Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Lewizna jak nic.  8) ;)

renia

Dobrze, że kupiłam. 25 lat bym dostała jak nic... :? :lol:
Ktoś pewnie chciał mi świnię podłożyć... :roll: :lol:

Blackend

Trzeba było kupić i donieść, wtedy byłoby Prawie i Sprawiedliwie.  8) ;)

renia

E tam, po co mi takie gierki? Wolę sobie na Forum popisać... :lol: 8)

Blackend

Pisanie na forumie jest fajne, takie uspokajające, bo w realu ludzie to generalnie chamy - poza nielicznymi wyjątkami.  8)

administ

:lol:
Niektórzy pewnie wniosą odrębne zdanie, bo demokracja jest i jeszcze wolno... ;)

Blackend

A bo Należymisów nie ma możliwości przekonać, najlepiej ignorować i omijać. ;)  8)

renia

Cytat: Blackend w 2016-12-19, 16:14:30
Pisanie na forumie jest fajne, takie uspokajające, bo w realu ludzie to generalnie chamy - poza nielicznymi wyjątkami.  8)

Raczej chamy odważniejsze są w internecie... :roll:
Nawet złośliwy i ordynarny "karwa" z Teresy logu w realu był grzeczniutki... :lol:

Blackend

Ale w internecie mi to rybka, bo to tylko coś, w realu nie ma możliwości się odizolować.  8)

renia

Też jest taka możliwość.  :roll: Zmiana pracy, rodziny... :lol:
Nie, nie, rodziny się nie wybiera, ale przyjaciół tak... :roll:

Blackend

renia

Na te Święta kupiłam i szykuję wyjątkowo mało jedzenia, chyba zabraknie... :? 8) :lol:

Blackend

To raptem tylko dwa dni i z powrotem wszystko pootwierane. ;)

Kryanna

Ja chyba przeszłam samą siebie. Tak mało potraw świątecznych jeszcze nigdy nie miałam. I nareszcie to o co chodzi. Co roku obiecanki i niewielkie ograniczenia, a w tym będzie jak należy. Świętować i odpoczywać będziemy - od stołu również. Pogoda wiosenna raczej więc można będzie wyruszyć w las i nacieszyć się łonem :-)

renia

Cytat: Blackend w 2016-12-22, 14:29:28

Ale nie wiadomo jaki apetyt będą mieli goście... :roll:

Kryanna

Cytat: renia w 2016-12-22, 14:57:31
Cytat: Blackend w 2016-12-22, 14:29:28

Ale nie wiadomo jaki apetyt będą mieli goście... :roll:
Właściwie goście też mają wszystkiego po dziurki w nosie ... jak pojedzą sobie we Wigilię to potem już skubną i tyle. Nawet nie dadzą sobie wcisnąć gościńca "na drogę". Sprawdzone wielokrotnie ;-)
Wolę zatem po świętach ugotować świeże jadło niż wykańczać starocie i ... siebie przy okazji!

renia

Właśnie. Bywało tak, że do Sylwestra jedliśmy starocie świąteczne... :? :lol:
I tak u nas w Święta na śniadanie będzie jajecznica na boczku i biała kiełbasa...
Ale ile tego można zjeść... :roll:

Blackend

Tyle ile się zmieści.  :lol:
Znałem takiego co to najpierw talerz kartofli wsuwał, a potem dopiero drugie danie z kartoflami oczywiście.  :lol:

renia

Kartofle ponoć nie tuczą...  :lol: :wink:

Blackend

A tego to nie wiedziałem.  8)
Kradzione ponoć nie tuczy. ;)