Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Sztuki walki/Samoobrona/MMA.

Zaczęty przez Gavroche, 2014-03-11, 14:35:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

...tylko najpierw trzeba wiedzieć co to jest "Dobra Dieta"... :lol: nie każdy cooleś to wie... :? :lol:

Gavroche

Dasna

Gavroche

http://www.gutterfighting.org/
W systemie gutterfighting, przemianowanym potem ma defendu, Fairbairn umieszcza jako instynktowny, bardzo skuteczny i mało kontuzyjny dla atakującego, popularny "liść".
Błyskawiczne uderzenie otwartą dłonią w twarz, poparte całym ciężarem ciała, zwłaszcza jak dłoń jest stwardniała i pokryta odciskami, a korpus silny, wytrąca przeciwnika z równowagi i oszałamia, dając czas na reakcję np. ucieczkę.
A poprawienie z drugiej strony, często wyłącza na chwilę system nerwowy.
Także, nie lekceważmy klapsa, nawet jak paznokcie dłoni są pomalowane :lol:

Zyon

No to ja juz w takim razie siedze cicho  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: renia w 2014-07-08, 13:16:32
:|
Mi też się nie podobają niektóre aspekty naszej egzystencji, Renia 8)
Udawanie, że ich nie ma, jednak, niczego nie zmieni.
Przemoc jest, była i będzie, lepiej o niej wiedzieć więcej niż mniej...
Choć z drugiej strony, mówi się "mniej wiesz, lepiej śpisz" :?

Blackend

Lepiej jednak być świadomym i nie prowokować sytuacji po których na uświadomienie może być już za późno.  :(

Gavroche

Cytat: Blackend w 2014-07-08, 17:55:26
Lepiej jednak być świadomym i nie prowokować sytuacji po których na uświadomienie może być już za późno.  :(
To właśnie daje trening, świadomość.
Agresywną reakcję najłatwiej wywołać okazując lęk, a pewność siebie daje jej odpór, zanim wcieli się w czyn.
Świadomość własnych możliwości czyni ich posiadacza bardzo pokojową istotą, a jednocześnie zdolną do działałania w razie zagrożenia zdowia lub życia.
Bo większość takich karczemnych awantur i dawanie sobie po razie, jest szalenie zabawna i ma na celu wyładowanie złości i frustracji w prymitywnej osobowości nagromadzonych.
Wpisanie długości penisa do dowodu to naprawdę świetny pomysł.

renia

Cytat: Gavroche w 2014-07-08, 13:25:35

Mi też się nie podobają niektóre aspekty naszej egzystencji, Renia 8)

Jak coś nie tak, to zawsze Renia...  :roll: :evil: ja nic nie mówiłam... :| :lol:

Blackend

Gavroche