Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Sniadanie

Zaczęty przez adampio, 2014-09-05, 11:32:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Cytat: Zofia w 2019-08-25, 06:44:40
Czy codzienny omlet na śniadanie to już jest Nałóg? :shock:

Codzienne jedzenie to już nałóg, a omleta to już w szczególności. ;)

admin

Właśnie, jedzenie jest takie niehigieniczne i jest strasznym stresem dla organizmu, bo to same ciała obce i toksyny - lepiej w ogóle nie jeść.  8)

Blackend

Samo picie, tak bez zagryzania?  :shock: ;)

admin

Jasne, picie wystarczy, pod warunkiem, że się dym wciąga, bo dym ma wiele cennych, wchłanialnych przez płuca substancji - dlatego straszą paleniem! ;)

Blackend

A to spoko, tyle dymu ile przez cały okres PRLu na Śląsku wciągnąłem starczy mi na kolejne dekady bez wydawania pieniędzy na towar akcyzowy. ;)

Jarek

RafałS

admin

Lekko i strawnie... ;)

vvv

Blackend

Do tego było jeszcze masełko i kawa ze śmietanką ale nie fajnie w kadrze wyglądało. ;)

admin

Cytat: vvv w 2020-02-24, 15:46:49
Cytat: admin w 2020-02-24, 15:36:40
Lekko i strawnie... ;)

Formuła LiS

:lol:

Nidy nie przypuszczałem, że wymyślę jakąś "formułę"  :shock: ;)

Jarek

Bez sera, chytrze :lol:

admin

Seruś to podstawa pod wędlinę, a jak się trzydziestką zapije, to nicj prócz jakiego śmiecia z błonnikiem typu mandarynka więcej nie trzeba.  8)
Pół litra śmietanki, paczka sera, paczka wędliny - bo to "strasznie trudna dieta" na wyjeździe ponoć jest.  :lol: :lol: :lol:

Octaver

Jeszcze jakiegoś pierwszego lepszego węgla dorzucić i wsio super   :D

admin

Ale jakie to trudne!  :shock: ;)  :lol: :lol: :lol:
Z wędlin najlepsze śmierdziuchy wolno dojrzewające naturalnie - tylko pioruńsko drogie są!  :?

Zyon

Work Buy Consume Die

Blackend

Bo to śniadanko. ;)

Zyon

bel mleka UHT sie nie liczy  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend

A prawie kupiłem dziś śmietankę uchatą do kawy, bo zwykła się skończyła.  :shock:
Z powodu tego koronaświrusa wykupują. ;)