Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Ostrzycach - maj 2014

Zaczęty przez renia, 2014-02-14, 14:20:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Dzięki za potwierdzenie, bo tak właśnie myślałem... :D

renia

Piszę tak, aby tego tematu nie ciągnąć...
Ty ciągle ostatnio go wywołujesz, obojętnie na jaki temat zacznę pisać.

Radzio

Cytat: admin w 2015-03-01, 11:13:19
A po co?  :shock:
Wystarczy jak zabełkocze po anglosasku... :D

A to nie wystarczy, że Grzegorz Podgórski "umi"?! :D

administ

Radzio

administ

A bo rebusujesz, że można się pogubić! :? ;)

Gavroche

Malgosia

Cytat: renia w 2015-03-01, 14:56:14
Można mieć różne zdania i spokojnie, kulturalnie - bez złości i złośliwości je przedstawić. Można się dogadać, iść na kompromis, albo każdy może zostać przy swoim zdaniu i można się spokojnie pożegnać. Ale niektórzy tak nie chcą postępować, albo nie potrafią. Muszą (jak nie to się uduszą) mieć "zadymę" i już... :evil: :lol: Ale tak to już na tym świecie jest, że ludzie "odbierają na różnych falach"...

Reniu, wyjęłaś mi z ust.   Właśnie, „ale niektórzy nie chcą tak postępować”! Zamiast sprawy przedstawione na piśmie, a więc bez złości i emocji, szeroko uargumentowane, załatwiać zgodnie z prawem i z faktami,  to wolą wynająć prawnika do z manipulowania zebrania i zrobić „zadymę”. Użyłaś trafnego określenia „zadyma”. Jeżeli władze, a szczególnie przedstawiciele organu kontrolnego, nie interpretują spraw wobec liczb i przepisów, dogadują sprawę z osobą, której problem nie dotyczy i za nic nie odpowiada, i to wszystko uwiarygadnia sie wybiegami  „papugi” , to co ma z tego wyniknąć, szczególnie jeżeli problem musi być rozwiązany i nie "można się spokojnie pożegnać"? 

administ

"Małgosia"
ale oni statutu organizacji w której działają nie znają. A statut jest dość precyzyjny, czyli sąd nie powinien mieć żadnych kłopotów z interpretacją i zatwierdzeniem lub nie walnego...
Za Prezesa Janego takie rzeczy były nie do pomyślenia. 8)

Radzio

Cytat: admin w 2015-03-01, 18:12:40
A bo rebusujesz, że można się pogubić! :? ;)

To jest szczegół, przecież. W ogóle, to jest olrajt! :D :wink:

Radzio

:lol:
*- gdzie "ogół" może z powodzeniem zastąpić kupa ludzi, na przykład dyplomatycznie obrażonych. :wink:

Radzio

Cytat: admin w 2015-03-01, 15:04:00
No właśnie, dlatego lepiej unikać takiego towarzystwa... :D

Nie jadę! Sam się ostrzygę. :lol: :lol: :lol: :wink:

administ

Radzio!
No jak tak można się zdeklarować? :shock:
Światowy Zjazd Dobrej Władzy, a Ty taki numer chcesz wyciąć? :(

administ

Radzio

Personel,
mój ulubiony personel został zmuszony do oficjalnej formy komunikacji ze mną, a ja- w zamian, mam wypchaną skrzynkę marketingowym ...  dobytkiem. :wink:
Nie przeszkadzać!- to najwygodniejsza- dla Organizatorów Dobrych Imprezek- pomoc, na którą stale mnie stać. :D

administ

Zaś masz zamiar w okolicy Wielkiego Zjazdu Optymalnych koczować? :shock: :(

Radzio

Skrajne wyniki należy zwyczajnie odrzucić, jednak nie bez zastanowienia, czy analizy. Gdyby ktoś zechciał, abym z zapałem sędziował. :wink: :D

administ