozszerzające naczynia... i tak coś mi lepiej było z nogą przez dwa dni ale jednak odpuszcze sobie :)

Gavroche

Cytat: RG w 2013-09-27, 13:50:43
Cytat: Teresa Stachurska w 2013-09-27, 13:40:03

Ma właściwości rozszerzające naczynia... i tak coś mi lepiej było z nogą przez dwa dni ale jednak odpuszcze sobie :)

Cynamon robi się z kory, a ta zawiera salicylany, jak każda.
Łykasz to w aspirynie :lol:

RG

Podobno zawiera to co w trawie od żubrówk, wafaryna czy coś takiego a to podobno jest zakazane przez UE.