Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Się dziadzieje?

Zaczęty przez RafałS, 2013-04-01, 18:00:48

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: RafałS w 2013-06-30, 22:51:52
1 jajo - rozruch. 2 jajo - jajo właściwe. 3 jajo - jajo na dopalenie  :) . To wszystko na dziś. Jajo właściwe - 1min. 08sek. Do autorekordowych brakło ze 3sek. Ale nie jest tak najgorzej. Pierwsze 250m jakoś leci na aku. Potem przełączenie - wchodzi tlen pełną pompą z równoczesnym spadkiem mocy w mięśniach i już nie jest tak hop  :| . Temperaturka dziś wieczór taka że potu nie było, za to ogień w płucach poczuć można.  :P
1:05 to bardzo dobry czas, bez jaj!
Dla Ciebie najlepszy :D

RafałS

Bez trenowania pod kątem chyba akceptowalny? 1:05 w zeszłym roku oczywiście. :)

Gavroche

Cytat: RafałS w 2013-06-30, 23:14:19
Bez trenowania pod kątem chyba akceptowalny? 1:05 w zeszłym roku oczywiście. :)
Dobry.

RafałS

W liceum starczyło 1:06 (jeśli pamięć ok.) żeby doczłapać na 1 miejscu na wf-ie, ale to było dawno i na innej diecie. To prawie całe doświadczenie z takimi przebieżkami. No i ostatnio kilka jaj. Pełnia amatorstwa, ważny potencjał.  :lol:

Blackend

Ciekawe jakie bym miał wyniki na innej diecie, ale nie aż tak bardzo żeby mi sie chciało to sprawdzać ;)  :lol:

MariuszM

RafałS

Niezły kierat  :D . Też sobie zamierzam wkrótce podryblować trochę, ale na razie czekam aż nogi dojdą do siebie po ostatniej jeździe rowerkiem bo dziś jakby tak koślawo się chodziło.  :lol:

MariuszM

Ja dziś pomykałem ~2h na akordeonie (przypominałem sobie głównie sto lat) i tak zeszły z 2 godzinki :)
http://youtu.be/q11zoBmvvG8?t=1m7s
Palce zesztywniały, na całe szczęście jako taki słuch pozostał :)

administ

Akordeon - fajny instrument!  :D

MariuszM

Cytat: admin w 2013-07-03, 21:02:43
"admin" próbował swych sił w pchaj- rozciągaj-naciskaj naraz ? ;) :P

RafałS

Nie tylko paluchy, ale i trąbkę Eustachiusza czy kowadełko idzie potrenować, na ten przykład.  :wink:

administ

Cytat: MariuszM w 2013-07-03, 21:08:35
Cytat: admin w 2013-07-03, 21:02:43
"admin" próbował swych sił w pchaj- rozciągaj-naciskaj naraz ? ;) :P

Nie, ja to tak bardziej na fujarce...  :wink:  :D
Ale akordeonu lubię posłuchać czasami.  8)

Blackend

Z fujarowych instrumentów, to kolega grał na klarnecie - miałem okazje spróbować i piekielnie trudne urządzenie  8)
Ale akordeon, to juz w ogóle mistrzostwo świata dla mnie  :D

RafałS

Blackend

Świetne i dziewczyna bardzo ładna też :D

MariuszM

MariuszM

administ

Może przymruż oczy, to będzie lepiej?  :wink:  :lol: