Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

O akumulator trzeba dbać. ;)

Gavroche

admin

:lol:
I sprawny "prostownik" mieć... ;)

Blackend

Z prądem. ;)  :lol:

RafałS

Dziś po grudzie, chociaż to już nie grudzień. Ale rekord sezonu jest. 8)

RafałS

Troche śnieży, trza było wydeptać traskę bo potem bym nie doszedł dokładnego kształtu, a tak jest szansa. 4km/czas mniej istotny bo we śniegu, a i buty koszowe. :)

RafałS

Jeszcze trochę ciapaga bo już ścina i dośnieża. Wydeptałem trochę po wewnętrznej. Może chwastów mniej wyrośnie. No chyba że zdążą lokalne lizopupy pisowe zajumać stadion do pełni sezonu... 8)

RafałS

Pierwszy w tym roku rozruch na koszach. Dopiero teraz przez pogodę i wiadomo co trochę też. Sporo narybku, uległem namowie na partyjkę w 21 bo chłopaczki piłkę kopaną odłożyli nawet  :) . Najważniejsze że nad obręcz jeszcze dolatuję. 8)

admin

RafałS

Kropi, 11C, ale odczuwalne ze 17. Po raz pierwszy w krótkich nogawkach, tego sezona. 4km / bez większej walki - rekord 2021. Choć od rekorda lat ostatnich dość daleko. 8)

admin

Fajnie, tylko te krótkie nogawki"... ;)

RafałS

A co z nimi? Nawet nie za zimno na nie. :)

Blackend

W krótkich nogawkach można szerzyć przerażenie wśród Kowidian.  :lol:

RafałS

Fakt, może przerażać niektórych. Ale spoko, ciemno było już. 8)

admin

Jak nogi wygolone - to pedał, a jak niewygolone, to dla niektórych sikor nieestetyczne - więc lepiej nie pokazywać tak publicznie... ;)

RafałS

Cytat: admin w 2021-04-02, 20:02:33
Jak nogi wygolone - to pedał, a jak niewygolone, to dla niektórych sikor nieestetyczne - więc lepiej nie pokazywać tak publicznie... ;)
To akurat drugorzędne sprawy. Wygoda, zadaniowość, funkcjonalność, przewiewność jest wielu nie w smak (nawet po zmroku okazuje się  8) ). Nie będę nawet wymieniał. Zawsze bawią grymasy u odrealnionych... :lol:

admin

Oj tam - wygoda!  :shock:
Wygoda, to leżeć na kanapie z pilotem w jednej i flaszeczką w drugiej, a po transmisji rzewnie zawyć - "Polacy nic się nie stało..." ;)

Blackend

"Podaj mi piwo kobieto".  :lol:

admin

Właśnie, a nie jakiś gender! ;)

RafałS

Niech i tak będzie, ale najczęściej zazdrosne... zgredy mają zastrzeżenia bo sikorki w takim wypadku, nieomalże jedzą mi z ręki. Tak zachwycone!  8) :wink: