Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Się dziadzieje?

Zaczęty przez RafałS, 2013-04-01, 18:00:48

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Nie chciałabym aby moje dzieciaki coś takiego ćwiczyły... :?

RafałS

I proszę pamiętać po skoku z dużej wysokości robimy fikoła, żeby nie konfrontować się z dużymi, niesprzyjającymi siłami.  8)

renia

RafałS

Jeśli skok był na lewo to trzeba dla równowagi na prawo teraz. Powodzenia!  :lol: :wink:

renia

Ja nie piszę o sobie... :shock: :lol: pytanie jest ogólne... :lol:

RafałS

Gorąco dziś na boisku, ale wreszcie trafiła się sposobność do przypomnienia sobie obronnych odruchów przy okazji małego 1 na 1.  :)
Natomiast igielit zabity piachem skutecznie odcina nadmiar szybkości w nogach i wszelkie zrywy. Momentami efekt podobny jak na ceglastych kortach w tenisie, a i ścięgnom (  :roll: ) po wewnętrznej stronie ud się dostało z tej okazji.  :)

RafałS

O i jeszcze z przodu ścięgna się odezwały i trochę w pośladku gniecie. Parę dobrych rozkroków i człowiek rozciągniętyyyyy. :)

RafałS

Dziń  dybry wieczór!  8)
Dziś udało mi się zawlec nogi na boisko, a nie było to łatwe po wczorajszym bieganiu. Z początku nie chciało się nogom skakać i w ogóle brak motywacji  8) , toteż porzucałem sobie trochę trójek (rzut-truchcik-zbióra-truchcik-rzut...), nawet niespodziewałem się, a tu 35 z 50 weszło  :) . Ostatecznie rozruszało się trochę...  :)

Radzio

Cytat: renia w 2013-07-05, 22:27:30
Ja nie piszę o sobie... :shock: :lol: pytanie jest ogólne... :lol:

Trudno się domyślić. :shock: Gdyby nie podpis autora. :lol:

RafałS

No no, jeśli ochłodzenie się utrzymie to wkrótce będzie można wrócić do przebieżek, na boisko, do roweru, etc. A na razie poczekam aż deszcz zabierze to nadmiarowe IR.  8)

Radzio

A co ma się nie utrzymać. :D
Klimat jest po to umiarkowany. ;) :lol:

RafałS

Umiarkowany, ale otwarty :wink: . To oznacza że czasem zaplącze się tu również zwrotnikowy lub polarny.  :|

Radzio

Dzięki temu możemy nie oddalając się zbytnio od źródła zaopatrzenia w najlepsze na świecie żarcie przeżywać i smakować z pełni pogodowego bukietu. ;) :lol:

RafałS

A dzisiaj 30 st. w cieniu, już nie to co było. Ale jednak wcześniejsze upały dały mi się we znaki. Przez nie proporcje uległy mnie się odchyleniu  :) , jako że nie miałem ochoty na konkretne posiłki. No i dziś się poszło na boisko po dłuższej przerwie i jakby trochę "obrotów" zabrakło do skakania i biegania. Za to rzut się dobrze trzyma. Seryjka 12 celnych trójek z rzędu to dzisiaj najlepszy rezultat.  :)

RafałS

Już lepiej :-) . Ostatnia przebieżka na 400m. nieco mi pomogła, trochę "obrotów" wróciło  :) . Dlatego wyszło kilka "paczek" na 3,10m, dwutaktem i naskokiem. Acz trudno siegnąć po całą moc gdy na podłożu igielit z piachem, a wokół pełno młodocianych piłkarzy. Chyba już więcej nie pójdę na to boisko interferencyjne.  8)

RafałS

Jakem napisał takem zrobił  :) , dziś tylko asfalt, z 1,5 godzinki bo jednak bezpieczniej.

RafałS

A dziś skromniutko - około godzinki bo przy latarniach, słabo obręcz widać. Tzn. widać ale jakby ocena odległości zawodzi. Chłodniej się robi, to też będę pomału znikał spod chmurki. Ogólnie nic szczególnego  :lol: . Tymczasowo zamykam temat!  :wink:

Gavroche

Cytat: RafałS w 2013-09-20, 20:49:18
A dziś skromniutko - około godzinki bo przy latarniach, słabo obręcz widać. Tzn. widać ale jakby ocena odległości zawodzi. Chłodniej się robi, to też będę pomału znikał spod chmurki. Ogólnie nic szczególnego  :lol: . Tymczasowo zamykam temat!  :wink:
Czyli przestajemy dziadzieć?
Czy zaczynamy?

RafałS

Zima idzie, trochę się zdziadzieje. Chyba że mnie najdzie na jakieś domowe wygibasy. Ewentualnie przebieżki. Może nie będzie tak źle z tym dziadzieniem. :)

Gavroche

Cytat: RafałS w 2013-09-20, 21:05:08
Zima idzie, trochę się zdziadzieje. Chyba że mnie najdzie na jakieś domowe wygibasy. Ewentualnie przebieżki. Może nie będzie tak źle z tym dziadzieniem. :)
Od domowych wygibasów masz fachowców na forum.
Sam też coś wymyślisz.
A zimą widuję biegaczy, ale znacznie mniej.
O co cho?
Zimne gardło?
Radzio biega na stówę.