Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

parówka wieprzowa a kiełbasa i inne pytania

Zaczęty przez ania12345, 2014-02-18, 21:30:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cytat: ania12345 w 2014-02-19, 13:57:17
Cytat: admin w 2014-02-19, 11:11:55
I bardzo słusznie, że nie jesz serów, ale i masła jeść nie powinnaś, bo masło jest ponoć bardzo szkodliwe.  :?
I pamiętaj, aby pomidora nie łączyć z ogórkiem, bo ogórek ma inhibitora na pomidora.  :(

na szczęście nie rusza mnie twoja ironia ;)

A to bardzo niedobrze!  :shock:
Znaczy na marne stukam w klawiaturę!  :?

Blackend

Też nie widzę tu ironii, ale tyle lat tu siedzę, że może już nie dostrzegam pewnych rzeczy?  :roll:

ania12345

Może zbyt krytycznie to odebrałam, ale w takim bądź razie nie rozumiem twojego humoru.

Gavroche

Cytat: ania12345 w 2014-02-19, 18:51:33
Może zbyt krytycznie to odebrałam, ale w takim bądź razie nie rozumiem twojego humoru.
A tym się zupełnie nie przejmuj, to taka taktyka, zachęcanie przez zniechęcanie, a przy tym kłamstwa przez mówienie prawdy  :lol:
Bardzo skuteczna, zresztą, pamiętam z podstawówki, wystarczyło szarpnąć za warkocz dziewczynę, do której się wzdychało i przestać kompletnie zwracać na nią uwagę, a nie za długo pięknie się uśmiechała i kłapała rzęsami :D

Dasna

No, toście chłopaki dzisiaj Anię "pociągnęli za warkocz". Same fajne posty. Aaaa Zyonek jaki zachęcający. :lol: :lol:

Aniu, oni czasami są niemożliwi, ale naprawdę życzliwi. :D

Dasna

Cytat: admin w 2014-02-19, 12:39:58
Bo żeby się odkwasić, to najpierw trzeba się zakwasić. Dlatego lepiej się nie zakwaszać.
Genialnie proste.
:lol:

administ

Dasna

Gavroche

Cytat: admin w 2014-02-19, 19:11:40
No co?  :shock:
Brak logiki?  :roll: :wink:
Ździebko kuleje, bo przecież wszyscy wiedzą, że odkwaszać się trzeba...

administ

To jest naukowy wniosek z poniższego:

Cytat: admin w 2014-02-19, 12:01:56
Ale ostatnio czytałem, że wysiłek fizyczny jest niezdrowy, bo zakwasza i zwiększa nawet dziesięciokrotnie stres oksudacyjny!  :? Tak wyszło naukowcom w renomowanej uczelni anglosaskiej.  :D

Nie mogę jednak wykluczyć, że czytałem bez zrozumienia!  :wink:

Blackend

To przynosi zdrowie, przynajmniej w moim przypadku. ;)

ania12345

Cytat: Dasna w 2014-02-19, 19:08:33
Cytat: admin w 2014-02-19, 12:39:58
Bo żeby się odkwasić, to najpierw trzeba się zakwasić. Dlatego lepiej się nie zakwaszać.
Genialnie proste.
:lol:
Przy tym się uśmiałam :)

Radzio

Szefu!
A teraz w wersji dla wierzących. ;)

Boże, by się odkwasić, ... dalej jak (uwaga! nie zapomnij Radzio)  p o w y ż e j. :D

Gavroche

Irlandzki sklep wypatrzyłem w centrum, kupiłem haggis, ale nie w żołądku, tylko w jelicie, jak nasza kaszanka.
No i coś, co się nazywa "sheep brain sausage". :shock:
Jakbym pił, to jeszcze przednia irlandzka whisky by się zdała do tego. :D

admin

:shock:
Ale to sam cholesterol, toksyny i niezdrowy tłuszcz zwierzęcy... ;)
Ale z chlebem to może się jakoś zbilansuje!  :lol:

Gavroche

admin