Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Kilka dni nie jadłem jaj i normalnie mi się chciało :D
Zdenaturowałem 10 żółtek na ćwierci kostki masła i popiłem 200 ml śmietanki z łyżeczką miodku  :wink:

MariuszM

Blackend

Dziś przy niedzieli postawiłem na zmiany, a więc były jajka na miękko z papryką, bo dawno nie jadłem.  :lol: ;)

Radzio

Omlet, skoncentrowana pasza się lepiej wchłania i też dawno nie jadłem. :lol: ;)

administ

A dla kogo ta skoncentrowana pasza Radziu?  :roll: :mrgreen:
Tyle czasu jesteś na forumie zootechników, to powinieneś nauczyć się precyzyjnego formułowania formuł...  :D
Bo to wiesz, co innego dla cielęca, a co innego dla wołu robi za skoncentrowaną paszę!  8)  :wink:

Radzio

:shock:
Dla cieląt!- tak powinno być. :oops:

administ

O widzisz!
Trzymaj poziom, bo vvv&kooleś się obrazić mogą.  :wink:

Radzio

Widzę, teraz dopiero widzę jak zootechników skróty myślowe, półprawdy, woale mię otaczają, konsekwentnie. :mrgreen: :wink: :lol:

Radzio

W omlet! W omlet tę skondensowaną paszę dla cielaka, mać! :lol: :lol: :lol:

Gavroche

A ja ją w ryj! :lol:
10 żółtek sadzonych na maśle, z wiórkami masła i śmietanka do popicia 2 sety. :D
Jeszcze byłem głodny, to kawał sernika, takiego z glutenem i rodzynkami, i GOOD, jak mówi moja platoniczna miłość ;)

Radzio

A zaraz potem też w to świńskie ryło, bowiem "jestem tylko tym, co jem", mać! :lol: :lol: :lol:

Gavroche

Omletem z patelachy? ;)

Radzio

Zaś podpytujesz, czegoś Ci braknie, to pewne. :lol: :lol: :lol:
A z czego, z aeropressssu?! :lol:

Zyon

Z braku innych dostepnych atualnie opcji kupilem 2 konserwy, makrele i szprotki. Dodatkowo znalazlem w szufladzie 2 duze zabki czosnku, ktore spalaszowalem z rybkami.
I teraz sie zastanawiam kim jestem: bogatym ekscentrykiem czy menelem, bo tylko tacy wg Jego W moga sobie pozwolic na czosnek  :shock:
Work Buy Consume Die

Radzio

Według mnię jesteś ... jesteś ... jesteś Wymiataczem Splementów z Szuflad. ;) :lol: :lol: :lol:

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-12-30, 13:27:55
Z braku innych dostepnych atualnie opcji kupilem 2 konserwy, makrele i szprotki. Dodatkowo znalazlem w szufladzie 2 duze zabki czosnku, ktore spalaszowalem z rybkami.
I teraz sie zastanawiam kim jestem: bogatym ekscentrykiem czy menelem, bo tylko tacy wg Jego W moga sobie pozwolic na czosnek  :shock:
Masz wyrozumiałych współpracowników. ;)
JW to gada takie rzeczy, że chyba jednak nie zrozumiał swojego 4S...

Radzio

Przepraszam, "supli"- tak miało być! :lol:

administ

I dobrze, że się poprawiłeś, bo od razu jest profesjonalniej...  :wink: :mrgreen:

Radzio

Zyon swoim wiekiem mataczy, zrobiłem więc dwie wersje tego samego spostrzeżenia. 8)
Może choć w jednym przypadku nie załapię się na jego ignora. :D

administ

Oj tam zaraz mataczy!  :?
Jak sobie dodaje to albo młodziutki, albo stareńki...  :lol:
A kobiety po dwudziestce przeważnie zawsze sobie ujmują...  :wink: