Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Ostrzycach - maj 2014

Zaczęty przez renia, 2014-02-14, 14:20:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Radzio

:lol:
To właśnie jest zależne od fizjologii ... odżywiania, gdybyś chciał się jeszcze czegoś w tym zagadnieniu dowiedzieć. :mrgreen: :wink: niuniu

renia

Cytat: admin w 2015-03-01, 08:07:15
A wykłady jakieś będą, czy tylko rozrywka? :roll:

Nad tym się też zastanawiam.  :roll: To zależy czy będą osoby, które będą chciały( i miały co) przekazać i czy będą osoby, które będą chciały słuchać.
Ja uważam, że sama rekreacja i rozrywka to za mało. Najważniejsze moim zdaniem to jest to, żeby się spotkać, porozmawiać, ale część taką oficjalną (nie koniecznie aż konferencję) bym chciała tam mieć. Pytałam się ludzi w Oddziale jak to widzą? To od razu dostałam pytania czy będzie lekarz optymalny? Czy będzie Tomasz Kwaśniewski? Ja lubie też bardzo wypowiedzi takie spontaniczne uczestników (takie o swojej "przygodzie" z DO) jak to było na Spotkaniu w "Rajculi".... :D
Jeśli ktoś będzie chciał mieć tylko rozrywkę i rekreację, to obowiązku w uczestniczeniu w programie zajęć nie ma. Nic na siłę, tylko lekko... :lol:

administ

Może da się zaprosić Waltera Hartenbacha albo jakiego innego słynnego low carbowca? :roll:
Bo takie tam wysłuchiwanie historii cudzych chorób, to faktycznie nudne jest. :?

administ

http://de.wikipedia.org/wiki/Walter_Hartenbach - u! Widzę, że się nie da... :? :(
Ale ten Włoch pewnie przyjedzie chętnie, tylko trzeba mu powiedzieć, że to chodzi o optyspotkanie... :D

administ

Francesco Perugini Billi - kontakt przez Grzegorza Podgórskiego, jakby co. :D

Gavroche

administ

A po co?  :shock:
Wystarczy jak zabełkocze po anglosasku... :D

renia

Cytat: admin w 2015-03-01, 10:37:56
http://de.wikipedia.org/wiki/Walter_Hartenbach - u! Widzę, że się nie da... :? :(
Ale ten Włoch pewnie przyjedzie chętnie, tylko trzeba mu powiedzieć, że to chodzi o optyspotkanie... :D

98 lat żył... :roll: sporo. Pewnie jadł 5 razy dziennie warzywa i owoce... 8)

renia

Po co mam po świecie ludzi szukać, jak można zaprosić naszego pana Prezydenta z Pierwszą (nie mylić z pierwszą lepszą :wink:) Damą i będzie elegancko. Jeszcze msza jakaś na rozpoczęcie i już... 8) potem może być dzielenie się chlebem i smalcem... 8) Źle?

administ

Ale oni was oleją niestety, bo niewiele na temat LCHF wiedzą, a taki Billi chętnie przyjedzie i jeszcze co ciekawego powie. :D

renia

Cytat: admin w 2015-03-01, 13:27:57
Ale oni was oleją niestety...

:lol: czyli tak jak my ich i nie zaprosimy... :lol:

administ

Jasne, najlepiej jak zwykle w swoim towarzystwie, aby było miło... ;)

administ

No wiesz, po co zapraszać takich, co inaczej patrzą na życie... ;)
Humor mogą zepsuć, a tak jest spoczko... :D

renia

Można mieć różne zdania i spokojnie, kulturalnie - bez złości i złośliwości je przedstawić. Można się dogadać, iść na kompromis, albo każdy może zostać przy swoim zdaniu i można się spokojnie pożegnać. Ale niektórzy tak nie chcą postępować, albo nie potrafią. Muszą (jak nie to się uduszą) mieć "zadymę" i już... :evil: :lol: Ale tak to już na tym świecie jest, że ludzie "odbierają na różnych falach"...

administ

O to chodzi, grunt to staranne wychowanie i tajemnica służbowa! :lol:
A tak nie ma o czym gadać, tylko domysły snuć! :?

renia

Grunt to błotem rzucać... :lol: a nuż się trafi i kogoś zaboli... :roll:a jak się potem okaże, że niewinny,  :roll: to co? ma na zaś... :lol:

administ

No właśnie, dlatego lepiej unikać takiego towarzystwa... :D