Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Ciepło, ciepło, coraz cieplej... Nie rezygnuj z tłuszczów!

Zaczęty przez renia, 2013-06-06, 20:15:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Cytat: admin w 2013-06-07, 14:28:32
Już raz gdzieś to czytałem!  :shock:   :lol:

Ale spoko, jak będzie trzeba, to na piękne oczy mi starczy ;)

Alan Bullock

CytatOczywiście jeśli zostanie powołany Zespół Parlamentarny na Wniosek Oddziału częstochowskiego OSO

To byty pozaparlamentarne mogą wnioskować o tworzenie zespołów parlamentarnych?

kristan

Cytat: renia w 2013-06-07, 13:09:07
A ja wrócę do przepowiedni...  8) czasami one są pouczające i mogą służyć jako ostrzeżenie - dla opanowania się ludzkości np. w degradacji Ziemi... :P

Świetnie Reniu - to taka odskocznia od mętnej rzeczywistości , nie tylko forumowej.
Sam Mistrz poświęca nieco czcionek temu zagadnieniu.
Należy jednak Go czytać , aby to wiedzieć i najważniejsze - ze zrozumieniem.
Niektórym jednak sprawia to niesamowite trudności(myślę , ze kilka beczek słoniny i nieco okowity poprawi aparaty od myślenia z pożytkiem dla ich właścicieli :))

fewa

Cytat: kristan w 2013-06-07, 16:54:30
A ja wrócę do przepowiedni...  8) czasami one są pouczające i mogą służyć jako ostrzeżenie - dla opanowania się ludzkości np. w degradacji Ziemi... :P

Świetnie Reniu - to taka odskocznia od mętnej rzeczywistości , nie tylko forumowej.
Niektórym jednak sprawia to niesamowite trudności(myślę , ze kilka beczek słoniny i nieco okowity poprawi aparaty od myślenia z pożytkiem dla ich właścicieli :))

Nie wszystkie przepowiednie się sprawdzają, dlaczego? Bo wszystko jest energią w dosłownym tego słowa znaczeniu.
Wszystko zależy od tego jaka energia została wysłana przez człowieka w kołobieg, a przepowiednie są po to, aby zapobiec skutkom fatalnego wyboru. Wygląda na to, że ludzkość nie wyciąga wniosków z swego działania i niestety ........każdy z łatwością znajdzie odpowiedź dla siebie

renia

Pewnie, że nie można (raczej nie warto) wierzyć we wszystkie przepowiednie. No ile ja już "końców świata" przeżyłam tego nawet najstarsi górale nie wiedzą.... :? Ale jakieś tam nauki można w nich znaleźć...

Teresa Stachurska

Gavroche

Cytat: fewa w 2013-06-07, 19:53:35

Nie wszystkie przepowiednie się sprawdzają, dlaczego? Bo wszystko jest energią w dosłownym tego słowa znaczeniu.
Wszystko zależy od tego jaka energia została wysłana przez człowieka w kołobieg, a przepowiednie są po to, aby zapobiec skutkom fatalnego wyboru. Wygląda na to, że ludzkość nie wyciąga wniosków z swego działania i niestety ........każdy z łatwością znajdzie odpowiedź dla siebie
A jakąż to energię wysyła człowiek?

fewa

Cytat: Gavroche w 2013-06-07, 20:20:39
Cytat: fewa w 2013-06-07, 19:53:35

Każdą myśl, słowo i czyn  8)

administ

RafałS

Cytat: admin w 2013-06-07, 20:46:08
Głównie cieplną...  :wink:
To wiemy choćby z kamer termowizyjnych, choć siermiężnych jeszcze.  :wink:

P. S.
To ja dorzucę jeszcze...:roll: (co by tu wybrać) No np. UV.

RafałS

Zyon

Cytat: Dario Ronin w 2013-06-07, 16:08:18
A co się Daria czepiasz ?  "siedzi sobie chłopak spokojnie , niech siedzi"  :D
i obserwuje  :lol:
Cytat
Nic a nic sie nie czepiam, uzylem cie wylacznie jako przykladu hehe i chyab dobrze, bo wiadomo od razu o co chodzi :D

Cytat: Dario Ronin w 2013-06-07, 16:08:18Ty nie widzisz - ja i kilkanaście milionów wnikliwych"obserwatorów" widzimy wyraźnie zakulisowe działania , konkretne i skuteczne ,i to dokładnie zgodnie z przepowiednią ...
Prawie kazdy widzi to co chce zobaczyc, bo patrzec a widziec to jest roznica. Kazda sekta ma to do siebie ze widzi co chce. :)
Work Buy Consume Die

Jazzman

Jak krzyczy to energię akustyczną. Dzieciaki to nawet 110dB potrafią krzyknąć do miernika  :lol:

Jazzman

tzn jak mówi, zamiast krzyczeć, to też ;) grunt, żeby spowodować lokalne zmiany ciśnienia atmosferycznego 8)

Dario Ronin

Cytat: Zyon w 2013-06-07, 21:21:46
Cytat: Dario Ronin w 2013-06-07, 16:08:18
A co się Daria czepiasz ?  "siedzi sobie chłopak spokojnie , niech siedzi"  :D
i obserwuje  :lol:
Cytat
Nic a nic sie nie czepiam, uzylem cie wylacznie jako przykladu hehe i chyab dobrze, bo wiadomo od razu o co chodzi :D

Cytat: Dario Ronin w 2013-06-07, 16:08:18Ty nie widzisz - ja i kilkanaście milionów wnikliwych"obserwatorów" widzimy wyraźnie zakulisowe działania , konkretne i skuteczne ,i to dokładnie zgodnie z przepowiednią ...
Prawie kazdy widzi to co chce zobaczyc, bo patrzec a widziec to jest roznica. Kazda sekta ma to do siebie ze widzi co chce. :)
Zyon ,próbujesz mnie obrazić ? co ma sekta ze mną ?  :shock:

administ

Gavroche

Cytat: admin w 2013-06-07, 20:46:08
Cytat: Gavroche w 2013-06-07, 20:20:39

Głównie cieplną...  :wink:
Wszystko sprowadza się do ruchu cząsteczek.
Nic nadzwyczajnego, a jednocześnie bardzo nadzwyczajnego :D
Po co więcej?

Dario Ronin

Cytat: admin w 2013-06-07, 22:17:06
A gdzie "Zyon" pisze, że to o tobie?  :shock:
jakoś tak między wierszami  ;),widzę to czego inni nie widzą - taki dar  :D

administ

Cytat: Dario Ronin w 2013-06-07, 22:56:03
jakoś tak między wierszami 

Ale to do poezji ma zastosowanie, a nie do prozy i to internetowej...  :wink:  :D