Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

YT, to lubię

Zaczęty przez anakin, 2014-05-30, 01:48:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Bądź co bądź przed jutubem.  :lol:

renia

Ten film z dr Kwaśniewskim chyba jeszcze nie był na Forum... :roll:

https://www.youtube.com/watch?v=-p7n5_JBVXs:D

Tutaj jest Pan Doktor rozmawiający o DO z księciem Juliuszem Nowiną Sokolnickim w 1 godz. 32 min i rozmowa o istocie duszy w 1 godz. 55 min...

kelin211

Tego nie widzialem <3

renia

Obejrzałeś cały film? :roll:

Jarek

administ

Tylko po co tam wplątali Doktora? :roll:

Jarek

Renia to wszystko wyszpera, prawie jak agent FBI :lol:

Jarek

Ważne ,że jako naród jesteśmy sprawiedliwością tego świata .

Blackend

Ja z góry przepraszam ale nie oglądałem, za długie. ;)  8)

administ

A to może i lepiej, bo to świetny materiał dla coolesia i dziw, że nic na ten temat jeszcze nie napisał!  :shock: ;)

Blackend

A to też dobrze, bo potem muszę się bujać po jakiś obcych forach żeby kumać tutejsze wpisy, a bardzo mi się nie chce.  :? ;)  8)

anakin

Cytat: renia w 2017-01-15, 08:04:29
Obejrzałeś cały film? :roll:

Obejrzalem 2 fragmenty rozmowy Doktora z Sokolnickim (ten wydal mi sie (z wyrazu twarzy i mowy) juz nieco "zdziecinnialy").

Calosci w zyciu bym nie obejrzal, bo juz po pierwszych minutach idzie sie zorientowac z jakim nacjonalistycznym bigosem ten film sie konsumuje.

Olek Kwasniewski byl najlepszym prezydentem za mojego zycia, ktorego pamietam, ale tego, ze tak rozochocil kler/kosciol dajac mu wiecej swobody i praw - nie wybacze mu. :|

Mama mi zawsze powtarzala, ze w tym przypadku za "komuny" bylo lepiej, bo Kosciol nie mial nic do gadania i wolalbym, zeby kler dzis takze snie czul sie drugim panem narodu.

kelin211

Tak samo jak anakin tylko te 2 fragmenty obejrzalem, a cos z panem dr. Kwasniewskim to zawsze obejrze :) . Jezeli pani pisala do mnie oczywiscie :P.

renia

Do Ciebie. :D Renia jestem... :lol:

Jarek

:lol:
Fajna dziunia, a muza też ok  :lol:

administ

Cytat: Jarek w 2017-01-15, 20:52:28
:lol:
Fajna dziunia, a muza też ok  :lol:

Przeniosłem do muzy, bo mi się wątki pomyliły...    :?

Jarek

renia

Synapsy się kurczą... :? :lol:

administ

Co za radosna nowina! ;)

renia

No wina Tuska... 8)