Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Dekorowanie potraw

Zaczęty przez renia, 2014-10-24, 20:44:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Często do niej zaglądam. Parę dni temu robiłam pasztet z jej udziałem... :D

Radzio

Cytat: admin w 2014-10-25, 12:48:08
Spracowaliśmy się przy tej książce, jak przy żadnej innej i jeszcze źle...  :? :wink:

Kobiety gotowały, a Wy autoryzowaliście opisem.

Radzio

Znaczy nie było komu zdjęć robić.

Radzio

Cytat: renia w 2014-10-25, 13:09:42
Często do niej zaglądam. Parę dni temu robiłam pasztet z jej udziałem... :D

Taki pasztet "z udziałem papieru", to można już za "pińć" zeta kupić ... w markecie albo "u baby".

anakin

Cytat: Gavroche w 2014-10-24, 20:57:32
Mnie siê przypomnia³o, jak dr Kwaniewski zaleca³ posypywanie ciast mlekiem w proszku zamiast cukrem pudrem :D
Utkwi³o mi.

Książki Doktora czytałem (a pirackie wersje w PDF przeszukiwałem po hasłach, gdy potrzebowałem do postu na forum) po tyle razy, że znam je niemalże na pamięć i nic takiego nie kojarzę. Chyba, że coś takiego zostało napisane w "Diecie Idealnej" napisanej głównie przez M Chylińskiego, która to, wedle mojej oceny, jest najgorszą z książek o Diecie Optymalnej.

A przy okazji: będzie bardzo źle, jeżeli książki Doktora nigdy nie zostaną wydane ponownie w formie e-booka. Skończy to się tym, że - być może już za 10 lat - książki Doktora przestaną "istnieć" na rynku.

Blackend

Cytat: anakin w 2014-10-26, 12:17:26
A przy okazji: będzie bardzo źle, jeżeli książki Doktora nigdy nie zostaną wydane ponownie w formie e-booka. Skończy to się tym, że - być może już za 10 lat - książki Doktora przestaną "istnieć" na rynku.

Białe kruki tylko zyskują na wartości.  :D

Teresa Stachurska

Cytat: Blackend w 2014-10-26, 12:23:38

Białe kruki tylko zyskują na wartości.  :D

Ksero zarabia?

Blackend

anakin

Cytat: Blackend w 2014-10-26, 12:23:38
A przy okazji: bêdzie bardzo ¼le, je¿eli ksi±¿ki Doktora nigdy nie zostan± wydane ponownie w formie e-booka. Skoñczy to siê tym, ¿e - byæ mo¿e ju¿ za 10 lat - ksi±¿ki Doktora przestan± "istnieæ" na rynku.

Bia³e kruki tylko zyskuj± na wartoci.  :D

"Obawiam się" jednak, że za jakieś 15 lat, dzięki stosowaniu nanotechnologii w leczeniu chorób, skład diety i proporcja GSO zjadanych posiłków stanie się jeszcze mniej "zajmująca". Przynajmniej dla co zamożniejszych.

Zrobię sobie "kuku" w organizmie folgowaniem i swawolą w kuchni, to pójdę do prywatnej kliniki "podreperować" organizm. Taki "cykliczny" serwis.

MariuszM

Natiry sie nie oszuka, wystawi rachunek ;)

anakin

Acz wiadomo, oczywiście, że lepiej zapobiegać niż leczyć... Ale kto zabroni "bogatemu"...?

Nie piszę o sobie, rzecz jasna. Ja wolę zapobiegać, a ascetyzm kulinarny mi nie wadzi.

MariuszM

To jeszcze sie okaze,czy cialo nie potraktuje nanorobotow jako wroga... :)

Blackend

Jak na razie, przy obecnym "postępie" światłej nauki niektórzy umierają już w wieku 35lat.  :?

administ

Mnie się przypomniało, jak dr Kwaśniewski zalecał posypywanie ciast mlekiem w proszku zamiast cukrem pudrem :D
Utkwiło mi.

Adaśko jest niezawodny!  :shock:
Znalazł, gdzie "kwaśniewski każe sypać mlekiem w proszku dla ozdoby"   :D
Adaśku nie ma Cię kto w łysinę za to cmoknąć.  :lol:

MariuszM

administ

adampio

Cytat: admin w 2014-10-28, 20:57:03
Mnie się przypomniało, jak dr Kwaśniewski zalecał posypywanie ciast mlekiem w proszku zamiast cukrem pudrem :D
Utkwiło mi.

Admin znasz tego osobnika?

administ

Osobiście nie i niech tak pozostanie...  :wink:  :lol:

Gavroche

Cytat: admin w 2014-10-30, 18:57:13
Osobiście nie i niech tak pozostanie...  :wink:  :lol:
Gdyby wyciąć mu część osobowości, byłby fantastyczną wyszukiwarką internetową ;)

Gavroche

Cytat: admin w 2014-10-28, 20:57:03
Utkwiło mi.

Bo ja często mam rację, ale nie do końca.
Wystarczy jednak wynająć prywatnego detektywa, co chodzi na wytłokach z ptasiej karmy :D
A Anasiowi skleroza galopuje na oparach tych 9 żółtek per day, bo zna na pamięć, ale nie za bardzo...