Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Szkolna edukacja :)

Zaczęty przez elmo, 2007-09-19, 15:07:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

:lol:
Normalnie, jak na zespole do rozmnażania otyłości, dołożyć bób i fasolę... ;)

Gavroche

Ja nawet na studiach spałem. :P

Diogenes z Synopy

CytatPrzecież nam chodzi o ratowanie życia i zdrowia, i tu musimy być stanowczy jak dekalog. Walcząc o dzieci nie walczymy o drożdżówki. Mówimy: drożdżówki wrócą do szkół, natomiast wróci też zdrowa żywność, już wróciła" - oświadczył.

:shock:   

Min. Zembala: to nie jest spór o drożdżówki, chodzi o zdrowie dzieci

http://stooq.pl/n/?f=995517&c=2&p=4+22

administ

:lol:
Lepszego kabaretu nie trzeba... ;)

Blackend

"Panie profesorze, to był trudny czas dla nas wszystkich, ale był pan pierwszym ministrem po naszych historycznych doświadczeniach z nieocenionym profesorem Religą, który w tak krótkim czasie miał tak istotny wkład w polską ochronę zdrowia. Dokonał pan przeczy niemożliwych, takich, które powinny być zrobione już dawno" .

Coś pięknego.  :lol: :lol:

administ

administ

Zapisy do "specjalisty" w Łodzi!  :shock:  :lol:

Diogenes z Synopy

to wszystko wyjaśnia   :shock:

CytatNauczycielom trzeba pomóc

Minister edukacji Joanna Kluzik-Rostkowska powiedziała TVN 24, że wyniki tych badań pokazały, że "bardzo duża grupa nauczycieli matematyki nie czuje się dobrze w tym przedmiocie". Dodała również, że na pewno nie pomogło to, że matematyka dopiero niedawno stała się obowiązkowym przedmiotem maturalnym.

- Musimy zrobić wszystko, żeby tym nauczycielom pomóc. Mamy duże pieniądze w perspektywie unijnej - przytacza słowa Kluzik-Rostkowskiej TVN24
.

dołączyłbym do kompletu, na unijne komplety  panią poseł sportsmenkę od grochu i fasoli. Co mają pieniądze przepaść?  ;-)

Blackend

"- Musimy zrobić wszystko, żeby tym nauczycielom pomóc. Mamy duże pieniądze w perspektywie unijnej - przytacza słowa Kluzik-Rostkowskiej TVN24"

Tak się zarabia zgodnie z prawem pieniądze, a nie jakieś tam grosze pod stołem na cesarkach.  :D

Diogenes z Synopy

Cytat: Blackend w 2015-10-02, 18:53:38
Tak się zarabia zgodnie z prawem pieniądze, a nie jakieś tam grosze pod stołem na cesarkach.  :D

zgadza się , rozmawiałem z gościem który siedzi w temacie . Rozmawialiśmy o pieniądzach. Nie żadne tam jabłka, kury , export czy handel telefonami czy budowa hotelu za 80 % kasy z Łuni, czy dopłaty za nieżywe orzechy w polu . Prawdziwe pieniądze  w ostatnich 10 latach to się robiło na szkoleniach i edukacji.  Potężne.

Blackend

Otóż to, minimum wkładu, maksimum zysku. ;)
Tylko jest jeden ważny warunek - kontrakty podpisywać zawsze po obiedzie nigdy przed, bo syty mózg lepiej pracuje. ;)  :lol:

Gavroche

Kawa.
Podanie dobrej kawy, zwłaszcza przez boską asystentkę, podnosi ilość podpisanych umów. ;)

Blackend

Najlepiej 18 z długim stażem. ;)

administ

E tam, jak już to stażystka... ;)
Z sarnimi oczętami!  :shock:  :lol:

Blackend

A nogi też jak sarenka? ;)

administ

I koniecznie mała czarna podkreślająca kształty... ;)

Blackend

Taa, a vat rośnie i rośnie...;)

administ

I biała bluzka, z dekoltem ... ;)  :lol: