Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Uniodebilizmy

Zaczęty przez Zyon, 2014-06-27, 10:32:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2016-02-08, 17:51:22
Cytat: renia w 2016-02-08, 17:41:14
Myślę, że Polska jest pionkiem w tych sprawach. Pewnie lepiej zarabiają: USA, Francja, Niemcy... :roll:

Nie Reniu, podium jest następujące: US, RU, CN.  8)

A skąd masz takie dane... :roll: nie są one ściśle tajne? 8)

renia

A CN, to kto... :roll: a już wiem... 8)

administ

Cytat: renia w 2016-02-08, 18:15:50
A skąd masz takie dane... :roll: nie są one ściśle tajne? 8)

Internet aż się ugina od takich "danych"... ;)
Ale jak "dobra zmiana" zarządzi inaczej, to będzie "ściśle tajne, specjalnego przeznaczenia"...  :lol:

Jarek

A my zaczynamy być dobrymi podwykonawcami ,także Reniu jesteśmy nic gorsi . A Kowalski jak 5 tys zarobi przy śmigłowcach ,to nigdy nie pójdzie na bezrobocie , bo mu sumienie nie pozwoli  :lol:

Jarek

Ja obecnie pracuje w firmie która robi taśmy montażowe do aut i czołgów . Mam sie zwolnić? Mogę ale wojny dalej będą .

Blackend

Bez sensu się zwalniać, bo te czołgi na pewno walczą w słusznej sprawie.  :lol:

Jarek

Cytat: Blackend w 2016-02-08, 19:32:35
Bez sensu się zwalniać, bo te czołgi na pewno walczą w słusznej sprawie.  :lol:
No oczywiście, ja zawsze jestem tam gdzie słuszna sprawa . :lol: :wink:

Blackend

Jarek

Musimy raz w słusznej sprawie, dobrego czeskiego browarka  wypić  :lol:

administ

:lol:
Ale żeby zaraz czołgami na piwo jechać? ;)

Jarek

Blackend

Ale na czeskie piwo, to można nawet niemieckimi czołgami. ;)  :lol:

vvv

Diogenes z Synopy

Prezydent Turcji Recep Tayyip Erdogan oświadczył w czwartek, że jego kraj będzie cierpliwy w sprawie konfliktu w Syrii, ale do czasu; gdy ten czas minie, będzie zmuszony podjąć niezbędne działania i być może otworzyć napływającym migrantom "wrota Europy".

"Nie mamy na czole napisane +idiota+. Nasze samoloty i autobusy nie czekają bez celu. Zrobimy, co będzie konieczne" - powiedział Erdogan w wystąpieniu na forum przedsiębiorców w Ankarze, transmitowanym na żywo przez turecką telewizję

na spotkaniu z Tuskiem i Junckerem w listopadzie turecki prezydent zagroził "zalaniem" Europy migrantami, jeśli przywódcy UE nie zaoferują Turcji lepszych warunków pomocy w obliczu kryzysu migracyjnego.

http://stooq.pl/n/?f=1022878

Blackend

Najprościej zlikwidować socjal, ale na to większość wyborcza się nie zgodzi, więc niech już nadstawiają tyłki na turecką hordę. ;)

Diogenes z Synopy

Jan III Sobieski

Jarosław Kaczyński IV

widzisz jakieś podobieństwa ? ;-)    Ma szansę przejść do historii  ;-)

Blackend

A gdzie tam, szybko zniknie w odmętach historii. ;)

Diogenes z Synopy

ksenofob ?

http://stooq.pl/n/?f=1023177

Czeski prezydent: UE musi deportować część uchodźców

administ

Nie, ma chłopina rację. UE powinna czarterami wyeksportować wreszcie to tałatajstwo.  8) ;)

Diogenes z Synopy

Dżihad finansowy

Tak właśnie działa „dżihad ekonomiczny”, który szerzy się drogą internetową. Dżihadyści wzywają do okradania państwowych kas i szkodzenia gospodarce przy pomocy oszukańczych trików. Te z kolei mają przyczynić się z jednej strony do osłabienia państwa, a z drugiej strony finansować terror islamistów. W ich pojęciu taki sposób finansowania „świętej wojny” jest tak najbardzie dozwolony, a nawet konieczny.

http://www.rp.pl/Przestepczosc/160219432-Bawaria-walczy-z-dzihadem-ekonomicznym.html