Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Wejherowie

Zaczęty przez renia, 2012-11-10, 06:52:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Raczej przez Twoje wstawianie... 8)

jukor

renia

renia

Cytat: admin w 2014-07-28, 17:03:59

Nie jestem wstawiona, wiem co robię... 8)

jukor

Cytat: renia w 2014-07-28, 17:17:45
Cytat: admin w 2014-07-28, 17:03:59

Nie jestem wstawiona, wiem co robię... 8)

Ponoć w upał dużo nie trzeba  :wink:

renia

jukor

Cytat: renia w 2014-07-28, 17:40:28
:lol: dlatego nie piję nic...

Po co zmuszać organizm do zbędnej pracy. Lampkę na wieczór można...a nawet trzeba...zgasić 8)

renia

:lol: a czasami to i można wypić ją... :roll: 8)

renia

W ten wtorek spotykamy się w nowym miejscu (Centrum Organizacji Pozarządowych w Gdyni, ul 3-Maja 27/31) o godz. 16:00.
Złożyłam wiosek w Wejherowskim Centrum Organizacji Pozarzadowych, jeśli tam udostepnią nam salę w weekend, to się przeniesiemy. :D

administ

A da się tam zaparkować, bez polerowania lakieru?  :roll: :wink:

renia

To jest sala przy filharmonii, przy dużym parkingu (w Wejherowie), a do Gdyni wolę, w godzinie szczytu, z samochodem nie ryzykować  8) Jadę "kolejką" SKM. To Centrum jest blisko Dworca. :D

renia

Dzisiaj znowu sala na spotkaniu w Centrum Organizacji Pozarządowych UM w Gdyni była zapełniona. Czterech nowych czlonkow przybylo. Grupa rośnie... :D
Następne spotkanie wypadałoby nam na 11 listopada. Ze względu na święto i nieczynny w związku z tym Ośrodek, spotykamy się w Wejherowie 16 listopada w "Dobrych Czasach" na godz 14:00. :D
Potem prawdopodobnie będą organizowane spotkania 2 razy miesiącu (raz w Gdyni, raz w Wejherowie)... :D
Każdy będzie mógł wybierać - albo tu, albo tam, albo tu i tam... 8) :lol:

Zbliżają się Dobre Czasy... :D (tam sale będzie darmowa - bez płatnej rezerwacji - jak w Coffee Time)

http://dobreczasy.com.pl/

Teresa Stachurska

renia

Nie ma czego... :roll: ale grupa robi się coraz bardziej zgrana... :D Coraz trudniej nam się rozstać... :lol:

renia

Zobacz Teresa na galerię zdjęć w "Dobrych Czasach" :roll: smalcu i chleba nie braknie... :lol:

Teresa Stachurska

Cytat: renia w 2014-10-14, 22:32:14
Zobacz Teresa na galerię zdjęć w "Dobrych Czasach" :roll: smalcu i chleba nie braknie... :lol:

:lol:  ;) 

renia

Teraz ten chleb ze smalcem stał się modny. Dużo ludzi go lubi jeść, ale się obawia ze względu na "szkodliwy" smalec... :? :lol:

renia

Ja dawno nie wchodziłam na swoją stronę http://optymalni.hol.es/
a tam już jest ponad 14000 wejść... :shock: a pamiętam miesiąc temu, że było tylko ponad 1000... :roll:

Teresa Stachurska

Cytat: renia w 2014-10-14, 23:43:08
Ja dawno nie wchodziłam na swoj± stronę http://optymalni.hol.es/
a tam już jest ponad 14000 wej¶ć... :shock: a pamiętam miesi±c temu, że było tylko ponad 1000... :roll:

Chciałam tam parę dni wstecz wkleić tekst, ale się nie dało. Planowałam zadzwonić do Ciebie, ale w ferworze innych kłopotów zapomniałam.