Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Zla farmacja, szczepienia i takie tam...

Zaczęty przez Zyon, 2014-04-14, 12:24:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Wiadomo, u Teściowej w pierzynie najpewniej... ;)  :lol:

Gavroche

Cytat: Blackend w 2015-09-23, 12:04:05
Też nie mam gotówki, a gdybym miał, to nigdy w życiu obcemu człowiekowi nie powierzyłbym swoich pieniędzy.  :D
W tym rzecz, że te którymi obraca opłacany przeze mnie broker, już dawno nie są moje. ;)

Blackend

Jak pożyczone to bardzo dobry wybór. ;)

Diogenes z Synopy

Cytat: Gavroche w 2015-09-23, 11:14:41
A ja się bawię, ale mój makler zaleca wstrzemięźliwość względem "fałwej". ;)

tak , tak ,   :)

dla mnie to synonim  konował i makler , takie same  czarodzieje.     Wiem co mówię.

Gavroche

Można używać też terminu broker. :D

Diogenes z Synopy

można  ;-)

http://stooq.pl/n/?f=993620&c=2&p=4+22

CytatŁącznie straty wszystkich poszkodowanych sąd wyliczył na prawie 3,2 mln zł.

Zyon

Dzisiaj na polszmacie bylo o szczepieniach, ze liczba nieszczepionych wzrosla o 100% Jakis mundry expert mowil, ze to dlatego, ze ludzie nie zdaja sobie sprawy z zagrozenia, ze czuja sie bezpieczni, ze slonce swieci i tecza na tle jednorozcow......no tak ogolnie. Bredzil o czymkolwiek, ze wroci polio i dzuma ale ani slowa o toksycznosci i powiklaniach.
Work Buy Consume Die

Gavroche

Na razie jesteśmy chronieni "populacyjnie", znakomita większość jest zaszczepiona.
Pytanie tylko czy to coś daje w naszych warunkach?
Jeśli trend antyszczepionkowy się utrzyma, to będziemy mogli się przekonać naocznie, na ile opanowanie chorób zakaźnych to medycyna, a na ile higiena. :D

administ

Piętnaście lat super fuchy i co?  :shock:
Nie można już napisać: "dalsze badania są konieczne"  :?
Tak sobie sknocić interes... ;)

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

administ

Diogenes z Synopy

http://stooq.pl/n/?f=1001944&c=2&p=4+22

Opole - Apelacje ws. wyroku dla lekarki, która przyjmowała poród córek sztangisty

administ

A bo to trzeba nieźle "kombinować", aby jako producent trafić do tego "raju"... ;)

Diogenes z Synopy

syndrom Kulczyka ?

CytatNiewydolność wielonarządowa po przebytej operacji była przyczyną śmierci Moniki Zbrojewskiej, b. wiceminister sprawiedliwości - wynika ze wstępnych ustaleń po sekcji zwłok - poinformował w środę rzecznik prokuraturatury okręgowej w Warszawie Przemysław Nowak.
"Końcowa i pełna opinia z sekcji zwłok zostanie sporządzona w ciągu kilku tygodni. Z uwagi na tajemnicę lekarską nie podajemy żadnych dalszych informacji dotyczących stanu zdrowia lub procesu leczenia zmarłej" - dodał rzecznik prokuratury.

i jak tu nie wierzyć w teorie spiskowe?

Operacja , następnie się zapiła i jechała samochodem. Wyrzucili ją z ministerstwa i zmarła .

słaba układanka

renia

A może to "kolejna ofiara Diety Optymalnej"? :shock: 8)

Zyon

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-11-04, 16:49:45
syndrom Kulczyka ?

CytatNiewydolność wielonarządowa po przebytej operacji była przyczyną śmierci Moniki Zbrojewskiej, b. wiceminister sprawiedliwości - wynika ze wstępnych ustaleń po sekcji zwłok - poinformował w środę rzecznik prokuraturatury okręgowej w Warszawie Przemysław Nowak.
"Końcowa i pełna opinia z sekcji zwłok zostanie sporządzona w ciągu kilku tygodni. Z uwagi na tajemnicę lekarską nie podajemy żadnych dalszych informacji dotyczących stanu zdrowia lub procesu leczenia zmarłej" - dodał rzecznik prokuratury.

i jak tu nie wierzyć w teorie spiskowe?

Operacja , następnie się zapiła i jechała samochodem. Wyrzucili ją z ministerstwa i zmarła .

słaba układanka

Stonoga napisal na swojej stronie, ze miala raka mozgu. Wczoraj na se.pl bylo tez.
Work Buy Consume Die