Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Wejherowie

Zaczęty przez renia, 2012-11-10, 06:52:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

A co to za serniczek był, dobry jakiś?  :)

renia

Bardzo dobry. Sernik wiedeński według przepisu z "KK" - Jana i Tomasza Kwaśniewskich... :D

RafałS

renia

No to może na następne spotkanie przyjedziesz na serniczek? 8)

RafałS

Trochu daleko, ale kto wie, kto wie?  8)

RafałS

A z... pinćset bydzie... Może kiedyś jak będę "przypadkiem" w pobliżu.  :D

administ

Teraz odległości w PRL-bis nie podaje się w kilometrach, tylko w fotoradarach!  :twisted: :wink:

renia

No to nam się PRL powiększa... :?

administ

Ja mam do Trójmiasta osiemnaście fotoradarów, nie licząc włocławskich, to znaczy całkiem blisko!  :lol:

renia

No to mogłeś przyjechać. Miłą niespodziankę byś nam zrobił... :D

administ

:shock:
Żebym się pochorował od słuchania o chorobach?  :shock:
Nieudolność prozdrowotna wśród ludzi jest przerażająca.  :?
Sami sobie winni, a pretensje do kogo mają?  :lol:

Blackend

Do nikogo, bo choroba nie wybiera ;)

administ

No tak zapomniałem!  :lol:
Nie wybiera.  :?  :D
Pan Bóg dał, Pan Bóg weźmie!  :wink:

renia

Zastanawiam się czy to spotkanie też opisać i przesłać relację do naszego czasopisma "Optymalni". Każdego comiesięcznego spotkania nie będę opisywać, ale to jest pierwsze w Gdyni to może jeszcze zrelacjonuję... :roll:

administ

renia

Chwalić to się nie lubię... 8) ale podzielić się radością, że ruch Optymalnych ożywa w Trójmieście - czemu nie? :D

renia

Na pewno przyjemniejsze i weselsze rozmowy są w gronie wieloletnich stażem Optymalnych z Zarządu, ale wszystko w swoim czasie... pewnie będzie. Nie jedna osoba początkowo jest nieporadna w stosowaniu DO a z czasem się wszystko doprecyzuje i poukłada... :D

Blackend

A zapału Ci wystarczy? Bo całe odium nieumiejętnego własnego postepowania spadnie na Ciebie. Zaczną dzwonic i oczekiwać pomocy.  :)