Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

GMO!

Zaczęty przez toan, 2007-10-19, 09:30:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

I nie interpretują jasno swoich ustaw...pozostawiają miejsce na różne kruczki...Powinno być jasno postawione pytanie np. - czy jesteś za całkowitym zakazem upraw GMO w naszym kraju?, za zakazem zakupy i obrotu takimi produktami? Również sprawa pasz powinna być jasno sprecyzowana i sprawa produktów spożywczych już będących na naszym rynku...

renia

Pięknie się rozwijają, wspierają rolników i dbają o środowisko naturalne... 8) Jak ślicznie zmieniają świat: rośliny, zwierzęta i ludzi... :D :wink:

http://www.monsanto.pl/o_monsanto/historia_monsanto/

renia

Tłuszcze zwierzęce są "szkodliwe" a olej z ich rzepaku jest "zdrowy"... :roll:

RafałS

Cytat: renia w 2012-11-22, 12:49:27
Pięknie się rozwijają, wspierają rolników i dbają o środowisko naturalne... 8) Jak ślicznie zmieniają świat: rośliny, zwierzęta i ludzi... :D :wink:

http://www.monsanto.pl/o_monsanto/historia_monsanto/
Weź renia tam nie wchodź, cię jeszcze namierzą, zidentyfikują i co?  :?

renia

Ja już pewnie dawno jestem namierzona... 8) :lol: i zamieszczona na czarnej liście... :(
W razie czego oświadczam, że nie zamierzam popełnić samobójstwa... :twisted: :wink:

administ

Ale Monsanto, to świetny interes!
Jakbym miał trochę wolnych dularów tuczarnianych, to zaraz bym kupował ich akcje!  :D
A jak już ma się akcje, to jak można sobie szkodzić, mówiąc, że Monsanto jest złe?  :wink:
Przecież to świetny interes!  :D

renia

Liczy się dobro ogółu i przyszłych pokoleń a nie własny interes...  :evil: :lol:

administ

Naturalnie!  :D
To oczywista oczywistość - liczy się tylko dobro ogółu i przyszłych pokoleń...  :lol: :lol: :lol:
Zamierzasz Renia startować do Sejmu?  :lol: :lol: :lol:

renia

Zamierzam... :P :lol:

administ

To świetnie!  :D
Może jednak powołać Komitet Wyborczy OSO?  :roll:

renia

Żartowałam... 8) Może kiedyś... :roll:

Zyon

Work Buy Consume Die

administ

No jak PAN prof. to na pewno ma rację!  :wink:  :D
GMO to świetny interes jest!  8)

renia

Ja tylko jestem ciekawa czy taki właściciel Monsanto sam jadłby to co wytwarza... :roll:

renia

Nie mam na myśli środków ochrony roślin... :lol: tylko rośliny genetycznie zmodyfikowane...

administ

W życiu...  :?
Ale forsę na GMO się fajnie kosi...  :D

renia

...się fajnie kosi...  :roll: a ilu hinduskich rolników jest przez nich "skoszone"... :roll: a teraz szukają nowych terenów na żniwa... :roll: :?

administ

Hinduscy rolnicy sami sobie winni, że w Indiach mieszkają...  :?
Ale GMO wyżywi...  :wink:

MariuszM

Nie ma co się  :( jemy GMO prosiaki :P, GMO śmietan(k)ę, masło  :lol: