Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Insulina, a trądzik i inne chooby

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2013-10-15, 18:07:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Teresa, wydrukowałam ten list. Dam go córy koleżance - tej co bierze antybiotyki przeciw trądzikowi.

administ

I w ten oto sposób córa straci koleżankę!  :wink:

renia

Trudno. Ale ja będę miała czyste sumienie... 8) :P

administ

Znaczy, że unieszczęśliwisz własne dziecko?  :shock: :?

renia

Nie przesadzaj. :shock: To by nie była tragedia. I nie wiadomo czy straci koleżankę... :roll: jeśliby o takie coś miała się ona obrazić, to to nie jest żadna koleżanka, ani rozsadną osoba... :?

Zyon

Ciekawy list, wiem juz komu go nawet pokaze  8)
Work Buy Consume Die

administ

A dlaczego dopiero dziś się litujesz nad tym biednym zakrościałym dzieckiem, skoro to już dziewięć lat jest dostępne na www.dr-kwasniewski.pl ?  :shock:  :wink:
To jakaś nowa koleżanka?  :roll:

renia

Nie nowa, ale dopiero od niedawna zaczęła mieć problemy z trądzikiem. Wcześniej tego listu nie czytałam. A co Ty się tak interesujesz tą cooleżanką? :shock: :lol: 8)

administ

administ

Cytat: renia w 2013-10-15, 19:05:40
A co Ty się tak interesujesz tą cooleżanką? :shock: :lol: 8)

Mnie akurat bardziej interesuje, dlaczego wcześniej tego listu nie czytałaś?  :roll:  :?

Zyon

Work Buy Consume Die

administ

renia

Cytat: admin w 2013-10-15, 19:11:51
Cytat: renia w 2013-10-15, 19:05:40
A co Ty się tak interesujesz tą cooleżanką? :shock: :lol: 8)

Mnie akurat bardziej interesuje, dlaczego wcześniej tego listu nie czytałaś?  :roll:  :?

A może i czytałam, tylko wtedy nie miałam powodu, dla którego bym się nim szczególnie zainteresowała... :roll:

renia

Cytat: admin w 2013-10-15, 19:10:35
A to może dla małolaty to będzie sposobniejsze: http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=397  :roll:

Ten "Teresy" list, moim zdaniem, lepszy dla niej będzie.

administ

A no tak, ten "Teresy"...  :wink:
Ale jest jeszcze na przykład świetny list dr Pali o trądziku "zaskórnikowym" - może to byłoby zdatniejsze dla małolaty?  :roll:

Blackend

administ

renia

Cytat: admin w 2013-10-15, 19:22:41
A no tak, ten "Teresy"...  :wink:
Ale jest jeszcze na przykład świetny list dr Pali o trądziku "zaskórnikowym" - może to byłoby zdatniejsze dla małolaty?  :roll:

Starczy...jak ten jeden przeczyta to i tak będzie dużo... :roll: a jak jeszcze jakieś sensowne wnioski z tego wyciągnie, to będzie super...