Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Humanizm w leczeniu współczesnego człowieka

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2015-03-19, 19:18:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Radzio

Najpierw inżynierowie, teraz humaniści, a tu przecież jest mowa o  w y l e c z e n i u,  gdyż tylko do tytułu wątku mogę się odnieść. :D
I też mam tu link w odwodzie:
http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4976.msg358700#msg358700

Teresa Stachurska

Cytat: Gavroche w 2015-03-19, 19:26:44
Tu będzie pasować?
http://limitki.pl/

Wątpię ;)  A humanizmu nie tylko w mainstreamowym leczeniu człowieka jest coraz mniej i mniej. Nie tylko w leczeniu, bo i w narażaniu go na chorowanie. Dziki świat, czy jakoś tak :( 

Radzio

Gdyby nadal chodziło o leczenie- i Boże broń- nie wyleczenie, to tu jest polecony już link. :D
http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=5126.msg358174#msg358174 I to nawet po anglosasku. :lol:

administ

Ale referat! :shock:
Tylko co to za pozycje w literaturze "tamże" bez podania strony? ;)

Radzio

administ

Mnie wychodzi, że bardziej czytane, bo to na gadane referat ma same krótkie punkty z zagadnieniami o których się chce powiedzieć, aby w trakcie z głowy nie uleciało, co się chciało przekazać. ;)
Czyli w przypadku Reni:
1. co to jest humanizm
2. co to jest zdrowie
3. część wspólna pierwszego i drugiego
...
n-ty. eutanazja.
n+1 -  czy są jakieś pytania? ;)
Koniec. :D

Dlatego mnie to wygląda na referat pod publikację bardziej niż pod publikę... 8)

Radzio

administ

Radzio

Cytat: admin w 2015-03-20, 12:47:52
Mnie wychodzi, że bardziej czytane, bo to na gadane referat ma same krótkie punkty z zagadnieniami o których się chce powiedzieć, aby w trakcie z głowy nie uleciało, co się chciało przekazać. ;)
Czyli w przypadku Reni:
1. co to jest humanizm
2. co to jest zdrowie
...
n-ty. eutanazja.

Dlatego mnie to wygląda na referat pod publikację bardziej niż pod publikę... 8)

:lol:
A mnie bardziej na moszczenie, skoro (w) zdrowy świat eutanazję zaprasza(my). :wink:
Czas ze staruszką po lesie, który dostąpił wszak boskich zaszczytów (nie istnieje ;)), ... poganiać. :wink: :lol: :lol: :lol:

administ

Blackend

Publikacja z poważnym tytułem. ;)  :D
Od razu widać, że autorce jest bliski na sercu pokój na świecie. ;)

Radzio

:lol:
A zębami, zębami to niby ja zgrzytam. ;) :lol: amam

administ

Cytat: Blackend w 2015-03-20, 16:58:34
Publikacja z poważnym tytułem. ;)  :D
Od razu widać, że autorce jest bliski na sercu pokój na świecie. ;)

Empatia i komunia do tego... ;)

Blackend

administ

Radzio

renia

Cytat: admin w 2015-03-20, 12:47:52
Czyli w przypadku Reni:
1. co to jest humanizm
2. co to jest zdrowie
...
n-ty. eutanazja.

Zgadłeś. To będzie publikacja referatów z Seminarium Humanistycznego. To jest na razie wersja robocza.