Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Miesięcznik "Optymalni"

Zaczęty przez renia, 2013-04-09, 11:20:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Będzie o tym jak się robi dzieci? ;)
Temat na czasie dla obecnego pokolenia. ;)

admin

:lol:
Tekst ucina się w najciekawszym momencie... ;)

renia

:lol: Rozkręca się akcja książki...  :roll: Aby tylko skończyła się happy endem... ;-)

admin

O pigułce "dzień po" nic nie napisałem... ;)

Blackend

Dzień po, to ponoć najlepiej ibuprofen. ;)
A co Polki, to nie wiem. ;)

renia

Cytat: admin w 2024-04-11, 10:35:37
O pigułce "dzień po" nic nie napisałem... ;)

To nie wiadomo czy wszystko dobrze się zakończy... :lol:

admin

https://www.youtube.com/watch?v=fqDL5kGop9M - Co jedzą dzieci "optymalne"?
Ciąg dalszy w książce Łatwe odpowiedzi na trudne pytania" której wydanie planowane jest na początek maja.

admin

Jeszcze będą tylko trzy odcinki dwa o dzieciach i jeden o piersiach, ale wszystko jakoś powiązane tematem wiodącym.  8)

admin

Blackend

admin

Jak to powiedział celnie "Gawro" - "minimum tekstu - maksimum informacji."..  :D

Blackend

renia

E tam, sztuką jest 2 godziny mówić i nic nie powiedzieć.  8) :lol: ;-)

admin

A bo to jest "max-mini", a nie "mini-max"... ;)

Jarek

A o jakim ojcu on mowi? :roll:

admin

Jutro będzie fajny fragment...  8)

admin

https://www.youtube.com/watch?v=2A7FUk-VgrE - miał czytać Sławek, ale padło na Beatkę, bo temat kobiecy!  :D
Dziękuję serdecznie!

renia

Bardzo ładnie i ciekawie to wyszło. :D Zainteresował mnie temat, że u dziecka karmionego piersią, jest początkowo większa główka. Czy to ma związek z wielkością mózgu?

admin

Tak, bo u dziecka karmionego piersią głównie rośnie mózg, a na sztucznym pokamie "mniej ważna reszta", która później urośnie na piersi, a początkowego rozwoju mózgu już nie da się na sztucznym pokarmie nadrobić ..   :?;)

RafałS

I tak "głowonogi na podstawkach z kółkami" (z kogo to cytat - zagadka na 6+  :wink: )  z tego rosną.  8)