Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

YT, to lubię

Zaczęty przez anakin, 2014-05-30, 01:48:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

:lol: :lol:
Jak skończę tyrac , odpowiem bo super temat...

RafałS

Dlaczego tylko 200%. Jak "optymalny" rolnik to ja biorę od razu połowę, ale musi być po co najmniej 300%.  :wink:
Tak się Białorusi nie zrobi.  8)

Jarek

Daj najpierw 200% a potem będziemy dalej gadać.... :lol:

RafałS

Phi... Co to za opty-biznesik 200%. 200% to ja mam na starcie (za żelazną kurtyną morawiecki-$rockefeller). Musi być 300%< jeśli chcecie wygrać licytację. Ale musicie lepiej się starać  :wink:
Tak Białorusi nie zbudowano 8)

Jarek

No właśnie nie chodzi o biznes , o coś innego ...

Jarek

No właśnie nie chodzi o biznes , o coś innego ...

RafałS

Wiadomo, wtajemniczeni wiedzą? :lol:

renia

Cytat: startom w 2024-03-27, 10:04:59
Cytat: renia w 2024-03-27, 09:29:58
Cytat: startom w 2024-03-26, 22:07:36
Cytat: kelin211 w 2024-03-26, 21:28:44
O ktos mnie uprzedzil XD
No tak wyszło - tak sobie pomyślałem, że warto wrzucić ten fragment tutaj w tak zacnym gronie, które zrozumie.

Ciekawa, czy ten Pan prowadzi też sprzedaż wysyłkową przetworów mięsnych... :roll:
Jak najbardziej prowadzi  - na razie kurczak pastwiskowy, ale w późniejszym terminie kto wie może się uda więcej.

Dla zainteresowanych - można się do mnie bezpośrednio skontakować w wiadomości prywatnej, zadzwonić itd - tak jakoś wyszło , ze ten "Pan" to jestem ja  :D.

Bardzo mi miło, dużo pozytywnych słów o Panu słyszałam od mojej optymalnej koleżanki ze Szprotawy... :D Ale niespodziankę Pan nam zrobił... :D

renia

Cytat: startom w 2024-03-27, 10:25:46
Cytat: Jarek w 2024-03-27, 10:17:36
Cytat: renia w 2024-03-27, 10:04:02
Cytat: Jarek w 2024-03-27, 09:42:57
A kto będzie kupował 200% drożej jak w biedrze taniej jest a życie opiera się na TANIO to dobrobyt

Tak nam w reklamach kit wciskają... :lol: Kto ma taniej, lidl, czy Biedronka... :lol: O jakosci nic nie wspominają... 8) Sami by pewnie tego "markietowego" mięsa nie jedli... :x
Kontakt z Rolnikiem łagodzi obyczaje,- kupować żywność od nich, to nic innego jak  organizacja życia swojego  oparte  na  relacji  człowieka  czlowiekiem,  a nie wyścigi wózkami w biedrze za sztuczym zarciem... :lol:
Nawet więcej - kontakt z Rolnikiem nawiązuje nić sympatii i zaufania. Rolnik nie może pozwolić sobie na wprowadzenie złego towaru w rynek. W Biedrze i innych INO wycofają produkt ze sprzedaży , a ty się martw czy go zjadłeś , czy może na Ciebie nie trafiło. Niestety, dziś nie wiadomo co z produktów dostępnych w marketach jest żywnością a co tylko paszą dla ludzi.

Chyba tej "paszy" jest tam ok. 90% produktów... :?

renia

Cytat: startom w 2024-03-27, 10:04:59
Cytat: renia w 2024-03-27, 09:29:58
Cytat: startom w 2024-03-26, 22:07:36
Cytat: kelin211 w 2024-03-26, 21:28:44
O ktos mnie uprzedzil XD
No tak wyszło - tak sobie pomyślałem, że warto wrzucić ten fragment tutaj w tak zacnym gronie, które zrozumie.

Ciekawa, czy ten Pan prowadzi też sprzedaż wysyłkową przetworów mięsnych... :roll:
Jak najbardziej prowadzi  - na razie kurczak pastwiskowy, ale w późniejszym terminie kto wie może się uda więcej.

Dla zainteresowanych - można się do mnie bezpośrednio skontakować w wiadomości prywatnej, zadzwonić itd - tak jakoś wyszło , ze ten "Pan" to jestem ja  :D.

To jest bardzo dobra wiadomość... :D

renia

Cytat: admin w 2024-03-26, 21:56:10
:shock:
Tak jestem w szoku!  :shock:
Pierwszy raz na oczy w życiu widziałem zwierzęta użytkowe, które obce "zwierzę sapiens" natychmiast z ufnością akceptują w stadzie!  :shock:
Wystarczy, że obwąchają...  :D

:D

Jarek

Cytat: RafałS w 2024-03-27, 13:53:28
Jak tajemnica Omijamy biznes, żeby srokefler nie miał  korzyści, I bierem swoje

renia

Cytat: admin w 2024-03-27, 09:32:55
Jeśli nie prowadzi, to będzie prowadził jeśli dobrze zrozumiałem wczorajsze ustalenia i to ze zniżką dla Członków OSO i prenumeratorów magazynu OPTYMALNI!
No chyba, że się projekt wywróci!  :(
Uda się, tylko troszkę czasu trzeba na ogarnięcie tematu.  :D

Trzymam kciuki... :D

startom

Cytat

Bardzo mi miło, dużo pozytywnych słów o Panu słyszałam od mojej optymalnej koleżanki ze Szprotawy... :D Ale niespodziankę Pan nam zrobił... :D
Cytat
Dziękuję i cieszę się. Od dłuższego czasu czytałem forum, nie widziałem konieczności jednak komentowania. Skoro jednak pojawiły się tutaj odnośniki do moich filmów, to niejako wymusiło to na mnie moją obecność tutaj :D .

Tak, mi się z Pani koleżanką ze Szprotawy wspaniale rozmawia - cudowna i mądra Postać.

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-03-27, 14:13:48
Cytat: RafałS w 2024-03-27, 13:53:28
Jak tajemnica Omijamy biznes, żeby srokefler nie miał  korzyści, I bierem swoje
Tiaaak? to czemu tylko 200%. Ja proponuję uczciwe 300%. Przecież "opty" rolnik. Oj słabo to wypada.  :wink:

Jarek

A widzisz jak Cie ten srokelfeler zmanipulował, tylko procenty liczysz  :lol:

RafałS

A bo "to o co innego chodzi". Dlatego zacząłeś z tym przelicznikiem od 200%. 8)

RafałS

Może ty renia? Wychawaliłaś, to może daj panu spokojnie wrócić do inwentarza. Za jedyne 305% możesz "znać swojego rolnika". Pani ze Szprotawy już zna.  :wink:

renia

Cytat: startom w 2024-03-27, 15:29:45
Cytat

Cytat
Dziękuję i cieszę się. Od dłuższego czasu czytałem forum, nie widziałem konieczności jednak komentowania. Skoro jednak pojawiły się tutaj odnośniki do moich filmów, to niejako wymusiło to na mnie moją obecność tutaj :D .

Tak, mi się z Pani koleżanką ze Szprotawy wspaniale rozmawia - cudowna i mądra Postać.

:D Miło mi to "słyszeć". Podziwiam Pana, że przy prowadzeniu tak dużego gospodarstwa, znajduje Pan jeszcze czas na czytanie tego Forum, a teraz jeszcze pisanie. :D

renia

Cytat: RafałS w 2024-03-27, 16:15:39
Może ty renia? Wychawaliłaś, to może daj panu spokojnie wrócić do inwentarza. Za jedyne 305% możesz "znać swojego rolnika". Pani ze Szprotawy już zna.  :wink:

Dzięki za radę... :lol: