Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Ciepło, ciepło, coraz cieplej... Nie rezygnuj z tłuszczów!

Zaczęty przez renia, 2013-06-06, 20:15:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cytat: Gavroche w 2013-06-07, 08:26:21
Uchyl rąbka :D

Uchylam: jutro posiedzenie Zarządu Głównego OSO na którym przedstawię kilka propozycji na najbliższą roczną perspektywę dla Stowarzyszenia.  :D
A w przyszłym tygodniu spotykam się z ... (nie powiem jednak - ale osoba jest decyzyjna) i poproszę o miejsce na liście wyborczej do PE.
Tak na wszelki wypadek, jeśli dojdę do wniosku, że warto wystartować.  :D
Waham się jeszcze, czy faktycznie chciałbym być "osobą publiczną"  :?

administ

Oczywiście jeśli zostanie powołany Zespół Parlamentarny na Wniosek Oddziału częstochowskiego OSO, wchodzę do jego prac jako ekspert.  8)
Mam jeszcze coś ciekawszego w zanadrzu, ale nie zapeszam...  8)

Gavroche

Cytat: admin w 2013-06-07, 12:08:25
Oczywiście jeśli zostanie powołany Zespół Parlamentarny na Wniosek Oddziału częstochowskiego OSO, wchodzę do jego prac jako ekspert.  8)
Mam jeszcze coś ciekawszego w zanadrzu, ale nie zapeszam...  8)
Przemyśl wszystko i daj czasem znaka o so cho :D

Zyon

Cytat: admin w 2013-06-07, 12:02:49
Cytat: Gavroche w 2013-06-07, 08:26:21
Uchyl rąbka :D

Uchylam: jutro posiedzenie Zarządu Głównego OSO na którym przedstawię kilka propozycji na najbliższą roczną perspektywę dla Stowarzyszenia.  :D
A w przyszłym tygodniu spotykam się z ... (nie powiem jednak - ale osoba jest decyzyjna) i poproszę o miejsce na liście wyborczej do PE.
Tak na wszelki wypadek, jeśli dojdę do wniosku, że warto wystartować.  :D
Waham się jeszcze, czy faktycznie chciałbym być "osobą publiczną"  :?
No tak sa plusy i minusy bycia osoba publiczna jak wszedzie.......np myslalem, ze jak sie Kotlinski dostanie do sejmu to bedzie mogl mowic do wiekszej publicznosci a tutaj sie okazuje, ze go w ogole nie widac. I od razu mnostwo przeciwnikow z roznych galezi, od farmacji do przemyslu i swiata nauki i perkusistow  :D
Work Buy Consume Die

administ

Za szczęśliwe życie prowadzę, aby sobie je psuć dla "idei"  :lol:
Człowiek szczęśliwy jest egoistą z wyłączeniem własnej Rodziny.  :D

administ

Cytat: Gavroche w 2013-06-07, 12:13:49
daj czasem znaka o so cho :D
Nie chcę pisać o  planach, chcę pisać o dokonaniach!  8)

Zyon

Work Buy Consume Die

administ

Z tym jest kiepsko, bo kłamać nie znoszę, a "wyborcy" prawdy słuchać nie lubią.  8)

renia

A ja wrócę do przepowiedni...  8) czasami one są pouczające i mogą służyć jako ostrzeżenie - dla opanowania się ludzkości np. w degradacji Ziemi... :P

chill

Cytat: adminUchylam: jutro posiedzenie Zarządu Głównego OSO na którym przedstawię kilka propozycji na najbliższą roczną perspektywę dla Stowarzyszenia.  Very Happy
Tak na wszelki wypadek, jeśli dojdę do wniosku, że warto wystartować.  Very Happy
Waham się jeszcze, czy faktycznie chciałbym być "osobą publiczną"  Confused
Cytat: adminOczywiście jeśli zostanie powołany Zespół Parlamentarny na Wniosek Oddziału częstochowskiego OSO, wchodzę do jego prac jako ekspert.  Cool
Mam jeszcze coś ciekawszego w zanadrzu, ale nie zapeszam...  Cool

Z mojej strony to tylko - powodzenia , trzymam kciuki ... ! :)

Jazzman

Cytat: admin w 2013-06-07, 12:21:27
Cytat: Gavroche w 2013-06-07, 12:13:49
daj czasem znaka o so cho :D
Nie chcę pisać o  planach, chcę pisać o dokonaniach!  8)

To jedno z podstawowych praw osiągania sukcesu. Myśl o planach, jakbyś już je dokonał  :D

Powodzenia.

Blackend

Cytat: admin w 2013-06-07, 12:52:08
Z tym jest kiepsko, bo kłamać nie znoszę, a "wyborcy" prawdy słuchać nie lubią.  8)

A program wyborczy już jest, co by nie na ostatnią chwilę? ;)  :lol:

Zyon

Z prawda jest jak z jedzeniem, jak je odpowiednio przyrzadzc to i sojowa jajecznica na smalcu sojowym z sojowymi skwarkami bedzie smakowac ;)
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-06-07, 13:52:23
Z prawda jest jak z jedzeniem, jak je odpowiednio przyrzadzc to i sojowa jajecznica na smalcu sojowym z sojowymi skwarkami bedzie smakowac ;)
Przełknąć się da, tylko co potem?

Zyon

Work Buy Consume Die

administ

Cytat: Blackend w 2013-06-07, 13:17:59
A program wyborczy już jest, co by nie na ostatnią chwilę? ;)  :lol:

:D
Już raz gdzieś to czytałem!  :shock:   :lol:

Dario Ronin

Cytat: Zyon w 2013-06-07, 11:48:34
Cytat: Gavroche w 2013-06-07, 11:41:48
Cytat: renia w 2013-06-07, 11:30:56
Nikt nie ma obowiązku wierzenia w przepowiednie, ale też nie ma takiego zakazu... :roll: można je po prostu poznać i zastanowić się na ile one są sensowne i możliwe... :roll:
Racja :D

Wiekszosc przepowiedni i tym podobnych bzdur mozna sobie dopasowac do wszystkiego, kwestia odpowiedniej intepretacji, naswietlenia kontekstu pod odpowiednim katem, dopasowania itp   :D Popatrz na Daria, dla niego nieistnienie jest dowodem na istnienie wlasnie, za rok to juz bedzie ze 100 lat jak jest to czego nie ma  :lol:

A co się Daria czepiasz ?  "siedzi sobie chłopak spokojnie , niech siedzi"  :D
i obserwuje  :lol:

Ty nie widzisz - ja i kilkanaście milionów wnikliwych"obserwatorów" widzimy wyraźnie zakulisowe działania , konkretne i skuteczne ,i to dokładnie zgodnie z przepowiednią ...
czym jest 100 lat w Boskim planie Wieków  8)
D

Gavroche

Cytat: Dario Ronin w 2013-06-07, 16:08:18
Nikt nie ma obowiązku wierzenia w przepowiednie, ale też nie ma takiego zakazu... :roll: można je po prostu poznać i zastanowić się na ile one są sensowne i możliwe... :roll:

Wiekszosc przepowiedni i tym podobnych bzdur mozna sobie dopasowac do wszystkiego, kwestia odpowiedniej intepretacji, naswietlenia kontekstu pod odpowiednim katem, dopasowania itp   :D Popatrz na Daria, dla niego nieistnienie jest dowodem na istnienie wlasnie, za rok to juz bedzie ze 100 lat jak jest to czego nie ma  :lol:

Ty nie widzisz - ja i kilkanaście milionów wnikliwych"obserwatorów" widzimy wyraźnie zakulisowe działania , konkretne i skuteczne ,i to dokładnie zgodnie z przepowiednią ...
D
Wcale się nie czepia :D
Podał przykład zrozumiały dla mnie i innych u-żytko-wników :lol:
Luźna guma, Dario, będzie co ma być i kiedy ma być.
Wszyscy się doczekamy lub nie, nastawienie nie ma tu nic do rzeczy, nieprawdaż?

Dario Ronin

Cytat: Gavroche w 2013-06-07, 16:14:13
Cytat: Dario Ronin w 2013-06-07, 16:08:18

D
Wcale się nie czepia :D
Podał przykład zrozumiały dla mnie i innych u-żytko-wników :lol:
Luźna guma, Dario, będzie co ma być i kiedy ma być.
Wszyscy się doczekamy lub nie, nastawienie nie ma tu nic do rzeczy, nieprawdaż?
prawdaż :)