Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Wejherowie

Zaczęty przez renia, 2012-11-10, 06:52:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Podaję niżej adres strony naszego Oddziału. Można na niej się rejestrować (zakładać swoje konto) co jest warunkiem aby móc tam pisać.
Stronę tą założył Użytkownik naszego Forum "anakin". Bardzo dziękuję w imieniu całego naszego Oddziału.
Na tej stronie będą zamieszczane informacje związane z działalnością Oddziału (miejsce spotkań, terminy, organizacja zjazdów) jak i przepisy optymalne, artykuły własne oraz ciekawostki i nowości z internetu oraz z działalności OSO... :D I jak Wam się podoba? Jeszcze ciągle jest ona w trakcie budowy, a ja na etapie nauki jej obsługiwania.

http://optymalni.hol.es/

Dasna

Cytat: renia w 2014-01-29, 18:10:17
Podaję niżej adres strony naszego Oddziału. Można na niej się rejestrować (zakładać swoje konto) co jest warunkiem aby móc tam pisać.
Stronę tą założył Użytkownik naszego Forum "anakin". Bardzo dziękuję w imieniu całego naszego Oddziału.
Na tej stronie będą zamieszczane informacje związane z działalnością Oddziału (miejsce spotkań, terminy, organizacja zjazdów) jak i przepisy optymalne, artykuły własne oraz ciekawostki i nowości z internetu oraz z działalności OSO... :D I jak Wam się podoba? Jeszcze ciągle jest ona w trakcie budowy, a ja na etapie nauki jej obsługiwania.

http://optymalni.hol.es/

Reniu, bardzo mi się podoba. Styl, szata graficzna.

administ

Blackend

Napisze chetnie jeszcze raz: bardzo fajna strona i gratulacje dla Anakina.  8)

administ

Dasna

administ

To co, rejestrujemy się, aby trochę popsocić Reni?  :roll: :wink:
Taka ładna ta strona, że chyba zrobię wyjątek i się zarejestruję.  :D

administ

U la la i to Forum na honorowym miejscu!  :D
DZIĘKUJĘ.

renia

:D Dziękuję za miłe opinie... :D za tylko wybierałam wzór...

Zyon

No to czekaj teraz Renia na najazd mattich i mankow, bo oni tak nie chca dyskutowac tutaj, ze z checia pospamuja gdziekolwiek aby za plotem bylo  :lol: :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Zyon

Ach i nie zapomnij Renia dodac sekcji "Niepolecane strony" i dodaj tam DD  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Zyon w 2014-01-29, 18:49:21
No to czekaj teraz Renia na najazd mattich i mankow, bo oni tak nie chca dyskutowac tutaj, ze z checia pospamuja gdziekolwiek aby za plotem bylo  :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak ja nie chcę. Osoby zarejestrowane musza mieć zmieniony przeze mnie status na "autor", żeby mogły pisać. Ja nie chciałam funkcji komentarzy. Nie chce mi się walczyć z w(i)a(t)r(i)at(k)ami... 8)

renia

Cytat: Zyon w 2014-01-29, 18:50:46
Ach i nie zapomnij Renia dodac sekcji "Niepolecane strony" i dodaj tam DD  :lol: :lol:

Właśnie... :lol: jak to niepolecanie odwrotnie działa... :lol:

Gavroche

No :D
Ciotka Molka słabiutka z seksu, wyobraźnia słaba, niewiele odmian miłości zna...
Adaś stamtąd też pożycie z prokreacją myli, ki diabeł?
http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=234670#234670

Zyon

Cytat: renia w 2014-01-29, 18:55:50

Właśnie... :lol: jak to niepolecanie odwrotnie działa... :lol:
No wlasnie ale w ramach rewanzu, ze tak pieknie reklamuja  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Cytat: renia w 2014-01-29, 18:54:22
Osoby zarejestrowane musza mieć zmieniony przeze mnie status na "autor", żeby mogły pisać. Ja nie chciałam funkcji komentarzy. Nie chce mi się walczyć z w(i)a(t)r(i)at(k)ami... 8)

No właśnie widzę, że nic nie mogę, tylko mogę oglądać...  :? :wink:
A chciałem napisać chociaż  "dzieńdybry".  :?

renia

Zarejestrowałeś się? Jeśli tak, to spróbuję zmienić ci status na "autora". Ale na Admina to nie... :lol:

administ

Nim klikniesz "tak", czy "akceptuj", czy jak tam masz, to najpierw przeczytaj, na co wyrażasz zgodę.  :wink: :mrgreen:

Dasna