Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Proszę o pomoc.

Zaczęty przez kasiaM, 2014-02-03, 15:12:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cytat: kasiaM w 2014-02-04, 21:33:03
Ja się tyle rad oczytałam,że teraz to juz naprawdę nie wiem.Ważyć? Nie ważyć? Liczyć?Nie liczyć? A ponoć to wcale nie skomplikowana dieta  :shock:

MYŚLEĆ, reszta sama wyjdzie.  8)

anakin

Ja się tyle rad oczytałam,że teraz to juz naprawdę nie wiem.Ważyć? Nie ważyć? Liczyć?Nie liczyć? A ponoć to wcale nie skomplikowana dieta  :shock:

Nic nie licz, nic nie waż, proporcją BTW też sobie nie zaprzątaj głowy, tak jak radzi Gavroche. Wszak żywisz się już "optymalnie" kilka lat, nieprawdaż. ;)

A w razie czegoś niedobrego, to od razu uderzaj do Gavroche po dalsze "dobre rady". :P

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-02-04, 21:35:42
Wymieniliscie sie fotkami, ze znacie swoj wyglad?  :shock:
Byle jak waży, byle co gada :(

anakin

Cytat: admin w 2014-02-04, 21:31:13
Cytat: Gavroche w 2014-02-04, 21:26:33
5-10-15

To taki program dla dzieci był za komuny...  :wink:

Hola, hola! Jakiej komuny?  :shock: Ja oglądałem ten program.  8)

anakin

Cytat: Gavroche w 2014-02-04, 21:38:29
Cytat: Zyon w 2014-02-04, 21:35:42
Wymieniliscie sie fotkami, ze znacie swoj wyglad?  :shock:
Byle jak waży, byle co gada :(

Ale w takich "spartańskich" potrawach jak wątróbka z cebulką i czosnkiem, znam proporcję BTW zawsze znakomicie :D No i nie ma tego "dreszczyku emocji". :(

anakin

Dodam nieskromnie, że w tym przypadku tak bez liczenia jakoś potrafię ocenić. :)

MariuszM

Cytat: anakin w 2014-02-04, 21:43:16
Dodam nieskromnie, że w tym przypadku tak bez liczenia jakoś potrafię ocenić. :)
Co potrafisz ocenić? :D

anakin

Cytat: MariuszM w 2014-02-04, 21:44:09
Cytat: anakin w 2014-02-04, 21:43:16
Co potrafisz ocenić? :D

No proporcję BTW. :(

Zyon

Z tego co pamietam Anakin, tak sledzac jednym okiem, to w tej twojej dyskusji z Venso obaj zadeklarowaliscie ze pokazcie jakies fotki swiadczace o waszej fajniejszosci. Chyba o szesciopaki chodzilo/ Niestety obaj nie pokazaliscie nic. Wiec jak to jest tak naprawde? Wirtualni herosi tacy a jak co do czego to nie ma czym sie chwalic?
Work Buy Consume Die

anakin

Zyon z tego co widzę od dawna, to robisz chyba za murzyna Gavroche.

anakin

Albo za starszego brata. ;)

Gavroche

Cytat: anakin w 2014-02-04, 21:48:23
Zyon z tego co widzę od dawna, to robisz chyba za murzyna Gavroche.
Murzyn pisze się z dużej litery.

Zyon

Murzyni sa najbardziej napakowani. Rozne rzeczy widzisz, rozne wiesz, z reguly wiesz najlepiej ze wszystkich.

Po prostu cos wspomniales o wygladzie, wiec mnie to zaciekawilo, bo podobno krowa co duzo ryczy to malo mleka daje. Z tego co pamietam to obaj zaliczyliscie EPIC FAIL.
Work Buy Consume Die

anakin

Ale to była przenośnia. Nie chodziło o Murzyna, a o "murzyna". :P

Nie bądźmy rasistami.

Gavroche

Cytat: admin w 2014-02-04, 21:37:28

MYŚLEĆ, reszta sama wyjdzie.  8)
Auć!

Gavroche

Cytat: anakin w 2014-02-04, 21:51:43

Nie bądźmy rasistami.
Czym się różni Murzyn od murzyna?

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2014-02-04, 21:53:26

Nie bądźmy rasistami.
kolorem skóry ;)  :lol: :D

Zyon

Troche forum mh zajechalo, zmywam sie z temata, dziewczyna chce pomocy w koncu a tu jakies hejty rasistowskie leca.
Work Buy Consume Die

anakin

Cytat: Zyon w 2014-02-04, 21:50:25
Murzyni sa najbardziej napakowani. Rozne rzeczy widzisz, rozne wiesz, z reguly wiesz najlepiej ze wszystkich.

Po prostu cos wspomniales o wygladzie, wiec mnie to zaciekawilo, bo podobno krowa co duzo ryczy to malo mleka daje. Z tego co pamietam to obaj zaliczyliscie EPIC FAIL.

Zyon, po tym całym Twoim trollowaniu i hejcie, od paru tygodni, w kierunku jakichś osób z innego forum w wątku o "kłamliwych oświadczeniach", a przy jednoczesnym gadaniu jacy to oni chamscy, impertynenccy i ogólnie poniżej krytyki - nieco podupadłeś w moich oczach i nie mam najlepszego zdania o Tobie. Słabe to i infantylne. Niepoważne. I oblane lukrem hipokryzji zmieszanej z wyrachowaniem.

Pisałeś, że nie raz uczestniczyłeś w dyskusjach na "wojującym forum". Może nie bez powodu, może Ty po prostu lubisz "wojować" uprawiając flaming.

Ja już wyrosłem z takich bezproduktywnych gadek-szmatek, więc sorry. Pójdę zająć się czymś pragmatycznym i konstruktywnym. :P

Jak wyczuwam smród, to się wycofuję zamiast wchodzić w bagno.

anakin

Cytat: Gavroche w 2014-02-04, 21:53:26

Nie bądźmy rasistami.

Stanem umysłu. Nie każdy Murzyn to "przysłowiowy" murzyn. ;)