Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Wejherowie

Zaczęty przez renia, 2012-11-10, 06:52:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: renia w 2013-07-17, 21:14:55
Ja jestem Prezesem Oddziału... 8)
ulala, nastepny raz jak wpadne do wejherowa to sie odpowiednio ubiore  8)
Work Buy Consume Die

Dasna

Cytat: Zyon w 2013-07-18, 06:46:20
Cytat: renia w 2013-07-17, 21:14:55
Ja jestem Prezesem Oddziału... 8)
ulala, nastepny raz jak wpadne do wejherowa to sie odpowiednio ubiore  8)
I bez czosnku. :lol:

administ

Ale z bukietem szpinaku koniecznie...  :D  :wink:

renia

No to ja sobie poprawię chociaż fryzurę i makijaż.  :lol: Zrobimy sobie zbiorowe zdjęcie ze szpinakiem... :lol: Będzie optymalnie... :wink:

Blackend

Cytat: renia w 2013-07-18, 07:34:00
No to ja sobie poprawię chociaż fryzurę i makijaż.  :lol:

Ale pogadasz jeszcze ze mną? ;)

renia

Pewnie, jeszcze nie jeden kubek 'smalcu' razem wypijemy... :D :wink:

renia

Blackend, a w Katowicach Optymalni się spotykają? :roll:

Blackend

Spotykali się, ale czy jeszcze, tego nie wiem  :roll:

renia

A sklep z wyrobami optymalnymi jest?

renia

Wiem, wiem, w Biedronce jest wszystko co trzeba... :wink: :lol:

Blackend

Właśnie, aż za dużo czasami ;)

renia

:lol: My już niedługo będziemy mogli tylko podawać nr odpowiedzi i każdy będzie wiedział o co chodzi... :lol: odpowiedzi znamy w przód.... :lol: Albo ten nasz zjadany tłuszcz odblokował nam zmysł telepatii... :shock:  :roll::wink: (pewnie to Verbal werbalnie skomentuje...) :lol:

Zyon

na Verbruforda to ja na Zawisze mozna liczyc  :lol:
Work Buy Consume Die

Daniel

Cytat: renia w 2013-07-17, 21:19:15
A o jaki adres Tobie chodzi? O nasze miejsce spotkań?
Gratuluję objęcia zaszczytnej funkcji.
Przeważnie gdy znana jest już pełna nazwa, to do niej powinno się już podać oficjalną siedzibę, gdzie kieruje się korespondencję. Imię i nazwisko Prezesa może być, ale nie musi. W dzisiejszych czasach podaje się też adres poczty elektronicznej i czasami telefon. Tego tu nie ma w tym wątku, ale też nie musi być.
Interesuje mnie to, bo mieszkam w tym województwie i może się zjawię na którymś spotkaniu (jeżeli będzie wolny wstęp). Nie zamierzam się jednak zapisywać do żadnego stowarzyszenia ( jak nie muszę), bo uważam je za martwe twory niezdolne do życia.

administ

Cytat: Daniel w 2013-07-19, 21:04:48
bo uważam je za martwe twory niezdolne do życia.

A toś poleciał po bandzie!  :shock:
Stowarzyszenie tworzą żywi ludzie, a nie "martwe twory"...  8)

renia

Cytat: renia w 2013-07-17, 21:19:15
A o jaki adres Tobie chodzi? O nasze miejsce spotkań?
Gratuluję objęcia zaszczytnej funkcji.
Przeważnie gdy znana jest już pełna nazwa, to do niej powinno się już podać oficjalną siedzibę, gdzie kieruje się korespondencję. Imię i nazwisko Prezesa może być, ale nie musi. W dzisiejszych czasach podaje się też adres poczty elektronicznej i czasami telefon. Tego tu nie ma w tym wątku, ale też nie musi być.
Interesuje mnie to, bo mieszkam w tym województwie i może się zjawię na którymś spotkaniu (jeżeli będzie wolny wstęp). Nie zamierzam się jednak zapisywać do żadnego stowarzyszenia ( jak nie muszę), bo uważam je za martwe twory niezdolne do życia.

Zapraszam serdecznie :D, spotkania są w każdą ostatnią niedzielę miesiąca o godz. 14:00.
Tutaj podałam moje dane...

http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4755.0

Adres spotkań to Gdynia, ul. Starowiejska 56 - "coffee time" vis-a-vis Dworca Głównego.

Siedzibą jest Wejherowo. Adres do korespondencji mogę podać telefonicznie albo e-mailiwo.
Adres e-mail:
regina.ciereszko@wp.pl

A prezesem zostałam tylko dlatego, że nikt inny nie był chętny na to stanowisko... :?

renia

Cytat: admin w 2013-07-19, 21:08:11

Jako Oddział mamy większe możliwości działania. Mamy możliwość uzyskiwania bieżących informacji o projektach i planach od Zarządu OSO, jesteśmy w ewidencji i wykazach -czyli łatwiejsi do odnalezienia np. przez początkujących Optymalnych, możemy starać się w Urzędzie Miejskim o korzystanie z sali przeznaczonych dla organizacji pozarządowych...więcej na ten temat będzie w sierpniowym wydaniu miesięcznika "Optymalni"... :D :wink:

Radzio

Cytat: admin w 2013-07-19, 21:08:11

Może @Daniel nie rozwinął myśli i miało być "dopiero co ożywieni Ludzie", a to za wcześnie na prace nad nimi. ;)
Przecież nikt nie jest dostatecznie zły, aby nie móc być jeszcze gorszym. :D

administ

Cytat: Radzio w 2013-08-15, 09:01:42
Przecież nikt nie jest dostatecznie zły, aby nie móc być jeszcze gorszym. :D

Właśnie, a do tego jeszcze na koniec odpuszczają i wpuszczają do Królestwa przez Chrystusa, z Chrystusem i w Chrystusie, po czym następuje Małe Podniesienie, jako symbol modlitwy do Boga z Najświętszą Ofiarą...