Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Ostrzycach - maj 2014

Zaczęty przez renia, 2014-02-14, 14:20:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2014-04-12, 13:00:51
A WiFi to tam mają?
Bo to dziś bez tego to tylko echo... :wink:

Dobry wujek Gugiel prawdę Ci powie... 8) :lol:
Wystarczy wejść w oferty... :D http://www.ustolema.pl/polozenie.html

administ

Problem w tym, że w agroturystyce pod Słupcą, też pisali, że "jest"...  :?
A byłem jak bez ręki i bez nogi!  :shock: 8)

renia

Ale przecież telefon będzie działał i będziesz mógł być "na smyczy"... :lol:

administ

Akurat bardzo rzadko korzystam w telefonie z telefonu...  :?  :wink: :mrgreen:

Blackend

renia

Na SMS-y szkoda mi czasu, zdjęcia lepsze wychodzą z aparatu...budzenie używam i na zegar zerkam... 8)

renia

A tak w ogóle to ten dotykowy miałam tylko przez tydzień i wróciłam do starego... 8)

anakin

Cytat: renia w 2014-04-12, 11:34:39
Te 3 wystarczą. Ale nie potrafię tak zrobić na stronie, żeby one się przesuwały... :? o to pytasz? 8)

Galerię wstawiasz sobie normalnie w artykule, podczas pisania. Jak to się robi opisałem w tym poście:
http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4976.msg277471;topicseen#msg277471

Dasz sobie radę. ;)

renia

Dzięki "anakin", te wszystkie instrukcje od Ciebie mam w jednym folderze i jak się ściśle do nich stosuję, to na ogół efekt jest zadowalający. Ale czasami nawet nie pomyślę o tym, żeby jakieś ułatwienie, czy uatrakcyjnienie wprowadzić. Dzięki. Poćwiczę dzisiaj z tą galerią - pobawię się w "galeriankę"... :lol:

administ

Cytat: renia w 2014-04-12, 16:42:26
Na SMS-y szkoda mi czasu, zdjęcia lepsze wychodzą z aparatu...budzenie używam i na zegar zerkam... 8)

No popatrz, a u mnie z telefonu lepsze zdjęcia wychodzą, do tego mam szybki procesor i ze siedemdziesiąt gigamajtów na pamięci wewnętrznej i karcie sd, do tego z oprogramowania wszystko co powinno się znajdować na komputerze do pracy i to z andka, więc nic mi więcej nie trzeba prócz zasięgu...  :wink:
Tylko, że ekran taki malutki tylko 5" a wzrok już nie ten co dawniej...  :?

renia

Cytat: admin w 2014-04-13, 08:05:55
Cytat: renia w 2014-04-12, 16:42:26

No popatrz, a u mnie z telefonu lepsze zdjęcia wychodzą....................

Albo masz tak dobry telefon, albo tak kiepski aparat... :lol: :wink:

renia

Cytat: admin w 2014-04-13, 08:05:55

Tylko, że ekran taki malutki tylko 5" a wzrok już nie ten co dawniej...  :?

...Już nie te lata nie ten czas... :?

administ

Właśnie, właśnie!  :shock:
Rozmawiałem na ten temat z Tatą i wreszcie po trzech dniach przemyśleń zwolnił mnie z obowiązku zawracania sobie głowy stowarzyszeniem!  :D :D :D
Co to oznacza?  Dla mnie bardzo dużo, a dla innych, a kto to wie?  :wink:

renia

A to Forum chyba będziesz nadal prowadził... :roll:
Odsuwasz się od Stowarzyszenia? Mi się to nie podoba... :? Ty i Stowarzyszenie tworzycie jedną całość, jeden cel Wam przyświeca (przynajmniej powinien)...Podziały zawsze osłabiają (Twój Tata też to pisał). Masz tyle dobrych ludzi w Stowarzyszeniu pracujących przez lata bezinteresownie, bez własnych korzyści, jeszcze często dokładających do "interesu". Bardzo nie podoba mi się to. Jakoś to tak dziecinnie brzmi. Biorę swoje zabawki i idę do domu... :?

administ

Decyzja zapadła, a ponoć macie "bardzo dobrą Władzę, tylko nie trza jej przeszkadzać..."  :lol:
No to nie będę przeszkadzał.  :D

renia

Myślę, że jesteś pod wpływem osób, które mącą cały czas i myślą tylko o swoich korzyściach... :roll:

Gavroche

Cytat: admin w 2014-04-13, 08:36:29
Decyzja zapadła, a ponoć macie "bardzo dobrą Władzę, tylko nie trza jej przeszkadzać..."  :lol:
No to nie będę przeszkadzał.  :D
:D