Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

YT, to lubię

Zaczęty przez anakin, 2014-05-30, 01:48:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Ale uwaga! Śmietanka obok żółtka jest najbardziej miażdżycorodna na dietach mieszanych, bo jest pełna "niezdrowego, nasyconego tłuszczu zwierzęcego" i tej "fruktozy mlecznej"...  :lol:

admin

:shock:
Ostatnio się bodaj od niskowęglowodanowców z netu dowiedziałem, że w mleku kobiecym "nie ma węglowodanów" - no szczęka mi opadła, bo piszę na ten temat w książce jeszcze nieopublikowanej (odpowiedź na pytanie: "dlaczego w mleku kobiecym jest aż tyle węglowodanów?"), a oni już tak "gadają" jakby gdzie na moim Forum wyczytali z moich ogólnie dostępnych tekstów zagadnienie typu - "węglowodany jako budulec"!  ;)
A może wreszcie niektórzy zaczęli studiować podręcznik Harpera?
Bo tam to piszą dość wyraźnie jak jest...  :lol:

admin

A propos -nowy Harper jest do kupienia, ale przypuszczam, że tekst zastąpili piktogramami jak w najnowszym Stryer - szkoda pieniędzy na takie "wydania" dla dzieci - jeszcze mogli kolorowanki dodać, aby lepiej pokoleniu z wchodziło... ;)

renia

Jeszcze "lepsza" by była płyta, aby wyświetlali ruchome obrazki i czytać by nie trzeba było... :lol: ;-)

admin

A u mnie będą tylko pogrubienia tekstu, bez żadnej grafiki - tylko "niezrozumiały" ciąg liter i cyfr...  :?

renia

Bez obrazków, to już w ogóle nie będzie wiadomo o co chodzi... :? :lol: ;-)

admin

:lol:
Sam nie rozumiem, co napisałem!  :shock: ;)

renia

Nie wierzę w to... 8) :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2024-03-14, 09:30:58
A u mnie będą tylko pogrubienia tekstu, bez żadnej grafiki - tylko "niezrozumiały" ciąg liter i cyfr...  :?
Dobra grafika więcej warta niż tysiąc ciągów. Wiedzieli w "Starożytnym Gegipcie" tudzież tabelka typu "Jak Nie Chorować".  :wink:

admin

renia

Cytat: RafałS w 2024-03-14, 11:29:20
Dobra grafika więcej warta niż tysiąc ciągów. Wiedzieli w "Starożytnym Gegipcie" tudzież tabelka typu "Jak Nie Chorować".  :wink:

Mieli ładne pismo "obrazkowe"... :lol:
A w szkole, jak ktoś brzydko pisał, to nauczycielka się pytała - A co to są za hieroglify?! :shock: :lol:

Blackend

RafałS

Cytat: renia w 2024-03-14, 12:45:53
Cytat: RafałS w 2024-03-14, 11:29:20

Mieli ładne pismo "obrazkowe"... :lol:
A w szkole, jak ktoś brzydko pisał, to nauczycielka się pytała - A co to są za hieroglify?! :shock: :lol:
Słabe gegiptolożki były. :wink:

admin

Trwałe, bo kute w litej skale... ;)
Tam nawet przepis na placki serowo jajeczne Doktora wykute są...  8)
Tylko "zapomnieli" dodać kto jest autorem przepisu! ;)  :lol:
Znaczy podali, ale wymazali.  8)

RafałS

Cytat: admin w 2024-03-14, 15:06:13
Trwałe, bo kute w litej skale... ;)
Tam nawet przepis na placki serowo jajeczne Doktora wykute są...  8)
Tylko "zapomnieli" dodać kto jest autorem przepisu! ;)  :lol:
Znaczy podali, ale wymazali.  8)
Plagiat... :wink:

admin

:lol:
A bo wszystko już było, dlatego to takie nudne jest. ;)

Zyon

Cytat: admin w 2024-03-14, 08:58:48
A propos -nowy Harper jest do kupienia, ale przypuszczam, że tekst zastąpili piktogramami jak w najnowszym Stryer - szkoda pieniędzy na takie "wydania" dla dzieci - jeszcze mogli kolorowanki dodać, aby lepiej pokoleniu z wchodziło... ;)
Ciekawe czy Misiek kupil i do oltarzyka dolozyl  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

admin

8)
Najgorsze w tych "nowych" podręcznikach, że tekstu ubywa, a obrazków przybywa!  :(