Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

YT, to lubię

Zaczęty przez anakin, 2014-05-30, 01:48:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

To dlaczego siebie nazwałeś Blackend? :shock: 8) :lol:

Blackend

A bo mi się z czarną dziurą skojarzyło. ;)  :lol:

administ

A bo to klasycznie było. W piątek naćpał się pieczarek z mąką, w poniedziałek zaczął narzekać, że go mięśnie brzucha bolą między mostkiem, a pępkiem, pytałem, czy to płytki, czy głęboki ból, twierdził, że płytki.
We wtorek wszystko przeszło, w środę wymioty, ale mnie zmyliło, bo w szkole jelitówka panuje, do tego żadnej gorączki, więc dopiero w czwartek wieczorem, jak zaczął "krzywo chodzić" to się zapytałem, co jest, ale nie chciałem stresować reszty, noc bardzo kiepsko przespał, więc w piątek rano poszedłem po skierowanie do szpitala na chirurgię dziecięcą...  Chlasnęli i tyle...  8)

renia

Czyli praktycznie zatrucie to było? :roll:

administ

Pieczarki się namnożyły... ;)  :lol:
W ślepej kiszce.  :(

Blackend

Szkoda, że nie poczekałeś tak z miesiąc z opisem na forumie, wspólnota nareszcie miała by argument aby nażreć się do syta, a my tanie jajka. ;)  :lol:

administ

:lol:
A bo tych na ŻrO to nie dotyczy, mogą do oporu i jak im pasuje... ;)
A jajca dla nich są szkodliwe, dlatego unikają!  8)

Blackend

Ale zbyt gwałtownie głoszą Słowo i zaniepokojony jestem. ;)  :lol:

administ

Ale oni tak głoszą, że musi zaszkodzić, więc można spokój zachować, niech sławią "niskowęglowodanówki"... ;)
Byle nie tłuste niskowęglowodanówki.  8)

Blackend

Dokładnie, niech się kitwaszą we własnym sosie i znajdą innego wielbłąda, a będzie wystarczająco dobrze.  8)

Jarek

Cytat: Blackend w 2015-12-25, 21:03:30
Dokładnie, niech się kitwaszą we własnym sosie i znajdą innego wielbłąda, a będzie wystarczająco dobrze.  8)
O tak szkodliwość ŻO to podstawa by nam się dobrze żyło :lol:

Blackend

Bardzo tego pilnuje i w domu mają nakazane Słowa nie głosić, bo ktoś w tych Biedronkach pracować musi. ;)  :lol:

vvv

Cytat: admin w 2015-12-25, 20:49:01
Pieczarki się namnożyły... ;)  :lol:
W ślepej kiszce.  :(

Jak do ślepej kiszki kulka aromatyzowanego chemicznie glutenu wpadnie to jest problem.
Przy dużej cierpliwości można przeczekać przepłukując obficie żurawinówką, ale faktycznie w przypadku nieletniego, nieudana próba przeczekania mogłaby zostać zpenalizowana. Tkanka bliznowata to zawsze nie to samo co oryginalna tkanka.

CytatUkład limfatyczny obejmuje narządy limfatyczne (węzły chłonne, grasice, migdałki, szpik kostny, śledzionę, wyrostek robaczkowy) oraz sieć łączących je naczyń, zwanych limfatycznymi.
Dbać o migdałki coby bardziej układu nie dekompletować.
:wink:

http://s17.postimg.org/f12lkbirz/image.png
(http://s17.postimg.org/f12lkbirz/image.png)
:shock:

administ

Ale bez ślepej kaszki to już można wreszcie wszystko jeść. ;)

vvv

Terenowe rowery nie mają błotników,
a gdy mży, kreska od kości ogonowej do czubka głowy jest trendy.
:wink:

Jarek

No i to co takie zdrowe dali  tak mało ?Gorczyca taka zdrowa, a tak skąpią  :lol:

administ

Ale jakoś się Dark dziwnie zachowuje po tym zabiegu, bo zamiast chleba ze smalcem, to tylko jajka na maśle, omlety na maśle, wywar z kości z rozbełtanym jajcem, boczek gotowany, skóry wieprzowe gotowane, rapetki gotowanie, nieco marchewki z wywaru i witamina C w pastylkach, żadnych słodyczy dla mózgu, no jak tak można, tylko o kolagen dbać!  :shock:  :? ;)

Jarek

Bardzo dziwne ? Trzeba by jakiego medyka wezwać może ? :lol:

administ

No właśnie, sera żółtego nie chce!  :shock: ;)
A z chemii spożywczej prócz tej nieszczęsnej wit.C to jeszcze zinnat i duo-lactil...  :? ;)
W poniedziałek zdejmą szwy i zwolnienie z wf-u do końca roku dostanie...  :(

administ

Cytat: admin w 2015-12-26, 11:10:11
zwolnienie z wf-u do końca roku dostanie...  :(

Roku szkolnego, naturalnie...  8)