Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne

Zaczęty przez Malgosia, 2014-08-08, 18:56:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

admin

Maniek

Gavroche

Zyon

Mi tez zabral, tylko sie na chwile odwrocilem. Brakuje w portfelu 700zl, ja glupi myslalem, ze to pisiory mi gwizdnely na pincet+ a to Zieba mi gwizdnal. Niech to
Work Buy Consume Die

Zofia

Cytat: Zyon w 2020-02-03, 11:04:38
Mi tez zabral, tylko sie na chwile odwrocilem. Brakuje w portfelu 700zl, ja glupi myslalem, ze to pisiory mi gwizdnely na pincet+ a to Zieba mi gwizdnal. Niech to
Przecież to taka mała ptaszyna? :?

Maniek

Cytat: Zyon w 2020-02-03, 11:04:38

Nie, no ty jesteś stary lis, w dodatku prawilny. ;)
Ale pewnie Twoją babcię, to by ładnie szczyscil, jakby go hipotetycznie słuchała...
Wystarczy popatrzeć na komentarze pod kontem Pana zieby. 90 procent to starsze kobiety, rozpaczajace nad stanem świata, medycyną, i och i achu do Pana zieby, jakim to bohaterem jest :)
Coś jak ładny i miły ksiądz w kościele. Nie żal mu stówy na tace rzucić. A i oczy wydrapac jak kto źle popatrzy.
Taka naiwna specyfika starszych babek...

Maniek

UWAGI DLA LEKARZY!

1. Askorbinian sodu - dożylnie
2. dmso - dożylnie
3. perhydrol - dożylnie
4. wit D3 200000 IU
5. srebro i złoto - dożylnie
6. wit A 100000 IU
7. jod 50-100mg
8. wit K2MK7
9. Selen 1000mcg
10. Cynk 50mg
11. Magnez
12. Łyżka węgla drzewnego

Prosty przepis na koronowirusa  :D :D :D

A to wszystko za dolarki na monsanto.pl, czy jakoś tak.
Swoją drogą ten zięba to geniusz, wziął i wymyślił przepis na koronowirusa...  :D
Zyon, kupuj, będziesz zdrów jak ryba, jak sobie to wszystko wstrzykniesz :)

Maniek

https://ukryteterapie.pl/kolekcja/frontpage/olejek-cbd-co2-spectrum-35-10-ml

Proszę jak się interes na naiwniakach robi. Jedyne 1245 zł, 10 ml olejku spectrum. W fabryce 2000, u nas normalnie 1500, a, że remanent idzie to 1245. Tylko, żeby szef nie widział. ;)

Jak dla mnie ukryte terapie=ukryte zyski.

Jarek

Cytat: Maniek w 2020-02-03, 16:08:49
UWAGI DLA LEKARZY!

2. dmso - dożylnie
3. perhydrol - dożylnie
4. wit D3 200000 IU
6. wit A 100000 IU
7. jod 50-100mg
8. wit K2MK7
9. Selen 1000mcg
10. Cynk 50mg
11. Magnez

Swoją drogą ten zięba to geniusz, wziął i wymyślił przepis na koronowirusa...  :D

:lol:
Może kupi :lol:

Gavroche

Cytat: Maniek w 2020-02-03, 16:08:49
UWAGI DLA LEKARZY!

2. dmso - dożylnie
3. perhydrol - dożylnie
4. wit D3 200000 IU
6. wit A 100000 IU
7. jod 50-100mg
8. wit K2MK7
9. Selen 1000mcg
10. Cynk 50mg
11. Magnez

Nasz Adaś ma lepszy przepis. :D

Zyon

Za krotka lista, brakuje mi wit C, D oraz potasu, manganu i selenu. Ale bym to zalal olejem i wypil na zdrowie
Work Buy Consume Die

Maniek

No, a tak na poważnie, to jakaś masakra jest, konkretne przegięcie. Czub jak dla mnie.

Zyon

Nie znam skutecznosci tego zestawu wiec sie nie wypowiem. Nauka to nie demokracja, wiekszosc nie moze miec racji tylko dlatego, ze stanowi wiekszosc.
Z tego co rozumiem, to jest zestaw rzeczy do zaaplikowania zarazonej osobie.
Mysle, ze 9 na 10 osob zarazonych tym koronawirusem bez zadnego marudzenia wciagneloby ten zestaw w nadziei, ze pomoze.
1 osoba poczekalaby na szczepionke, ktora wyprodukuja koncerny farmaceutyczne, dla ktorych to jest okres zniw i grzybobrania.
Podejrzewam, ze ta jedna osoba bylbys ty  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Maniek

Jasne że tak. I zagryzlbym łyżką smakowitego, chrupiacego węgla drzewnego. Litości.  :?

Maniek

Ps. Chyba 1 na 100000 skorzystałaby z takiego zestawu, mając do wyboru tępą służbę zdrowia, a ziebe. To raczej niszowa sprawa, dla nawiedzencow. Obiektywnie i procentowo rzecz biorąc. :D

Zyon

Manius, przed chwila w tvn24 byla jakas pani profesor dwojga nazwisk i mowila jak sie zabezpieczyc przed tym koronwirusem. Otoz okazuje sie, ze mamy wspaniala bron - szczepionke przeciwko wirusowi grypy  :lol:. Tak tak, wczoraj to samo jakis innny profesorek mowil. Dalej wierzysz w te propagande? Nawet tutaj pare razy admin obsmiewal, ze szczepionki vs grypie sa przeterminowane, bo sa na wirusa, ktory juz nie istnieje, bo zmutowal itp. Serio wolalabym walnac sobie koktajl Zieby czy innego Mistrza Sloneckiego, najwayzej bym po gtym dostal sraki jakby nie pomoglo.

Jezeli w ogole piszesz o "sluzbie zdrowia" to co tu komentowac, od razu do apteki na zakupy sie udac najlepiej :D Obiektywnie :D
Work Buy Consume Die