Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Szkolna edukacja :)

Zaczęty przez elmo, 2007-09-19, 15:07:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

renia

Ale nie może on być jedynym zawodem. Mi taka praca w ogóle nie podoba. Ja mu tłumaczę, że to jest na krótką metę dobre...a jeśli kontuzja to co? :?
Ale mam nadzieję, że mu to przejdzie... :roll:

administ

A ja mam nadzieję, że mu nie przejdzie i podpisze sobie kilka dobrych kontraktów i...  :D
Po trzydziestce będzie mógł iść na zasłużoną emeryturę i to nie z ZUS!  :D

renia

:D pięknie by było. On zna dochody roczne wszystkich gwiazd światowego futbolu. Nieraz mnie pyta - "mamusiu zgadnij ile zarabia...jakiś tam piłkarz"...a ja pierwszy raz słyszę takie nazwisko... :shock: :lol: :wink: Ja zawsze mam obawy, że taki sport wyczynowy - zawodowy szkodzi zdrowiu. Nie wiem czemu, ale obawiam się tego "przerośniętego serca sportowca"... :(

renia

Zapomniałam jeszcze dodać, że dostał on jeszcze bilet do kina na dowolny film w jakimś tam przedziale czasowym - chyba 2 tygodnie... :roll: A stypendium z roku na rok jest coraz niższe; w tym roku 50 zł "na łebka". Ale liczy się sam fakt... :D

Blackend

Cytat: renia w 2013-02-07, 14:38:39
Ale nie może on być jedynym zawodem.

Skończy uczelnie, bo inteligentny chłopak i po karierze może być trenerem np. z młodzieżą  :D
Fajna i spokojna robota między młodymi ludźmi, a cisnienia finansowego nie bedzie miał, bo zarobi swoje jako zawodnik  :D
Jeszcze jaką fajną (pracowitą) dziewczynę mu znajdziemy i proszę jak na forum można dzieciakowi życie ułozyć ;)

renia

:lol: :lol: :lol: Dzięki za dobre chęci. Na pewno by się z takiego pomysłu "ucieszył"... :lol: :lol: :lol:
Może gdyby był trenerem i by wprowadził u swoich podopiecznych ŻO, to efekty by w końcu w polskim sporcie były... :D

Blackend

No co ty - rodzice nie pozwolą "truć" swoich pociech ;)

renia

To to dzieciak nie będzie mógł grać u najlepszego trenera... 8)

Blackend

O, no to podjęlismy już decyzję ;)

renia

Tak jest. :D Zaklepane... 8)

grenis

Cytat: admin w 2013-02-07, 14:45:07
A ja mam nadzieję, że mu nie przejdzie i podpisze sobie kilka dobrych kontraktów i...  :D
Po trzydziestce będzie mógł iść na zasłużoną emeryturę i to nie z ZUS!  :D
Tak jak na przyklad 18 letni Sebastian Milik, ktory od stycznia b.r. gra w Leverkusen za 80k euro miesiecznie.
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-niemiecka/milik-przeszedl-badania-medyczne-i-wkrotce-podpisz,1,5332505,wiadomosc.html

renia

Takie wycenianie zawodnika kojarzy mi się trochę z handlem niewolnikami. Ale tak źle pewnie nie mają... :roll:

administ

Rozrywka dla mas tylko teraz krew na arenie się nie leje!  :D

Blackend

Lepsze kopanie niz bijatyka w ringu  :D

Zyon

oj nie wiem, na tego golote z tym saletra to chetnie popatrze, mam nadzieje, ze go zleje jak kwasne jablko
Work Buy Consume Die

Blackend

Ale to pewnie będzie w Pay-per-view  :?

Zyon

E tam  na weszlo pewnie bedzie relacja darmowa albo gdzie indziej :D
Work Buy Consume Die

Blackend

Jak w sieci, to u mnie odpada, za bardzo rwie, a kupić nie kupię, bo aż tak, to mnie to nie interesuje  8)

renia

Mieszają i mieszają...potem się okazuje, że te ich zmiany na "lepsze" wychodzą na gorsze - głównie dzieciom... :?

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Mlodsze-dzieci-wypadaja-slabiej-na-egzaminach,wid,15404186,wiadomosc.html