Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Ostrzycach - maj 2014

Zaczęty przez renia, 2014-02-14, 14:20:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Japońska to surowa ryba z glonami na ryżu. ;)
Dla ludzi wychowanych w naszej tradycji, a przynajmniej dla mnie - niejadalne. ;)  :D

renia

Blackend

Jarek

Tak tworzymy ,dla putina ,bo nie wiemy jak mu pomóc,on nam też pomaga

renia

On chyba stosuje dietę Ewy Witoszek i rotuje żony... :roll: :lol:
Ale widać, że o zdrowie dba...

renia

Cytat: Jarek w 2015-06-13, 21:28:37
Tak tworzymy ,dla putina ,bo nie wiemy jak mu pomóc,on nam też pomaga

W czym... :roll:

Blackend

U McDonaldsa całkiem niezłą kawę podają, jak jestem w podróży to korzystam.  :D

renia

Też to popełniam... 8) :lol: i obserwuję przy okazji jedzących tam klientów... :?
Siostra moja z Hamburga mówiła mi niedawno, że u nich w McDonalds już coraz mniej klientów jest. Pustki... :lol:
I to chyba nie z biedy... :roll: :lol:

renia

U nas już polikwidowali w McDonaldsach sale urodzinowe dla dzieci. Chętnych nie było... :? :lol:

Teresa Stachurska

renia

Już przestało być to atrakcją i świadomość społeczna rośnie. Jeszcze nie wiedzą, że ŻO jest najlepsze, ale wiedzą , że jedzenie z McDonalds jest szkodliwe...

Blackend

A co dosypują tam jakiejś trutki czy cuś? ;)  :roll:

renia

Teraz to już jedzenie w McD. nie jest prestiżem, tylko "obciachem"... :? :lol:

Jarek

Jednak uzależnić zdążyli , na A1 z Włocławka do Gdanska, tylko kfc i donald,ludzi pełno .Ale kawunia pyszna ,jak się ma swoją śmietankę .

renia

Na dworcach i w galeriach jest podobnie... :?

Jarek

Jo, jednak wiedzą jak manipulować ,to żarcie ma coś co uzależnia , podrażnia centralny układ nerwowy .Dlatego tak się dzieje.Już w starożytnym Egipcie, podawano ludziom różne opary,gazy, napoje ,tak pisał Staszic, RÓD LUDZKI,by panować nad psychiką .I nic się nie zmieniło,tylko barwniej jest.

renia

Na studiach wykładowczyni nam mówiła, że do fast foodów dodają uzależniacze.
Ja się spytałam, czy takie postępowanie jest legalne, a ona powiedziała, ze są
to substancje, które nie są wyszczególnione w spisie substancji zabronionych (jako dodatki do produktów spożywczych).

Blackend

A jakie tam uzależniacze. ;)
Jak popijają bułę z kotletem mielonym cocacolą, to tak pięknie im się metabolizm rozkręca, że za chwilę znowu są głodni i wracają.
Żarcie w McDonaldsach jest podawane szybko, tanio, nie trzeba napiwków dawać i nawet z samochodu wysiadać, czyli wygodnie i komfortowo, czyli uzależniająco. ;)