Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Proszę o pomoc.

Zaczęty przez kasiaM, 2014-02-03, 15:12:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: anakin w 2014-02-04, 22:06:22
Ja już wyrosłem z takich bezproduktywnych gadek-szmatek, więc sorry.
:lol:

MariuszM

Cytat: Zyon w 2014-02-04, 22:06:11
Troche forum mh zajechalo, zmywam sie z temata, dziewczyna chce pomocy w koncu a tu jakies hejty rasistowskie leca.
W temacie :) jakie tu jest BTWu, ponieważ ja nie mam pojęcia  :lol:
http://images64.fotosik.pl/625/9189a6fac8710b7a.jpg
http://images65.fotosik.pl/624/aa99df2f3d3632e0.jpg
Taki se szwedzki stół :)

Zyon

Prosze cie Anakin....po tych waszych trollowych megafloodach na forum mh, ty mi cos piszesz o flejmach czy innych akcjach.

Ja stwierdzilem tylko fakt, ze czepiajac sie wygladu sam niczego nie zaprezentowales, ty od razu weszles na personalne interakcje. Z reguly nie odzywam sie do ciebie, bo nie przepadam za pyszalkami, ale od czasu do czasu po prostu jezyk swierzbi, jak sie widzi jak przygania kociol garnkowi a sam smoluch.
Work Buy Consume Die

Zyon

Cytat: MariuszM w 2014-02-04, 22:12:03
Troche forum mh zajechalo, zmywam sie z temata, dziewczyna chce pomocy w koncu a tu jakies hejty rasistowskie leca.
Na drugiej fotce to biale z prawej to siekane oczy czy jadra?  :D :D
Work Buy Consume Die

anakin

Weź sam wykładaj słoninę (czy co tam) na patelnię do wytopienia zamiast obarczać tym kogoś innego, to wtedy będziesz umiał oszacować stosunek B:T, tak jak ja. :P

MariuszM

Cytat: Zyon w 2014-02-04, 22:16:53
Na drugiej fotce to biale z prawej to siekane oczy czy jadra?  :D :D
Bycze, co nie?  :lol:

Gavroche

Cytat: anakin w 2014-02-04, 22:09:39
Cytat: Gavroche w 2014-02-04, 21:53:26
Cytat: anakin w 2014-02-04, 21:51:43
Ale to była przenośnia. Nie chodziło o Murzyna, a o "murzyna". :P

Nie bądźmy rasistami.
Czym się różni Murzyn od murzyna?

Stanem umysłu. Nie każdy Murzyn to "przysłowiowy" murzyn. ;)
Jaki umysł, takie przysłowia :D

Co najmniej drugi raz już kogoś obrażasz, kiedyś mnie, teraz Zyona 8)
Przemyśl to sobie, bo "młody i głupi" nie działa ochronnie w nieskończoność...

anakin

Cytat: Zyon w 2014-02-04, 22:12:19
Prosze cie Anakin....po tych waszych trollowych megafloodach na forum mh, ty mi cos piszesz o flejmach czy innych akcjach.

Słuchaj, nie pierwszy raz udało Ci się w dziwnie pokrętny sposób przejść do tematu forum MH z zupełnie odmiennego tematu. Pozazdrościć takich specjalnych zdolności.

Ty sam wiesz jakim mostem przeszedłeś nagle do forum MH?

anakin

Cytat: Gavroche w 2014-02-04, 22:21:30

Nie bądźmy rasistami.

Okay, to ja zajmę się czymś pragmatycznym i rokującym lepsze jutro, a Ty dalej zgrywaj bojownika i uprawiaj bezproduktywny flaming na blogu Teresy S.

Zyon

Cytat: anakin w 2014-02-04, 22:22:10
Cytat: Zyon w 2014-02-04, 22:12:19

Słuchaj, nie pierwszy raz udało Ci się w dziwnie pokrętny sposób przejść do tematu forum MH z zupełnie odmiennego tematu. Pozazdrościć takich specjalnych zdolności.

Ty sam wiesz jakim mostem przeszedłeś nagle do forum MH?
Oczywiscie, wspomniales cos o wygladzie, wiec pomyslalem, ze gdzies sie fotkami pochwaliliscie. A ostatnio fotkami sie licytowales w przekomarzance z Venso. Wiec tak mi sie skojarzylo, ze nikt nigdy tych twoich ani venso fotek nie widzial ale komus innemu to wyglad z checia wypominasz. Ogolnie to slabo ci idzie udawanie kulturalnego czlowieka i pragmatyka.
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: anakin w 2014-02-04, 22:24:53
Cytat: Gavroche w 2014-02-04, 22:21:30

Nie bądźmy rasistami.

Okay, to ja zajmę się czymś pragmatycznym i rokującym lepsze jutro, a Ty dalej zgrywaj bojownika i uprawiaj bezproduktywny flaming na blogu Teresy S.
I co, można? :lol:

anakin

Cytat: Zyon w 2014-02-04, 22:26:04

Oczywiscie, wspomniales cos o wygladzie, wiec pomyslalem (...)

No faktycznie... "napomknąłem o wyglądzie".

Cytat: anakin w 2014-02-04, 21:35:02
Cytat: Gavroche w 2014-02-04, 21:26:33
Anakin, Doktor powiedział, że prawidłowa czynność pojawia się 5-10-15 lat po przejściu na DO.
A czasem nigdy.
Więc cierpliwości i nie trać nadziei :D

No to trzymam kciuki za Ciebie wobec tego. ;) Cierpliwy nawet  jestem, ale czy za 5 lat będę miał z Tobą kontakt, by się przekonać czy coś się polepszyło u Ciebie - tego nie wiem, niestety. :(

A i przy okazji dowiedziałem się, że jesteś na DO. Tak gdybałem, że na zdrowego to nie wyglądasz. :P

To też taka przenośnia, wiesz? Połączona z ironią, sarkazmem, docinkiem... Nie brnij w to, bo po co. Obaj wiemy, że nie mogłeś zmarnować okazji. ;) Jak z tymi biednymi Adasiami, Recami, Cebulakami, obrażasz ich i notorycznie im ubliżasz nadając rozmaite przydomki, a do tego robisz to, gdzie popadnie na forum. We wszystkim doszukasz się odwołania do ich osób. Powtórzę raz jeszcze - słabe to i infantylne. Dorośnijmy i skończmy z tą dziecinadą. Nie ma co małpować zachowań tych, których się uważa za "głupszych" i "gorszych"

Zyon

Przenosnia powiadasz.......troche chybiona w takim razie, biorac pod uwage, ze tam nie "przenosiliscie" zbytnio "D

Co do reszty - jasne, ze tak, pewnie okolicznosci, konteksty i interakcje sa nieuniknione. Takie jest otoczenie forum i robi to wiele osob stad jak i stamtad. To element historii tych for i nie da sie tego uniknac ani tym bardziej usunac. To jest element kulturowo-spoleczny tego forum. Ciebie interesuja tylko technikalia i nic wiecej, bez integracji z grupa i klimatem miejsca. Dlatego jest jak jest.

A ze cos slabe.....slabe byly tez twoje akcje na mh, slabe bylo usuniecie ze stopk adresowi swoich blogow, samych blogow ii takie tam rozne akcje z usuwaniem przeszlosci ale jakos ci tego nie wypominam, bo co to mnie obchodzi w gruncie rzeczy :D Tylko nie lubie jak mi ktos pisze o hipokryzji a sam ma za uszami nie mniej a moze i wiecej,,, ;)
Work Buy Consume Die

anakin

Dobra, dajmy już pokój temu. Obojgu nam daleko do doskonałości. Sorry, że wypomniałem forum DD, ale ostatnio naprawdę przesadza się tu z liczbą postów nt osoby Jarmołowicza i jego wesołej kompanii...

Gavroche

Także, tego... KasiuM  :lol:

administ

Cytat: anakin w 2014-02-04, 22:54:46
ale ostatnio naprawdę przesadza się tu z liczbą postów nt osoby Jarmołowicza i jego wesołej kompanii...

Trzeba się jakoś odwdzięczyć Jarmołowiczowi za tyle lat darmowej promocji Diety Optymalnej na veveve..   :wink: :D

kasiaM

Powiedzcie czy takie menu,bez ważenia i liczenia jest ok? Śniadanie-mała kaszanka+mały pomidor. Drugie śniadanie-2.5jajka z  majonezem.Obiad-kotllet z kurczaka,troszkę ziemniaków odsmażanych na smalcu +kapusta zasmażana.Kolację odpuściłam,ponieważ nie byłam głodna.Zjadłam tylko 2plasterki żółtego sera,kilka ziemnych orzeszków i trochę ziaren słonecznika prażonych na maśle ,wypiłam 0,5 piwa.Do tego w ciągu dnia dużo wody i 2 kawy z 30% śmietanką.Czy było optymalnie,czy nie do końca?

administ

To zależy, czy wygrzewałaś się na kanapie, czy też pracowałaś w kamieniołomie, jak to pierwsze, to ujdzie, a jak to drugie, to za mało tłuszczu.
Dobrze, że głodu nie odczuwasz i dobrze, że nie jadłaś na siłę 54,99954837g ustawowego białka.  :D

Zyon

Cytat: anakin w 2014-02-04, 22:54:46
Dobra, dajmy już pokój temu. Obojgu nam daleko do doskonałości. Sorry, że wypomniałem forum DD, ale ostatnio naprawdę przesadza się tu z liczbą postów nt osoby Jarmołowicza i jego wesołej kompanii...
Ok, dajmy pokoj.  :D

ps. forma "obojgu" sugeruje, ze jedno z nas jest kobieta  :mrgreen: Sugerowalbym forme "obu"  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Przy odchudzaniu Doktor zalecał długie odstępy między posiłkami.
Śniadanie o 8.00, a obiadokolacja o 18.00, na przykład :D
Pomiędzy tylko czysta woda.
Albo jeszcze taki schemat gdzie je się tylko białko i tłuszcz w dwu posiłkach (węglowodany minimalnie), a trzeci to samę węgle skrobiowe bez tłuszczu.