Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Wielkie firmy mogą bezlitośnie

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2013-11-17, 14:15:32

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Dalej niech Zyon z Tobą dyskutuje... :lol: ja już nie mam cierpliwości... :?

Gavroche

Cytat: renia w 2013-11-17, 22:55:09
Dalej niech Zyon z Tobą dyskutuje... :lol: ja już nie mam cierpliwości... :?
To z innej beczki.
Czemu akurat dzieci?
Psychologiczne aspekty znam, dzieci łatwiej omamić i mają dużą siłę przebicia oraz lubią słodkie.
Ok, odsuwamy od nich zagrożenie przez wprowadzenie zakazów i nakazów, ale co potem?
Podrosną, zaczną być mniej zależne, czy wtedy słodkie będzie im mniej smakować i szkodzić?
A będzie bardziej dostępne przecież...
Co to za rozumowanie?
Nie dopuszczać dziecka do noża, bo jest małe i może się skaleczyć, a jak podrośnie to dać w łapę, takiemu nienauczonemu obchodzenia suę z ostrzem?

renia

To chyba jest pytanie skierowane do Teresy... :roll: Ona z tym tematem "wyskoczyła"... :lol:

Blackend

Ło matko córko i córko, skąd u niektórych taki brak tolerancji?  :shock:
Świat na nakazach i zakazach Wam się marzy, bo rzekomo Wy wiecie co dla innych dobre, a co nie dobre? Toż to Marksizm i Leninizm w najczystszej postaci.  :?

administ

Ło matko, córo i wnuczko!  :shock:
Zaraz Renia wyjedzie, że odwracasz kota ogonem i się czepiasz!  :wink:  :lol:

Blackend

Ale jak by co, to pogodzisz? ;)  :lol:

administ

:shock:
Nie, bo będzie dwoje obrażonych i wszystko na mnie!  :?  :wink:  :lol: :lol: :lol:

renia

Cytat: Blackend w 2013-11-18, 18:20:19
Ło matko córko i córko, skąd u niektórych taki brak tolerancji?  :shock:
Świat na nakazach i zakazach Wam się marzy, bo rzekomo Wy wiecie co dla innych dobre, a co nie dobre? Toż to Marksizm i Leninizm w najczystszej postaci.  :?

Nie uważasz, że prawda powinna być oficjalnie mówiona a nie zatajana? Ło matko i córko i mężu i trzej synowie... :shock: :lol:

renia

Cytat: Blackend w 2013-11-18, 18:32:43
Ale jak by co, to pogodzisz? ;)  :lol:

Cytat: admin w 2013-11-18, 18:35:46
Nie, bo będzie dwoje obrażonych i wszystko na mnie!  :?  :wink:  :lol: :lol: :lol:

No jak? Tylko zgoda buduje... :roll: zdania mogą być różne, ale cel nadrzędny wspólny. Obowiązuje prawo summum bonum... 8) :lol:

Blackend

Cytat: admin w 2013-11-18, 18:35:46

A o co się masz obrażać?  :shock:

administ

A gdzież tam, ja się nigdy nie obrażam, zawsze na mnie się obrażają, tym bardziej im więcej prawdy powiem...  :wink: :mrgreen:

Blackend

Cytat: renia w 2013-11-18, 18:37:04
Nie uważasz, że prawda powinna być oficjalnie mówiona a nie zatajana? Ło matko i córko i mężu i trzej synowie... :shock: :lol:

A co jest prawdą, a co nie, zależy od punktu widzenia. Dla jednych cukierki to zło, dla innych miód w .... 8)

administ

Cytat: renia w 2013-11-18, 18:43:11
prawo summum bonum... 8) :lol:

Znaczy "dla forsy", czy jak?  :shock:  :roll:

Blackend

Cytat: admin w 2013-11-18, 18:48:43
A gdzież tam, ja się nigdy nie obrażam, zawsze na mnie się obrażają, tym bardziej im więcej prawdy powiem...  :wink: :mrgreen:

To masz tak jak ja, lepiej unikać niż sie obrażać, bo szkoda zdrowia na takie pierdoły jak udowadnianie swoich racji.  :D

renia

Cytat: Blackend w 2013-11-18, 18:49:20
Cytat: renia w 2013-11-18, 18:37:04

A co jest prawdą, a co nie, zależy od punktu widzenia. Dla jednych cukierki to zło, dla innych miód w .... 8)

Prawda (jak matka) jest tylko jedna (a nie 3 jak mowią górale)...  :P

renia

Cytat: admin w 2013-11-18, 18:51:02
Cytat: renia w 2013-11-18, 18:43:11
prawo summum bonum... 8) :lol:

Znaczy "dla forsy", czy jak?  :shock:  :roll:

Może dla niektórych i tak... :?

administ

Cytat: Blackend w 2013-11-18, 18:51:13
To masz tak jak ja, lepiej unikać niż sie obrażać, bo szkoda zdrowia na takie pierdoły jak udowadnianie swoich racji.  :D

Najgorzej to za prawdę się na mnie obrażają fanatycy, ale co tam, nie moje strata...  8) :lol:
Ja ich nie potrzebuję.

renia

Cytat: Blackend w 2013-11-18, 18:51:13
Cytat: admin w 2013-11-18, 18:48:43

Tomasz tak jak ja...  :D

8) :lol:

administ

Cytat: renia w 2013-11-18, 18:52:43
Może dla niektórych i tak... :?

Jakie to proste, trzy razy powtórzyć, że ktoś coś robi dla forsy i już cała świta jest o tym przekonana!  :shock:  :lol: :lol: :lol:
I nie ważne jaka jest prawda!  8)

Blackend

Cytat: admin w 2013-11-18, 18:53:57
Najgorzej to za prawdę się na mnie obrażają fanatycy, ale co tam, nie moje strata...  8) :lol:

Strzeż mnie panie boże, od wszelkiej maści fanatyków, bo to sie zawsze źle kończy.  :?  8)