Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Chill - dziennik treningowy

Zaczęty przez chill, 2013-04-03, 19:02:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

Trzeba Dasny sluchac,to i luz w stawach bedzie -rozciagac sie ;)

Zyon

Do rozciagania to starczy przeczytac obie ksiazki Caculina, Super Stawy i Rozciaganie Odprezone i mozna smigac, i nie tracic czasu na tradycyjne rozciaganie silowe z ryzykiem kontuzji. Umysl to potega :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Mnie nie chodzi o luz typu "po plecach drapię się czochrając o futrynę" ;)
To takie specyficzne uczucie dużej ilości miejsca w środku, jak po umyciu paszczy miętową pastą rano ;)
Trening siłowy powoduje pewne obrzmienie i stabilizację stawu przez napływ płynu, co ma fizjologiczny sens.
Zaprzestanie treningów na pewien czas, zmienia ten stan i stąd odczuwalna różnica :D

chill

Cytat: ZyonDo rozciagania to starczy przeczytac obie ksiazki Caculina, Super Stawy i Rozciaganie Odprezone i mozna smigac, i nie tracic czasu na tradycyjne rozciaganie silowe z ryzykiem kontuzji. Umysl to potega Very Happy

Musze zakupić w tym miesiącu koniecznie , zawsze wylatywało mi to z głowy :/

A to Rozciąganie granic Kavadlo masz ogarnięte ? Nadaje się ?

Zyon

Ksiazki Ala to takie bardziej komiksy niz kisazki :D U Caculina jest wszystko ale i cos tam z Ala mozna wyciagnac dla siebie, choc wylacznie jak sie ma za duzo kasy i zbiera tego typu ksiazki :D
Work Buy Consume Die

chill

Aha to zostanę przy dinozaurze odważnika kulowego :D

chill

Zakupiłem i już prawie przerobiłem teoretycznie "Rozciąganie Odprężone" i "Super Stawy" . Świetne rzeczy , sporo dobrej teorii i trochę nowych ćwiczeń poznałem które już działają w praktyce elegancko. Thnx Zyon :)

Radzio

O, pięknie! Znaczy jest wyłącznie "za dużo kasy", gdy za punkt odniesienia @Zyon'a kawałki prozy wezmę.