Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

renia

Kryanna

No dobra, czas na śniadanie - chyba?
Ryba w greckim sosie, trza skubnąć skoro jeszcze zostało i dalej żółteczka na boczusiu z papryką. Tyle.
Potem - za czas jakiś sernik opty z bitą śmietanką. Muszę się pochwalić, że sernik pierwsza klasa mi wyszedł! Zawsze robiłam gotowany, a ten świąteczny upiekłam i z nadgorliwości chyba dałam 3 żółtka więcej niż przepis każe ... nie zepsułam jednak, wyrósł pod sufit i nic nie opadł. Cuda, prawdziwe cuda ...  :D

Kryanna

Cytat: admin w 2016-12-27, 12:52:38
http://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/odchudzanie/b%C5%82yskawiczna-dieta-oczyszczaj%C4%85ca-dzi%C4%99ki-niej-zmie%C5%9Bcisz-si%C4%99-w-ulubion%C4%85-sukienk%C4%99/ar-BBxpDyM?li=AA51Z1&ocid=spartanntp - tu na śniadanie proponują coś zdrowszego... ;)  :lol:
Fajnie, piszę się na to ... tylko z tych składników jedynie ciepłą wodę posiadam. Po resztę tzn. płatki owsiane, soki, gruszki i chudy twaróg ... muszę się kopnąć do sklepu  :(

administ

:lol:
Oczyszczanie z "toksyn"... ;)

renia

To by była dla mnie kara boska... :? :lol:

administ

Ale tu niektórzy bardzo lubią herbatę z pokrzywy, bo ponoć po niej nawet łysemu odrasta ... ;)

renia

Gdzie "tu"? Na Forum? :roll: Czy u Ciebie w domu... :roll:
Np. nasza córa lubi herbatkę z pokrzywy (właśnie ma wzmacniać włosy)... 8) :lol:

Blackend

Na wzmocnienie to się można kieliszek koniaku napić, ale żeby pokrzywy, pierwsze słyszę?  :shock: ;)

Jarek

To koniak czy pokrzywy ,bo ja akurat bardzo potrzebuje . :lol:

administ

Ale tu czy tam... ;)

Blackend

Tam czyli tu. ;)

Jarek

Blackend

To wolę koniak. ;)  :lol:

administ

Nic z tego nie rozumiem... ;)

Jarek

Dobra pokrzywy odpadają ,ja też koniak  :lol:

Blackend

administ

Nie wiem, czy Renia zaakceptowałaby zmianę z pokrzywy na koniak... ;)

Jarek

Myślę że nie ,za bardzo brzmi romantycznie  :lol: