Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

KK-700 201. Zrazy wieprzowe po węgiersku

Zaczęty przez zofijeczka, 2014-11-03, 16:38:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

zofijeczka

(http://babkawmrowkach.pl/wp-content/uploads/2014/11/IMG_0910_sm_201.jpg)
(http://babkawmrowkach.pl/wp-content/uploads/2014/11/IMG_0908_sm_201.jpg)


mam nadzieję, że to tak się wstawiało obrazki

Może tu zbyt dobrze widać mój niedoskonały sos... ale odgrzewałam na patelni na której już było trochę smalcu dodatkowego... ;)

zofijeczka

(http://babkawmrowkach.pl/wp-content/uploads/2014/11/IMG_0910_sm_201.jpg)
(http://babkawmrowkach.pl/wp-content/uploads/2014/11/IMG_0908_sm_201.jpg)

ech do trzech razy sztuka jak się wstawiało obrazki tak by się wyświetlały?

zofijeczka

a się pośpieszyłam to to można skasować :P

kristan

Nie wiem o co teraz biega , ale kiedyś zainicjowałem wątek
http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4436.0
Uważam ze nadal warto kultywować pionierskie rozwiązania kulinarne z pierwszych egzemplarzy , jakże poczytnego wtedy pisma OPTYMALNI

Tylko ilu z Was jest ich posiadaczem???? Ręka w górę!

kristan


Radzio

Cytat: kristan w 2014-11-03, 18:10:43
Nie wiem o co teraz biega , ale kiedyś zainicjowałem wątek
http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4436.0
Uważam ze nadal warto kultywować pionierskie rozwiązania kulinarne z pierwszych egzemplarzy , jakże poczytnego wtedy pisma OPTYMALNI

Tylko ilu z Was jest ich posiadaczem???? Ręka w górę!

Ja mam to do dyspozycji.
CytatProśba do wszystkich , Admina w szczególności   aby w tym wątku znajdowały się,  li tylko i wyłącznie przepisy ,  jak w jego tytule.

I to.
CytatDla wyjaśnienia -
tytuł wątku taki sam , jak w pierwszych egzemplarzach Optymalnych z 1999 roku.

Znasz? Gdzie są foty- u Ciebie? Książek nadrukowano dość, a zdjęcie zrobionej potrawy, to ... krok do przodu, bowiem ktoś fizycznie potrawę wykonał, a nie tylko, jak kapucyn, ją przepisał. Ał i zaliczone- teraz jest optymalny.
"Kiszenie ogórków" ma 15k.


MariuszM

Radzio,niech sie facet jara ;) tyle jego :)

adampio

Cytat: kristan w 2014-11-03, 18:10:43
Nie wiem o co teraz biega , ale kiedyś zainicjowałem wątek
http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4436.0
Uważam ze nadal warto kultywować pionierskie rozwiązania kulinarne z pierwszych egzemplarzy , jakże poczytnego wtedy pisma OPTYMALNI

Tylko ilu z Was jest ich posiadaczem???? Ręka w górę!

Dlaczego rozpoczales w tym watku taki temat?
Pytam, bo nie kumam. Wiem, ze mnie tu dlugo nie bylo i widze, ze jest anarchia. Pytam tylko dlaczego?
Swoim wpisem spowodowales, jak do tej pory, 3 niepotrzebne wpisy w temacie "zrazy wieprzowe"
....chyba, ze ma to zwiazek ze zrazami a tylko ja nie kapuje o co idzie.


kristan

 :)Ja też nie :lol:
Zresztą , coraz trudniej jest,  na tak doborowych i zajaranych(M.M.) szpaltach tego forum przywalić klawiaturą.
Natychmiast zadziobią was kruki-wrony...poza tym , nic nowego.
Nic tu po mnie...tylko nie płaczcie :) :D :lol:

Zyon

Cytat: adampio w 2014-11-03, 22:15:19
Cytat: kristan w 2014-11-03, 18:10:43
Nie wiem o co teraz biega , ale kiedyś zainicjowałem wątek
http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4436.0
Uważam ze nadal warto kultywować pionierskie rozwiązania kulinarne z pierwszych egzemplarzy , jakże poczytnego wtedy pisma OPTYMALNI

Tylko ilu z Was jest ich posiadaczem???? Ręka w górę!

Dlaczego rozpoczales w tym watku taki temat?
Pytam, bo nie kumam. Wiem, ze mnie tu dlugo nie bylo i widze, ze jest anarchia. Pytam tylko dlaczego?
Swoim wpisem spowodowales, jak do tej pory, 3 niepotrzebne wpisy w temacie "zrazy wieprzowe"
....chyba, ze ma to zwiazek ze zrazami a tylko ja nie kapuje o co idzie.


Ja tez nie kapuje, ale wywnioskowalem z tego, ze komus sie wydaje, ze ten temat ma tytul "Gorzkie zale"  :lol:
Work Buy Consume Die

MariuszM

Cytat: Zyon w 2014-11-04, 08:32:08
Ja tez nie kapuje, ale wywnioskowalem z tego, ze komus sie wydaje, ze ten temat ma tytul "Gorzkie zale"  :lol:
Po stracie bliskiej osoby,czy per se? ;)

Zyon

Po anglicku mowia na to butthurt, po naszemu...  8)
Work Buy Consume Die

MariuszM

Cytat: Zyon w 2014-11-04, 08:47:17
Po anglicku mowia na to butthurt, po naszemu...  8)
OptyBeton?   :shock: :twisted:



Zyon

Work Buy Consume Die

kristan

No , Zosieńko , szykuj beczkę piwa , bo tam gdzie pojawia sie "kristan" ogladalność tematu wzrasta :lol:

Ocalić od zapomnienia...
Taki był powód przypomnienia wątku , który dotyczył tematu jak w jego tytule(ok 25 lat do tylu). I nie miało to znaczenia , w moim przekonaniu , gdzie został wklejony.
Dotyczy przepisów kulinarnych i w Kuchni siem :D znalazł.
Zatem pytam , szanownych kretynów , gdzie i jaki błąd popełniłem , że  prawie wszystkich,  z szefem na czele rozśmieszył do łez...prawie :lol:
Nie starajcie sie odpowiadać , bo odpowiedź znam.
(jestem dobrze nasmalcowany :D , wiec spłynie to po mnie jak po...słoninie)

Moja rada
Każdy uczestnik tego forum winien miec tabliczke znamionową , a kretynizm z niego zniknie błyskawicznie. Cos na wzór czystej Tamizy i słuzby zdrowia Chin 8)

administ

"kristan", po kiego prowokujesz, już się pożegnałeś, a wracasz i szukasz awantury?
Nieładnie.

Zyon

no bo
(http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201403/1394994295_tkk0qs_600.jpg)
Work Buy Consume Die

anakin

Radzio, dorzuć i tu jakąś ładną fotkę - wypogodzi się troszkę.