Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Wejherowie

Zaczęty przez renia, 2012-11-10, 06:52:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

renia

:roll: to już lepiej... :D Zawsze jest więcej możliwych opcji - przynajmniej dwie... :roll:

Blackend

Ale to gdybanie jest wielce prawdopodobne  8)

renia

:? No to co myślisz? Nie warto takich spotkań organizować?

Blackend

Dlaczego? Jak komu pasuje. To tylko dyskusja.  :D

renia

Ja będę te spotkania organizować i zobaczę co z tego wyniknie...Może ktoś potem ode mnie przejmie "pałeczkę" i to będzie prowadził... :roll:

administ

Zasada jest bardzo prosta: jak się sam nie wyleczysz, to cię służba zdrowia wykończy.  :lol:
Co wyraźnie widać w wypowiedziach długowiecznych, bo prawie zawsze jest: "nigdy nie był u lekarza..." 8)

renia

No bo lekarz jest od zapisywania leków a nie od leczenia...

administ

Cytat: Blackend w 2013-02-04, 08:38:58
Zaczną dzwonic i oczekiwać pomocy.  :)

Trzy razy zmieniałem nr telefonu z tego powodu!  :shock:
Ostatni mam zastrzeżony i od siedmiu lat - wreszcie święty spokój.  :D

renia

Może już czas tą ciszę przerwać i nr podać na Forum... 8) :lol:

administ

Jasne - numer i adres to - Berdyczów 333!  :D

Blackend

A "ci" pytajne czy wziete liczebniczo?  :lol:

Gwidon

Cytat: admin w 2013-02-04, 10:49:39

powinienes admin dalej sluzyc pomoca,dobra rada i wiedza iako syn mistrza- jaki ojciec odmawia dziecku?  numer powinien byc dostepny w kazdej gazecie i telegazecie dla potrzebujacych   8)

administ

renia

Cytat: Gwidon w 2013-02-04, 12:05:38

powinienes admin dalej sluzyc pomoca,dobra rada i wiedza iako syn mistrza- jaki ojciec odmawia dziecku?  numer powinien byc dostepny w kazdej gazecie i telegazecie dla potrzebujacych   8)

Ty byś Gwidon zrezygnował z normalnego, spokojnego życia dla innych? Tym bardziej, że skutek takiej pomocy jest często odwrotny od zamierzonego. Ludzie źle zrozumieją i jeszcze sobie krzywdę narobią. Potem mają pretensje...Chorzy powinni konsultować się z lekarzami a dla zdrowych wszystkie zalecenia są w książkach...

Gwidon

Cytat: renia w 2013-02-04, 12:36:04
Cytat: Gwidon w 2013-02-04, 12:05:38

Ty byś Gwidon zrezygnował z normalnego, spokojnego życia dla innych? Tym bardziej, że skutek takiej pomocy jest często odwrotny od zamierzonego. Ludzie źle zrozumieją i jeszcze sobie krzywdę narobią. Potem mają pretensje...Chorzy powinni konsultować się z lekarzami a dla zdrowych wszystkie zalecenia są w książkach...

nikt nie kaze nikomu rezygnowac z zycia, wszyscy maja swije okreslone godziny dzialalnosci, wg. mnie powinno byc wiecej dyzurow dobrych doradcow optymalnych przez  tel.,napewno wielu poczatkujacych i nietylko ma wiele pytan i watpliwosci do rozwiania, ktore lepiej wyjasnic niz stosowac w ciemno , a skutek bedzie oplakany, stad niektorzy maja pretensje stosujac to niewlasciwie, doprowadzajac organizm do jeszcze wiekszej ruiny,oczywiscie powaznie chorzy powinni dostac sie odrazu w rece specjalistow,przewlekle chorzy czesto moga wyleczyc sie w domu, a wielu ma ograniczenia odleglosciowe, czasowe i czesto finansowe, by jechac do arkadii lub na 2 godzinne spotkania 1000 km, by pogadac o dzierganiu na drutach

Zyon

Znajac zycie..

-dzien dobry a z czekolada mozna?
-dzien dobry a z zurwaina mozna?
-dzien dobry a co pan powie na dodatek sera od babyni
-dzien dobry, aco bedzie jak dodam cebuli?
-dizen dorby a co sie stanie jak ziemniaki zjem rano a nie wieczorem?
-dzien dobry a..?
-dzien dobry a..?
-dzien dobry a..?
-dzien dobry a..?
-dzien dobry a..?
-dzien dobry a..?
-dzien dobry a..?
-dzien dobry a..?

Work Buy Consume Die

administ

Blackend

Cytat: Gwidon w 2013-02-04, 13:30:41
...przewlekle chorzy czesto moga wyleczyc sie w domu, a wielu ma ograniczenia odleglosciowe, czasowe i czesto finansowe, by jechac do arkadii lub na 2 godzinne spotkania 1000 km, by pogadac o dzierganiu na drutach

Książki, strona internetowa, "żywe forum", gazeta, to jeszcze za mało? To może jeszcze autobus podstawić i kaowca zatrudnic żeby nudno nie było?  ;)